Most nem volt semmi extra tervem a topikkal, gondoltam csak úgy benézek, erre látom milyen marakodás megy az SNSD-s lapokért és mindenki az én példámat hozza fel
Ez azért kicsit bosszantó, nem is azért kértem el a lapot, csak simán szerkeszteni akartam és… lám milyen meglepő normálisan meg is csináltam. Most az tök mindegy hogy pályázat útján vagy anélkül. Nyilván _ToTo_ már "ismer" annyira mint szerkesztőt, hogy tudja ha ilyeneket kérek el azokat rögtön meg is csinálom legkésőbb 3-4 napon belül. Így oké, mondjuk beletartoztam a kivétel kategóriába, EGYSZER. De ki tudja, lehet majd a jövőben is lesz ilyen, sőt másokkal is, ez a helyzettől is függ de nagyban attól is, hogy ki milyen régóta van regisztrálva az oldalon és lehet már egyet s mást tudni a szerkesztési szokásairól, gondolom ezen az elven vannak részben a moderátorok is ezért is döntenek úgy ahogy döntenek, mivel ez az ő posztjuk. És félreértés ne essék, nem magam fényezésére mondom és hogy nem dolgozok meg a lapokért… olyan is volt már hogy pályázaton nyertem lapot és olyan is hogy külön életrajzot írtam, szóval ugyanolyan esélyekkel indulok mint mások, de ezen kívül is ott vannak még a különböző helyzetek okai amit már föntebb elmondtam.
Másik szemszögből nézve a dolgot: annak a lapnak a szerkesztője amit én kértem inaktív volt, de az SNSD-s lányok gazdái nem azok, majdnem minden nap látogatják az oldalt és azóta észrevételeim szerint frissítették is a lapokat a képességeik szerint, ez egyéni dolog ki milyen módon szerkeszti a saját lapjait. Ha friss infók is vannak rajta de mondjuk nem a legszebb körítéssel, nyelvtani hibák nélkül, mert pl. a szerkesztője így-meg úgy tudja csak megírni, de a szöveg értelmességében rendben van és felfogható attól még szerintem nyugodtan maradhatna nála a lap hiszen ugyanúgy szereti a sztárt ahogy ti is és a saját képességeihez mérten, a saját stílusában mindent megpróbál megtenni az ügy érdekében, akkor szerintem nincs miről beszélnünk, hogy így kapdossuk el-meg úgy a háta mögött a lapokat. Számomra is van olyan nála akit mondjuk szívesen szerkesztenék, de tudom neki is mit jelentenek és nem is inaktív hát akkor értelemszerűen nem törekszem arra hogy megszerezzem magamnak. Végül is ha annyira fontos akkor már az a sztár, és nem elég neked az infó amit róla olvashattál Starity-n akkor utánanézel külön neten (bár ha szerkeszteni akarod akkor már más sok újdonságot úgyse tudsz meg mert gondolom akkor szereted annyira a személyt, hogy sok mindent tudj róla). Csak azért mondom ezt mert elsősorban a Starity-s biográfiák információkként vannak odaírva annak aki érdeklődik a sztárok iránt
Harmadszor: nem kéne azt ócsárolni hogy kikért folyik a "küzdelem", meg hogy felfoghatatlan miért szeretik ennyien az ázsiai sztárokat és milyen viták vannak a lapjaik miatt. Hát mondjuk úgy, hogy a te kedvenceidet se szeretheti mindenki ezért meg azért. Mindenkinek más az ízlése, nekünk ők a kedvenceink, ennyi. Ez általános dolog
Összességében meg akiket sajnálok az ügyben az _ToTo_ és Bessie hogy ilyen szócsatákkal megnehezítik a dolgukat, a másik meg FruFruChan aki csak próbálkozott elkérni ugyanígy egy lapot és ez a sok reakcióból idáig fajult, másrészt meg azokat a szerkesztőket akik mit sem sejtettek erről, és az is előfordulhatott volna, hogy szó nélkül elveszik a lapjait, úgy hogy nem is tud róla, de szerencsére ez már kilátástalanabbnak tűnik, levéve az beszélgetés végéből.
De végül is mindegy mennyit beszélünk róla, adatlap elkérések okkal vagy ok nélkül voltak, vannak és lesznek az ebből születő vitákkal és okfejtésekkel együtt, mert mindig lesz olyan akinek el kell magyarázni valamiért, szóval jobb ha hozzászokunk
De erről a mostani témáról már nem nagyon lehet több bőrt lehúzni úgyhogy célszerű lenne lezárni