ToTo adatlapos topikja
2013. február 10. 13:18
Idézet (Csipkerózsi @ 2013.02.10. 13:13)
Légy türelmes!! Tegnap írta Toto, hogy ma intézi a kéréseket.
2013. február 10. 14:39
Idézet (malna90 @ 2013.02.08. 17:28)
Adam Brody lapját elkérném lejárt határidő és hiányos biográfia ellenében. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
malna90
malna90
Megbeszéltem Norah-val és azt mondta nekem adja.
2013. február 10. 15:54
Sziasztok!
Kérlek, ha lesz időtök a következő lapjaimat helyezzétek át a starity profilra: Lee Byung Hun, Lee Seung Hyo, Woo Hyun Min
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Kérlek, ha lesz időtök a következő lapjaimat helyezzétek át a starity profilra: Lee Byung Hun, Lee Seung Hyo, Woo Hyun Min
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
FruFruChan,
Betti90
2013. február 10. 16:57
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
2013. február 10. 17:14
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline |
Szeretném elkérni ezt az adatlapot.
Betti90,
FruFruChan
2013. február 10. 17:17
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretnémEun Young lapját szerkeszteni mivel nincs szerkesztőja, de mivel gomb sincs felvenni se tudom.
És mivel életrajza sincsen én készítettem.
Amit tudni kell róla
Eun Young egy dél-koreai énekesnő, rapper és táncos. 2012. augusztus 16-án a Two X tagjaként debütált a J.Tun Camp alatt. A Csapatban rapper és táncos pozíciót tölt be valamint ő a csapat legfiatalabb tagja is. Gyakornoki éveiben olyan csapatok és előadók háttértáncosa volt, mint a 2NE1, Son Dam Bi, GD & T.O.P vagy Seung Ri.
Életrajz
Joo Eun Young 1992. december 6-án született Szöulban. Zenei karrierjét 2012. augusztus 16-án a Two X dél-koreai lánybanda tagjaként kezdte ahol, mint rapper és táncos foglal helyet, valamint ő a csapat maknae-ja azaz legfiatalabb tagja.
A csapattal első kislemezeként a Double Up jelent meg, ám 2013. február 7-én már megjelent második kislemezük teaserje Ring Ma Bell címmel.
Előre is nagyon köszönöm!
Ha lehetséges szeretnémEun Young lapját szerkeszteni mivel nincs szerkesztőja, de mivel gomb sincs felvenni se tudom.
És mivel életrajza sincsen én készítettem.
Amit tudni kell róla
Eun Young egy dél-koreai énekesnő, rapper és táncos. 2012. augusztus 16-án a Two X tagjaként debütált a J.Tun Camp alatt. A Csapatban rapper és táncos pozíciót tölt be valamint ő a csapat legfiatalabb tagja is. Gyakornoki éveiben olyan csapatok és előadók háttértáncosa volt, mint a 2NE1, Son Dam Bi, GD & T.O.P vagy Seung Ri.
Életrajz
Joo Eun Young 1992. december 6-án született Szöulban. Zenei karrierjét 2012. augusztus 16-án a Two X dél-koreai lánybanda tagjaként kezdte ahol, mint rapper és táncos foglal helyet, valamint ő a csapat maknae-ja azaz legfiatalabb tagja.
A csapattal első kislemezeként a Double Up jelent meg, ám 2013. február 7-én már megjelent második kislemezük teaserje Ring Ma Bell címmel.
Előre is nagyon köszönöm!
2013. február 10. 18:39
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Először is köszönöm az átcsatolást
Másodszor szeretném ha pár lapomat áttennétek a Starity profilra, miután nem nagyon van rájuk időm és igényem
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Namekawa Yasuo "KangNam" (M.I.B.)
Kim Jung Mo (Trax)
Ha esetleg még időközben elkérné itt valaki valamelyiket, nyugodtan csatoljátok át hozzá Köszönöm
Másodszor szeretném ha pár lapomat áttennétek a Starity profilra, miután nem nagyon van rájuk időm és igényem
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Kim Jung Mo (Trax)
Ha esetleg még időközben elkérné itt valaki valamelyiket, nyugodtan csatoljátok át hozzá Köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2013. február 10. 18:44
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Idézet (lA-dONNA @ 2013.02.10. 18:39)
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Kim Jung Mo (Trax)
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Kim Jung Mo (Trax)
Szeretnék jelentkezni Aron lapjára, ha lehetséges. Nagyon vigyázni fogok rá. Köszönöm!
lA-dONNA
2013. február 10. 18:45
Idézet (lA-dONNA @ 2013.02.10. 18:39)
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Kim Jung Mo (Trax)
Jo Kwon (2AM)
Aron Kwak (NU'EST)
Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Kim Jung Mo (Trax)
és Kim Dae Gun (F.Cuz)
Kim Rae Hyun (F.Cuz)
Elvinném
lA-dONNA
2013. február 10. 19:13
Köszönöm szépen a csatolásokat!
2013. február 10. 19:16
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline |
Köszönöm szépen a gyors csatolásokat!
FruFruChan,
Betti90
2013. február 10. 19:29
Nagyon szépen köszönöm a lapot és a csatolásokat!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.