Szia ToTo/Moderátorok!
Nála letelt a 6 hónap; ezért szeretném átvenni ha lehet. Előre is köszönöm!
ToTo adatlapos topikja
2013. március 30. 10:47
Idézet (Juanita @ 2013.03.29. 13:58)
Genevieve Cortese lapjával kapcsolatosan írtam tegnapelőtt, hogy az életrajza erősen hiányos, a munkásságáról semmi nincs írva, ha lehetséges én szívesen szerkeszteném őt tovább!
Írtam a szerkesztőnek még aznap, hogy egy hete van a javításra, ha nem pótolja Starity profilra kerül, mert 1000 alatti.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. március 30. 13:33
Sziasztok!
Brave Brothers és Kim Ki Seok lapját szeretném átcsatoltatni a starity profilra.
Ha lehetséges akkor pedig Kim So Yeon és G.E.M lapját szívesen elvállalnám.
Előre is köszönöm!
Brave Brothers és Kim Ki Seok lapját szeretném átcsatoltatni a starity profilra.
Ha lehetséges akkor pedig Kim So Yeon és G.E.M lapját szívesen elvállalnám.
Előre is köszönöm!
2013. március 30. 18:01
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.03.30. 10:47)
Írtam a szerkesztőnek még aznap, hogy egy hete van a javításra, ha nem pótolja Starity profilra kerül, mert 1000 alatti.
Igen, láttam, akkor amikor figyeltem még 1003. helyen állt, ma néztem már 998. helyen volt.
2013. március 30. 18:27
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Szeretném elkérní Jeon Boram lapját,mivel minden téren hiáoyos,az életrajz csak 2011-ig tart és csak a szerkeszt gomb van nyomogatva.
Köszönöm!
Köszönöm!
FruFruChan
2013. március 30. 18:42
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Hi, hetekkel ezelőtt létrehoztam egy új sztáradatlapot. Utána tudnátok nézni, hogy esetleg vissza lett utasítva, mert sehonnan nem kapok választ. Azt mondták ide írjak Toto-nak. Tudtok segíteni ebben?
2013. március 30. 19:12
2013. március 30. 20:48
Sziasztok!
Szeretnék kérni még egy adatlapot! Bőven ezer felett van, és a határidő is lejárt!
Köszönöm!
Szeretnék kérni még egy adatlapot! Bőven ezer felett van, és a határidő is lejárt!
Köszönöm!
2013. március 30. 21:46
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline |
Helló Toto!
Rég rontottam errefelé a levegőt... Ezért egyből egy kéréssel is fordulnék hozzád. Molnár Andreának 2010 december 21.-én volt utoljára szerkesztve az adatlapja. Én szívesen elvállalnám, csak szokás szerint nincs ott a gomb... Amúgy ez a hiba mitől van? Sose tudtam rájönni. Na mind egy.
Meghálálnám a segítségedet, köszönöm. Viszlát.
Rég rontottam errefelé a levegőt... Ezért egyből egy kéréssel is fordulnék hozzád. Molnár Andreának 2010 december 21.-én volt utoljára szerkesztve az adatlapja. Én szívesen elvállalnám, csak szokás szerint nincs ott a gomb... Amúgy ez a hiba mitől van? Sose tudtam rájönni. Na mind egy.
2013. március 31. 00:30
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Jeckyll @ 2013.03.30. 18:42)
Hi, hetekkel ezelőtt létrehoztam egy új sztáradatlapot. Utána tudnátok nézni, hogy esetleg vissza lett utasítva, mert sehonnan nem kapok választ. Azt mondták ide írjak Toto-nak. Tudtok segíteni ebben?
Szia, nyilván az a moderátor, akinek a kezébe került a lap, tud válaszolni a kérdésedre, már amennyire emlékszik, de van még módja annak, hogy kiderítsd el lett-e fogadva egy lapod vagy sem. Előre is elnézést kérek a magyarázataim kacifántosságáért, mindezeket saját tapasztalatból szűrtem le, tehát amennyiben valahol hülyeséget írtam, nyugodtan le lehet hurrogni.
Egyik dolog, hogy amikor létrehozol egy lapot, az automatikusan hozzáadódik a kitüntetéseidnél a lapjaid számához. Például azt mondja neked, hogy nem 2, hanem 1 lap szerkesztése szükségeltetik ahhoz, hogy megszerezd az aktuális kitüntetést (azt hiszem a legalacsonyabb fehér kitüntetés 2 lapnál kezdődik, tehát ehhez lehet igazodni).
No. 2: nyilván feltűnt, hogy amikor egy sztárra rákeresel a keresőben, és nincs adatlapja, akkor a keresési eredményeknél felajánlja neked a lehetőséget, hogy hozd létre az adott sztár adatlapját. Na már most, amikor már beküldtél egy lapot, de még nincs elfogadva, akkor ez az opció hiányzik, és szimplán csak azt közli veled, hogy nincs a keresési feltételeknek megfelelő lap. Amikor ez az opció ismét megjelenik, tudhatod, hogy visszadobták a lapodat.
Mindent félretéve azonban talán a legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítsd, elfogadták-e a lapodat vagy sem az, ha elolvasod ezen topik legelső bejegyzését. Ha azt találod, hogy a lapod nem felelt meg valamely megadott feltételnek, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy elutasításra került.
pink_bunny
2013. március 31. 03:01
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.03.31. 00:30)
Szia, nyilván az a moderátor, akinek a kezébe került a lap, tud válaszolni a kérdésedre, már amennyire emlékszik, de van még módja annak, hogy kiderítsd el lett-e fogadva egy lapod vagy sem. Előre is elnézést kérek a magyarázataim kacifántosságáért, mindezeket saját tapasztalatból szűrtem le, tehát amennyiben valahol hülyeséget írtam, nyugodtan le lehet hurrogni.
Egyik dolog, hogy amikor létrehozol egy lapot, az automatikusan hozzáadódik a kitüntetéseidnél a lapjaid számához. Például azt mondja neked, hogy nem 2, hanem 1 lap szerkesztése szükségeltetik ahhoz, hogy megszerezd az aktuális kitüntetést (azt hiszem a legalacsonyabb fehér kitüntetés 2 lapnál kezdődik, tehát ehhez lehet igazodni).
No. 2: nyilván feltűnt, hogy amikor egy sztárra rákeresel a keresőben, és nincs adatlapja, akkor a keresési eredményeknél felajánlja neked a lehetőséget, hogy hozd létre az adott sztár adatlapját. Na már most, amikor már beküldtél egy lapot, de még nincs elfogadva, akkor ez az opció hiányzik, és szimplán csak azt közli veled, hogy nincs a keresési feltételeknek megfelelő lap. Amikor ez az opció ismét megjelenik, tudhatod, hogy visszadobták a lapodat.
Mindent félretéve azonban talán a legegyszerűbb módja annak, hogy kiderítsd, elfogadták-e a lapodat vagy sem az, ha elolvasod ezen topik legelső bejegyzését. Ha azt találod, hogy a lapod nem felelt meg valamely megadott feltételnek, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy elutasításra került.
Öhm, nem egészen...Ha rákeresel egy névre aki nincs fent kidobja, hogy hozd létre. Miután létrehoztad és újból rákeresel, akkor nem azt fogja kidobni, hogy nincs a keresési feltételeknek megfelelő lap, hanem a sztárokhoz irányít.
cucika:Ez azért van, mert ha valaki úgy törli magát, hogy nem mondott le a lapjairól, akkor szerkesztő nélkül marad, de a gomb eltűnik.
2013. március 31. 10:32
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (cucika @ 2013.03.30. 21:46)
Helló Toto!
Akkor nincsen szerkesztőnek jelentkezem gomb, ha az egykori szerkesztője úgy törölte magát, hogy még nála volt a lap, az ikon csupán lemondás esetén kerül oda.
FruFruChan
2013. március 31. 12:10
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Sziasztok!
Asaka_Sa-val megbeszéltünk egy cserét. Kérlek csatoljátok hozzá Seung Yeon lapját, hozzám pedig Hye Ri-ét. Köszönjük!
Asaka_Sa-val megbeszéltünk egy cserét. Kérlek csatoljátok hozzá Seung Yeon lapját, hozzám pedig Hye Ri-ét. Köszönjük!
2013. március 31. 13:45
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Nem tudom ki és mikor csatolta el tőlem stephenie Meyer lapját, de nem lehetett volna legalább egy értesítést küldeni ? Ilyen bíografiat kiváncsi vagyok ki fog majd pályázaton írni amilyent én írtam neki üdv.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.