Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. március 24. 15:12 #8921
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Kedves moderátorok.
Olsenfan.. nekem adta Eric Szmanda lapját, mert már nem tart rá igényt. Korábban tőlem kapta, ezért kérlek rakjátok vissza hozzám és keresek neki új szerkesztőt. Köszönöm. meghajolo.gif
2013. március 24. 17:31 #8922
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idézet (VampireBella @ 2013.03.23. 22:08)
Sziasztok
Tom Hiddleston adatlapjáról lemondok, kérlek rakjátok át a Starity profilra blush.gif

Mégsem mondok le róla, szóval ha lehet mégse csatoljátok a Starity profilra blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. március 24. 19:02 #8923
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idézet (VampireBella @ 2013.03.24. 17:31)
Mégsem mondok le róla, szóval ha lehet mégse csatoljátok a Starity profilra blush.gif

Megbeszéltem CarrieJonesal hogy odaadom neki Tom adatlapját, szóval légyszi csatoljátok hozzá unsure.gif Bocsánat hogy ma ilyen szeszélyes vagyok, többet nem fog előfordulni blush.gif
2013. március 24. 21:15 #8924
MezeiVirág
MezeiVirág
visszatérő vendég

Státusz"Minden mérgesen eltöltött perccel,60 másodpercnyi lelki nyugalomról mondasz le"
Hozzászólás: 113
Csatolások: 77
Azonosító: 192858
Köszönöm Alfonzó adatlapját!Kész is vagyok vele. blush.gif
Találtam 2 rég nem szerkesztett adatlapot amit szívesen átvennék:
http://starity.hu/sztarok/ratonyi-robert/eletrajz/
és
http://starity.hu/sztarok/bessenyei-ferenc/eletrajz/
Köszönöm!
2013. március 24. 21:47 #8925
Leighanne
Leighanne
visszatérő vendég

Státusz"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon!"
Hozzászólás: 347
Csatolások: 1242
Azonosító: 18148
Sziasztok!

Szívesen szerkeszteném
http://starity.hu/sztarok/adrian-grenier/ alaprajzát, előre is nagyon köszönöm! smileeee.gif
2013. március 24. 22:23 #8926
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Kedves Moderátorok! smileeee.gif
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg elkérhetném-e Josie Loren adatlapját starity profilról? Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2013. március 25. 09:13 #8927
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (miss_areo @ 2013.03.24. 22:23)
Kedves Moderátorok! smileeee.gif
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg elkérhetném-e Josie Loren adatlapját starity profilról? Előre is nagyon szépen köszönöm!  meghajolo.gif

Mivel 1000 feletti és életrajza is van, úgy gondolom sok akadálya nincsen, hogy megkaphasd. Azt azonban nem tudom, miért lett elvéve a szerkesztőtől és mi lett vele megbeszélve. Mert ha ő mondott le a lapról, vagy már nem volt aktív és azért lett tőle elvéve, akkor minden vita nélkül megkapod. De ha azért vették el tőle, mert nem szerkesztette rendesen, és abban egyeztek meg, hogy bizonyos határidőn belül pótolja a hiányosságait, akkor még visszakaphatja. Ám én azt gondolom, hogy megkapod, csak legyél kicsit türelemmel és pár napon belül kiderül. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, _ToTo_, FruFruChan, miss_areo
2013. március 25. 14:18 #8928
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12524
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Chelsy @ 2013.03.23. 19:04)
Lenne egy kérdésem is: képet lehet betenni az adatlapokba, az életrajzi részhez?

Lehet. 1-2 kép belefér vagy akár több is, ha elég hosszú az életrajz. A lényeg, hogy ne képek domináljanak és ne legyen több kép, mint szöveg. Ha 5-10 sor az életrajz, oda max egy képet, ne ötöt, hogy pofás legyen az a bió.

Idézet (vikike0614 @ 2013.03.20. 14:44)
sziasztok.!
szeretném elkérni egyik kedvencem lapját starity profilról,Sean Paul-t.
előre is köszönöm.  meghajolo.gif 
üdv.: vikike0614

Előbb a saját lapjaidat tedd rendbe, van ahol teljesen hiányzik az életrajz, de van ahol csak 3-4 mondat az egész.

Idézet (Chelsy @ 2013.03.07. 17:11)
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok az évről-évre szekcióval. Van egy ikerpárom, akikhez szeretnék évről-évre képeket feltölteni, de nem tudom, hogy  lehet-e úgy is, hogy mindketten rajta vannak, vagy csak olyan képet tölthetek fel hozzájuk, amin egyedül vannak.
Köszönöm a választ/válaszokat előre is  blush.gif  beer.gif

Lehetőleg külön kép kell, de ha nincs más, jó az is amin ketten vannak, a lényeg az évről évre képeknél, hogy az évszámok stimmeljenek, különben nincs értelme.

A következő pályázatok:

Március 29.-én nyijuk a topikot a beküldéshez:
Dér Heni és Takács Nikolas pályázatához.

Április 5.-én nyitjuk a topiot a beküldéshez:

Christina Grimmie, Conor Maynard, Andy Biersack és Park Jae-Sang "PSY" pályázatához.

Április 12.-én nyitjuk a topikot a beküldéshez:

Király L. Norbert, Chris Nunez és Elijah Wood pályázatához

Az ázsiaiak nevével kapcsolatban, oké, hogy a család név legyen elől, de én, mint kivülálló, fogalmam sincs ezekből a nevekből, hogy melyik családnév és melyik a keresztnév. Csak a koreaiaknál írják előre vagy a többiek is? Hong-kong, Japán, Kína? Mindenhol?

A kötőjelet viszont szerintem el lehet hagyni, azt max akkor a születési névnél vagy az életrajzban fel lehet tüntetni.
8 felhasználónak tetszik: FruFruChan, lA-dONNA, Betti90, Sellőgirl, Carmita, Vegas, dijansalihu, iannina
2013. március 25. 14:43 #8929
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
_ToTo_-nak válaszolva: igen, a kínai és japán neveknél is hivatalosan először a családnév szerepel ahogyan nálunk is biggrin.gif (Talán csak akkor cserélődik fel, ha az illető mondjuk Amerikában született, él stb.). A többit nem tudom biztosan, pl. tajvani, hongkongi, stb., de gondolom ott is, miután ott is kínai neveik vannak az embereknek smileeee.gif A kötőjel viszont tényleg felesleges laugh.gif

Azontúl meg szeretném megköszönni a csatolásokat meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Betti90, Sellőgirl, Cassie3
2013. március 25. 14:56 #8930
- törölt felhasználó -    
Nagyon szépen köszönöm a csatolást és a névátírásokat! meghajolo.gif

Idézet (_ToTo_ @ 2013.03.25. 14:18)
Az ázsiaiak nevével kapcsolatban, oké, hogy a család név legyen elől, de én, mint kivülálló, fogalmam sincs ezekből a nevekből, hogy melyik családnév és melyik a keresztnév. Csak a koreaiaknál írják előre vagy a többiek is? Hong-kong, Japán, Kína? Mindenhol?
A kötőjelet viszont szerintem el lehet hagyni, azt max akkor a születési névnél vagy az életrajzban fel lehet tüntetni.

Most így a kérdés elolvasása után utána kerestem és itt megtaláltam, hogy ahogy nálunk Kínában, Koreában, Japánban, Szingapúrban és Tajvanon is a keleti névsorrend a hivatalos vagyis családnevük nekik is a keresztnevük előtt áll. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Betti90, lA-dONNA, Sellőgirl, _ToTo_, Cassie3
2013. március 25. 15:20 #8931
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Szeretném elkélrni ezt a lapot.

És köszönöm a csatolást igyekszem megcsinálni a lapokat. meghajolo.gif

(Egyetértek a koreai neves helyzettel. A családi név legyen elől és ne legyen kötőjel.)
3 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Betti90, _ToTo_
2013. március 25. 15:35 #8932
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Idézet (Grace Benning @ 2013.03.25. 09:13)
Mivel 1000 feletti és életrajza is van, úgy gondolom sok akadálya nincsen, hogy megkaphasd. Azt azonban nem tudom, miért lett elvéve a szerkesztőtől és mi lett vele megbeszélve. Mert ha ő mondott le a lapról, vagy már nem volt aktív és azért lett tőle elvéve, akkor minden vita nélkül megkapod. De ha azért vették el tőle, mert nem szerkesztette rendesen, és abban egyeztek meg, hogy bizonyos határidőn belül pótolja a hiányosságait, akkor még visszakaphatja. Ám én azt gondolom, hogy megkapod, csak legyél kicsit türelemmel és pár napon belül kiderül. smileeee.gif

Köszönöm az információkat smileeee.gif CanDee Sweet volt olyan drága, hogy szinte azonnal átcsatolta a lapot nekem (amiért külön köszönet meghajolo.gif ) szóval azt hiszem itt az előbbi lehetőségről lehetett szó, és lemondott róla a szerkesztője. Én mindenesetre nagyon szépen köszönöm a lapot és bele is vágok rögtön a szerkesztésébe smileeee.gif
2013. március 25. 15:51 #8933
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Köszönöm az adatlapokat meghajolo.gif (hamarosan mindegyikhez új életrajzot készítek).

Megírtam Molnár Máté életrajzát (mivel ToTo megírta nekem, hogy életrajz ellenében megkaphatom). Remélem így megfelel:

Jelenleg Domoszlón él feleségével és két gyermekével(lánya 2008-ban született), környezettudatosan élnek, gyermekeit is erre neveli. Tizenéves korában elkezdett zenélni,többek közt a Metallica, a Nirvana, az Anthrax és Faith No More is inspirálta, őket látva/hallva vásárolta első gitárját. Legkorábbi emléke gyerekkorából, amikor ellopta édesapja hét zenés karóráját, és addig hallgatta rajta a Für Elise-t, míg az le nem merült. Legnagyobb félelme az, ha nem tud befejezni valamit, amit egyszer elkezdett.

Road:

A zenekar mai felállása 2004-ben állt össze. Utána eldöntötték, hogy kinek mi lesz a szerepe és nekiláttak dalokat készíteni. Saját elmondásuk szerint kompromisszumok nélkül alkották meg az első lemezüket, ami a Nem kell más címet kapta, szerintük elengedhetetlen egy-egy lemezhez, hogy mindig tagnak tetszen az összes rajta szereplő szám. Az albumot az Edge Records adta ki. Összesen tizenkét dal szerepel a lemezen, saját erejükből kis költségvetésből hozták össze, barátaik segítségével egy klipet is készítettek a Nélküled című dalhoz. Még az év őszén országos turnéra indultak.

Még a turné alatt újabb dalokat írtak, és 2006-ban ki is adták második lemezüket, ami a Második harapás nevet kapta, szintén az Edge Records gondozásában. A Parkplatz stúdióban rögzítették. Az album sokban hasonlít az elsőre, azonban már sokkal öszetettebb és inkább metalnak nevezhető, mintsem rock and rollnak. Szintén tizenkét dal szerepel a lemezen, a Mahasz toplistája első negyvenébe még az első héten bekerültek. Lóránt Demeter segítségével a Ne mondd című dalukhoz klipet is készítettek. Utána rengeteg fellépésük volt, majd 2007 decemberében elkészült az 1000 lépés című klip is, majd ismételten fellépések és dalírások sora következett.

Így nem meglepő módon 2008 elején felvették harmadik lemezüket is az érdi Bakery Stúdióban, amit március óta meg is vásárolhatunk, és az Aranylemez címet viseli. Ismételten tizenkét dallal többet hallhattunk tőluk. Ezen évben elsőként nyitottak a Mahasz toplistáján és hosszú hetekig az első tíz közt szerepeltek. Az albumhoz két klipet készítettek, a Visszahárom-hoz és az Aki szabad-hoz. 2009-ben rajongóik legnagyobb örömére egy DVD-t is kiadtak, ami a Heves megye Lordjai címet viseli, a rengetek koncertfelvétel mellet a zenekar tagjainak mindennapi életét is szemlélteti.

Negyedik lemezük az Emberteremtő címet kapta, ami 2010-ben jelent meg, aminek sikere sajnos nem ért fel elődjeivel, viszont a road továbbra is dolgozott, írt és koncertezett.
Következő lemezük 2013. márc. 11-én jelent meg, Tegyük fel néven, bemutatása a Barbara Negra Music Clubban volt, még a hivatalos megjelenés előtt, március 8-án, ahol a tagok dedikálták is azt a vendégeknek, a fellépés során aranylemezzé is nyilvánították az albumot. Nagyon sokszor elpróbálták a dalokat, hogy biztosan a lehető legjobbak legyenek, az album első dalát - Fojts meg a sötétben - a premier előtt néhány nappal - klippel együtt - bemutatták, ami nagy sikert aratott. Igazából két dalra gondoltak, hogy melyiket osszák meg elsőnek, a másik az Egyszer élünk volt, azért választották a másikat, hogy ehhez legyen idejük egy rendes klipet készíteni. A Fojts meg a sötétben klipje a stúdió hangulatát mutatja be. Az Egyszer élünk gerincét Imi találta ki, aztán Erikkel közösen összerakták a vázát, végül Goya tette hozzá a dúdolós részeket, legkésőbb két év múlva a klip is elkészül hozzá, ez természetesen az anyagiaktól függ. Sokáig úgy tűnt, hogy a Te vagy az egyetlen lesz a lemez címadója, de miután elkészítették a borítót a Tegyük fel... merült fel bennük, bár az is igaz, hogy ősszel még Az egyetlen-nek nevezték.

Az album hatodik dala a road eddigi legsúlyosabb és komorabb száma (a maga nyolc percével), szövege az őket felháborító eseményekről szól, a dal lényege az, hogy nem számít, hogy ki miben hisz, vannak olyan pillanatok, amikor az ember arra gondol, hogy hol van az Isten, vagy miért éppen vele történik meg az adott dolog, mivel rengeteget hallani gyilkosságokról bekerült a számba fél percnyi híradó részlet, mert gyűlölik ha ilyen történik. Sőt a szövegből az is kiderül, hogy a halálbüntetés visszaállítása mellet állnak. Az album érdeklődése a várakozáson felüli. Tavasszal pedig turnéra indulnak.
2 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, _ToTo_
2013. március 25. 16:06 #8934
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Sellőgirl @ 2013.03.25. 15:20)
Szeretném elkélrni ezt a lapot.
És köszönöm a csatolást igyekszem megcsinálni a lapokat. meghajolo.gif 
(Egyetértek a koreai neves helyzettel. A családi név legyen elől és ne legyen kötőjel.)

és ismételten szeretném elkérni ezt a alpot, mivel hiányoznak a 2012-es adatok és hát elég aktív a tag és nagyon kevés az életrajza
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. március 25. 17:44 #8935
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Köszönöm Reeve adatlapját, szerdáig nem tudok vele foglalkozni mert vizsgázom, de utána frissítem smileeee.gif meghajolo.gif
2013. március 25. 17:50 #8936
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (_ToTo_ @ 2013.03.25. 14:18)
Április 5.-én nyitjuk a topiot a beküldéshez:
Christina Grimmie, Conor Maynard, Andy Biersack és Park Jae-Sang "PSY" pályázatához.

banana_moonwalk.gif meghajolo.gif

Hogy ne csak offoljak, el szeretném kérni Jake Pitts adatlapját, mert lejárt már az életrajza megírásának a határideje. Írtam kezdetnek pár sort, amit szeretnék majd bővíteni:

Jake Pitts (születési nevén Jacob Mark Pitts) 1985. augusztus 21-én született Idaho államban. Ő az amerikai rockbanda, a Black Veil Brides gitárosa egészen 2009 novembertől. 10 évesen kapta meg az első gitárját, de csak 3 évvel később kezdett el rajta játszani. Zenetörténelmet az édesanyjától tanult, aki szintén jártas volt a zene világában, ugyanis zenetanárként dolgozott. Jake elkezdett Metallicát hallgatni, illetve nagy részben inspirálta őt a rock és metál, többek között olyan együttesek, mint a Scorpions, Mötley Crüe, Van Halen, All That Remains, Buckethead.
A zenekar három stúdióalumot (We Stitch These Wounds, Set the World on Fire, Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones) és egy EP lemezt (Rebels) adott ki. 2012-ben megnyerték a BVB másik gitárosával, Jinxxel a Golden Gods-díjat "Legjobb gitárosa" kategóriában.
2013. március 25. 17:50 #8937
- törölt felhasználó -    
Köszönöm szépen Belinda adatlapját! meghajolo.gif
2013. március 25. 20:51 #8938
- törölt felhasználó -    
Nagyon szépen köszönöm Tom lapját. w00t.gif meghajolo.gif Most nincs túl sok időm,de szerdáig mindenképpen frissítem. blush.gif
2013. március 25. 21:21 #8939
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Köszönöm szépen Kim Kyu Jong adatlapját! Felelősen fogom szerkeszteni! smileeee.gif
Amúgy meg az ázsiai nevekre visszatérve egy pillanatra, például Kim Kyu Jong esetében a 'Kim' vezetéknév, a 'Kyu Jong' pedig a keresztneve.
Na még egyszer köszönöm és további szép estét!
3 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Betti90, FruFruChan
2013. március 26. 10:04 #8940
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Üdv!
Nem szeretnék panaszkodni, de már jó pár hónapja várom, hogy kiírjátok pályázatra Gaby Espino-t. Meg szeretném kérdezni, hogy meddig kell még várjak a pályázatra? Előre is köszönöm a választ:
Lizania
484 oldal 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!