Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. január 06. 21:23 #7961
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Chelsy @ 2013.01.06. 21:19)
Olvasd el a szabályokat, és akkor nem leszel bizonytalan! wink.gif

1000. sorszám felett ugyanúgy lehet kérni mint eddig

Forrás: http://starity.hu/forum/topik/236567-toto-adatlapos-topikja/oldal/1/#ixzz2HEFdhlCb

Akkor ez azt jelent ez jogos volt. laugh.gif
Ugye??? blink.gif
2013. január 06. 21:28 #7962
- törölt felhasználó -    
Igen, azt jelenti.

Idézet (Sellőgirl @ 2013.01.06. 21:23)
1000. sorszám felett ugyanúgy lehet kérni mint eddig
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/236567-toto-adatlapos-topikja/oldal/1/#ixzz2HEFdhlCb
Akkor ez azt jelent ez jogos volt. laugh.gif 
Ugye??? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sellőgirl
2013. január 06. 21:28 #7963
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.01.06. 21:28)
Igen, azt jelenti.

köszönöm!!
2013. január 06. 21:56 #7964
DreamGirl11
DreamGirl11
visszatérő vendég

StátuszSzeretek esőben sétálni, mert akkor senki sem látja, hogy sírok.
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 192276
Sziasztok!
Nem akarok úgy tűnni, mint aki erölteti a dolgot, de lehet hogy nem vették észre au előző hozzászólásomat. Ralph Fiennes adatlapja 2012. 01 havában volt szerkesztve plusz az életrajz is hiànyos ezért szeretném átvenni. Köszönöm.
2013. január 06. 23:08 #7965
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
El szeretném kérni Lucy Brown adatlapját, mivel teljesen üres az életrajza. Írtam neki pár sort.

Kezdeti évek:
Lucy Brown Crawleyben született 1979. február 13-án. 9 éves korában Cambridgeshirebe költöztek, és itt nevelkedett fel. Szülei Christopher Brown és Helen Burleigh, valamint van egy öccse, Mark. Cambridge-ben a King's College Prep iskolában tanult, majd a Oundle iskola diákja volt Northamptonshire-ben, de innen távozott és visszatért egy cambridhe-i iskolába. Végül Londonban diplomázott le zenéből és drámából. 2007 decemberében kinyilvánították "Az év legszebb angol színészének".

Karrier:
Első szerepe a híres "Lux" reklámban volt Gisele Bündchen-nel. 2002-ben a Murder című filmben játszott, majd további szerepeket kapott mini-sorozatokban. 2005-ben olyan filmekben alakított, mint a Peter Warlock: Some Little Joy, Malice Aforethought, Whatever Love Means. 2006-ban a Minotaur és a Sharpe's Challenge című filmekben tűnt fel. Legjelentősebb szerepét 2007-ben kapta az ITV1 sci-fi sorozatában, a Primeval: Őslények kalandoraiban, ahol kettős szerepet kapott. 2009-ben főszereplő volt az NBC The Philanthropist - Világvándor című sorozatában. 2010-ben a Frost Giant és Bonded by Blood-ban szerepelt, és visszatért a Primeval-ba egy epizód erejéig a 4. évadban. 2011-ben Marie Braden-t alakította a New Tricks című filmben. Lucy gyakran részt vesz a "Word Theatre" élő színházi eseményeken Los Angelesben és Londonban, továbbá hangos könyveket ad ki. Nem rég kijelentette, hogy ő és Olivia Poulet jelenleg írnak egy vígjáték-drámát, amelyben Mischa Barton és Adam Garcia fog játszani.

Magánélet:
Jelenleg Londonban él. 2010. február 13-án, a születésnapján összeházasodott vőlegényével, Jeremy Wisemannel. Ő vállalati pénzügyben dolgozik.

Előre is köszönöm. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2013. január 06. 23:23 #7966
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (DreamGirl11 @ 2013.01.06. 21:56)
Sziasztok! 
Nem akarok úgy tűnni, mint aki erölteti a dolgot, de lehet hogy nem vették észre au előző hozzászólásomat. Ralph Fiennes adatlapja 2012. 01 havában volt szerkesztve plusz az életrajz is hiànyos ezért szeretném átvenni. Köszönöm.

Szia!

A lapokkal ToTo és én foglalkozunk. Mivel decemberben regisztráltál, így nem tudhatod, de nem jövünk ide minden nap ellenőrizni, hogy ki mit ír ide. Jelenleg a sztárlexikonban több, mint 15 ezer lap van. Naponta minimum 20-30 lapot küldötök be, és persze válaszoljunk is a levelekre, amit irtok. Habár megosztjuk a munkát, így is van mindig mit csinálni.. Képet már azt sem tudom mikor töltöttem fel, pedig lenne mit. Szóval légy szíves bocsásd meg, hogy nincs időnk minden nap benézni ide. A hozzászólásod nem fog eltűnni, előbb vagy utóbb átnézzük, de addig is nem ártana elolvasnod az első oldalt. beer.gif

Más:
Az 1000 alatti lapok még mindig pályázat útján kapnak új gazdát.
Ez érvényes mindenkire, aki nem frissíti, ahogy kell. Normál tagokra, kiemelt tagokra, és persze a moderátorokra is. Ha valamit bevállaltunk, akkor azt csináljuk is meg. Ennyi. Ha nem, vállaljuk a következményeket. Természetesen az eddigi szabályok még mindig érvényesek, vagyis a tagoknak 6 hónap áll rendelkezésre a frissítésre, a kiemelt tagoknak 9 hónap és a moderátoroknak 12 hónap, vagyis 1 év. Ezzel kapcsolatban majd még jön egy kis közleménnyel ToTo.

Természetesen bármilyen lapos észrevételt szívesen látunk itt, de ne állandó panaszládának használjuk már ha lehet. Ha bármilyen lappal kapcsolatos panaszotok van, esetleg emiatt valaki nem ide illő módon beszél veletek, keressetek meg engem vagy ToTo-t. Minden levélre válaszolunk. Csak ez a topik maradjon már meg annak, aminek indult. Köszöntem a figyelmet. meghajolo.gif
17 felhasználónak tetszik: TheDanush, Betti90, Alishon., Luckie, Pöttömke, Lizania, FruFruChan, Darkness, Grace Benning, MadHatter, Black Hearth2, Alison Lerman, Beyla, pink_bunny, lA-dONNA, Lindsay019, Törpemókus
2013. január 07. 15:49 #7967
henike09
henike09
új tag

StátuszBreathe me in, breathe out NO stop until the morning
Hozzászólás: 42
Csatolások: 13
Azonosító: 193429
Allison irhaeta adatlapja kéne nekem, hiszen 2012.01.10.-től nincsen frissitve
2013. január 07. 15:56 #7968
Ancsu
Ancsu

StátuszNever gonna be alone...
Hozzászólás: 593
Csatolások: 998
Azonosító: 135804
Üdv!
Maritza Bustamante lapját kérlek csatoljátok át hozzám, Ludwika Paleta lapját pedig DettyBetta97-hez. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
Üdv: Ancsu
2013. január 07. 15:59 #7969
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Azt szeretném kérdezni ha már új hét van akkor most megint lehet adalapot kérnem ugye???
Mert elkértem már a 3-at de az még mult héten volt. meghajolo.gif meghajolo.gif
2013. január 07. 16:01 #7970
- törölt felhasználó -    
Szerintem előbb várd meg, míg azt a hármat megkapod, amit először kértél, tedd őket rendbe, és utána kérj újat, mert elhavazódsz!

Idézet (Sellőgirl @ 2013.01.07. 15:59)
Azt szeretném kérdezni ha már új hét van akkor most megint lehet adalapot kérnem ugye???
Mert elkértem már a 3-at de az még mult héten volt. meghajolo.gif  meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Lizania, Darkness, TheDanush, _ToTo_
2013. január 07. 16:12 #7971
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.01.07. 16:01)
Szerintem előbb várd meg, míg azt a hármat megkapod, amit először kértél, tedd őket rendbe, és utána kérj újat, mert elhavazódsz!

Köszönöm akkor megvárom és utánna megkérem wink.gif wink.gif
2013. január 07. 18:18 #7972
- törölt felhasználó -    
Idézet (henike09 @ 2013.01.07. 15:49)
Allison irhaeta adatlapja kéne nekem, hiszen 2012.01.10.-től nincsen frissitve

Szerintem ezt egy kicsit szebb formában is el lehetne kérni, mellesleg 1000 alatti, szóval pályázat lesz majd rá, de ezt egyébként ha új tag vagy, és mint látom igen értékes lenne először a topik első oldalát elolvasni, mert nagyon Hasznos információkat találhatsz benne. Remélem nem bunkóságnak veszed ezt vagy ilyesminek, és nem is kötözködés csak egy tanács. wink.gif
malna90
7 felhasználónak tetszik: Luckie, Darkness, Betti90, TheDanush, pink_bunny, Lizania, _ToTo_
2013. január 07. 18:57 #7973
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2013.01.07. 18:18)
Szerintem ezt egy kicsit szebb formában is el lehetne kérni, mellesleg 1000 alatti, szóval pályázat lesz majd rá, de ezt egyébként ha új tag vagy, és mint látom igen értékes lenne először a topik első oldalát elolvasni, mert nagyon Hasznos információkat találhatsz benne. Remélem nem bunkóságnak veszed ezt vagy ilyesminek, és nem is kötözködés csak egy tanács. wink.gif
malna90

Igazából már 1000 fölötti sorszámmal rendelkezik de mivel ennyire közel van hozzá ezért akár pályázatra is kerülhet ha úgy alakul. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Luckie
2013. január 07. 19:19 #7974
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
A lapjai közül mind lejárt Marjorie-n kívül. smileeee.gif
2013. január 07. 20:33 #7975
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
még egszer írok, mert úgy láttam hogy nem reagál rá senki :S
Kedves ToTo,Bessie ! smileeee.gif

Azzal a kéréssel szeretnék hozzád fordulni,hogy Molnár Szulita adatlapját nem szerkeszti senki,én szívesen szerkeszteném,mert egyik kedvencem a Like, és életrajza nincs,ezért írtam és el szerettem volna kérni,de mivel nem írhatok üzit a Starity-nak,ezért ide írnám az életrajzot :

Molnár Szulita 20 éves, 1992-ben született.
Nincs kapcsolatban,tehát egyedülálló.
Hajszíne szőke,szeme színe kékesszürke.
Csillagjegye kos.169 cm magas.
Hobbijai: gitározás, festés, rajzolás, olvasás
Kedvenc színei fekete és a szürke.
Kedvenc étele "anyukám húslevese,, spenót és zöldborsófőzelék
Kedvenc filmjei: Amelie csodálatos élete, Forrest Gump, Galaxis útikalauz stopposoknakés a Gyűrűk ura trilógia
Kedvenc előadójai Sia Furler, Glen Hansard, Beyoncé és Zselenszky
magától tanul gitározni már 5 éve.
a profilképének ugyanazt gondoltam,mert jobb nincs róla..

Köszönöm meghajolo.gif
2013. január 07. 21:51 #7976
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Most nem volt semmi extra tervem a topikkal, gondoltam csak úgy benézek, erre látom milyen marakodás megy az SNSD-s lapokért és mindenki az én példámat hozza fel sleep.gif Ez azért kicsit bosszantó, nem is azért kértem el a lapot, csak simán szerkeszteni akartam és… lám milyen meglepő normálisan meg is csináltam. Most az tök mindegy hogy pályázat útján vagy anélkül. Nyilván _ToTo_ már "ismer" annyira mint szerkesztőt, hogy tudja ha ilyeneket kérek el azokat rögtön meg is csinálom legkésőbb 3-4 napon belül. Így oké, mondjuk beletartoztam a kivétel kategóriába, EGYSZER. De ki tudja, lehet majd a jövőben is lesz ilyen, sőt másokkal is, ez a helyzettől is függ de nagyban attól is, hogy ki milyen régóta van regisztrálva az oldalon és lehet már egyet s mást tudni a szerkesztési szokásairól, gondolom ezen az elven vannak részben a moderátorok is ezért is döntenek úgy ahogy döntenek, mivel ez az ő posztjuk. És félreértés ne essék, nem magam fényezésére mondom és hogy nem dolgozok meg a lapokért… olyan is volt már hogy pályázaton nyertem lapot és olyan is hogy külön életrajzot írtam, szóval ugyanolyan esélyekkel indulok mint mások, de ezen kívül is ott vannak még a különböző helyzetek okai amit már föntebb elmondtam.

Másik szemszögből nézve a dolgot: annak a lapnak a szerkesztője amit én kértem inaktív volt, de az SNSD-s lányok gazdái nem azok, majdnem minden nap látogatják az oldalt és azóta észrevételeim szerint frissítették is a lapokat a képességeik szerint, ez egyéni dolog ki milyen módon szerkeszti a saját lapjait. Ha friss infók is vannak rajta de mondjuk nem a legszebb körítéssel, nyelvtani hibák nélkül, mert pl. a szerkesztője így-meg úgy tudja csak megírni, de a szöveg értelmességében rendben van és felfogható attól még szerintem nyugodtan maradhatna nála a lap hiszen ugyanúgy szereti a sztárt ahogy ti is és a saját képességeihez mérten, a saját stílusában mindent megpróbál megtenni az ügy érdekében, akkor szerintem nincs miről beszélnünk, hogy így kapdossuk el-meg úgy a háta mögött a lapokat. Számomra is van olyan nála akit mondjuk szívesen szerkesztenék, de tudom neki is mit jelentenek és nem is inaktív hát akkor értelemszerűen nem törekszem arra hogy megszerezzem magamnak. Végül is ha annyira fontos akkor már az a sztár, és nem elég neked az infó amit róla olvashattál Starity-n akkor utánanézel külön neten (bár ha szerkeszteni akarod akkor már más sok újdonságot úgyse tudsz meg mert gondolom akkor szereted annyira a személyt, hogy sok mindent tudj róla). Csak azért mondom ezt mert elsősorban a Starity-s biográfiák információkként vannak odaírva annak aki érdeklődik a sztárok iránt smileeee.gif

Harmadszor: nem kéne azt ócsárolni hogy kikért folyik a "küzdelem", meg hogy felfoghatatlan miért szeretik ennyien az ázsiai sztárokat és milyen viták vannak a lapjaik miatt. Hát mondjuk úgy, hogy a te kedvenceidet se szeretheti mindenki ezért meg azért. Mindenkinek más az ízlése, nekünk ők a kedvenceink, ennyi. Ez általános dolog happy.gif

Összességében meg akiket sajnálok az ügyben az _ToTo_ és Bessie hogy ilyen szócsatákkal megnehezítik a dolgukat, a másik meg FruFruChan aki csak próbálkozott elkérni ugyanígy egy lapot és ez a sok reakcióból idáig fajult, másrészt meg azokat a szerkesztőket akik mit sem sejtettek erről, és az is előfordulhatott volna, hogy szó nélkül elveszik a lapjait, úgy hogy nem is tud róla, de szerencsére ez már kilátástalanabbnak tűnik, levéve az beszélgetés végéből.

De végül is mindegy mennyit beszélünk róla, adatlap elkérések okkal vagy ok nélkül voltak, vannak és lesznek az ebből születő vitákkal és okfejtésekkel együtt, mert mindig lesz olyan akinek el kell magyarázni valamiért, szóval jobb ha hozzászokunk sleep.gif De erről a mostani témáról már nem nagyon lehet több bőrt lehúzni úgyhogy célszerű lenne lezárni wacko.gif
3 felhasználónak tetszik: FruFruChan, MezeiVirág, Saranghae
2013. január 08. 00:11 #7977
- törölt felhasználó -    
üdv! Ha lehetséges, akkor Beszeda Gábor adatlapját szeretném elkérni, mert már 2010 óta nem volt szerkesztve. Előre is köszönöm.
2013. január 08. 19:02 #7978
- törölt felhasználó -    
Kedves ToTo / Bessie!
Colette Carr adatlapja utoljára 2012 márciusában lett frissítve, no meg az életrajz sem túl részletes, így szeretném elkérni, ha lehet. Igazítanék rajta egy pirinyót. biggrin.gif
2013. január 08. 20:18 #7979
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Kedves ToTo és Bessie!

Ennek a lapnak lejár a szerkesztési határ ideje(tudom, hogy csak pár nap múlva), de hozzácsapok még 2012-es információ hiányt(és ilyenkor szerkesztési időtől függetlenül el lehet kérni. Ha jól tudom blink.gif
És ennek a lapnak már régen lejárt a htárideje

Úgyhogy ezeket a lapokat szeretném elkérni.
Előre is köszönöm!!!
2013. január 08. 21:22 #7980
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Betti90 @ 2013.01.08. 20:18)
Kedves ToTo és Bessie!
Ennek a lapnak lejár a szerkesztési határ ideje(tudom, hogy csak pár nap múlva), de hozzácsapok még 2012-es információ hiányt(és ilyenkor szerkesztési időtől függetlenül el lehet kérni. Ha jól tudom blink.gif 
És ennek a lapnak már régen lejárt a htárideje
Úgyhogy ezeket a lapokat szeretném elkérni.
Előre is köszönöm!!!

Életrajz a második laphoz:
2006-ban voltaz első szerepe a High Kick-ben ahol egy problémás, motoros tinit játszik. Azután már romantikus filmekben is szerepelt mint Például:My Love ő játszotta a főszerepet 2009-ben a MBC történelmi drámában. 2009-ben a My Fair Lady egy úri ügyvédet alakít.2011-ben a népszerűsége egyre nőtt. Flower Boy Ramyun Shop nagyon sikeres film lett Koreában. Kisfiús mosoly, jóképű és jó megjelenése miatt sok reklámban is szerepet kapott. Nagyon aktív a Twitteren, folyamatosan kommonukál a rajongóival. ííííííísokszor jár külföldön. Leghíresebb drámáj a 49days. - majd még bővítem.
484 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!