Hali!
Létrehoztam 2 adatlapot, jóváhagyás mikor várható? Az egyik már bent van jó pár napja. Ha pedig valamiért nem kerül ki, akkor nem kapok semmi értesítést? Régen kaptam mindig egyet, hogy mi a baj vele, mit javítsak.
ToTo adatlapos topikja
2013. április 15. 16:00
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Fruzzsi @ 2013.04.15. 15:57)
Hali!
Létrehoztam 2 adatlapot, jóváhagyás mikor várható? Az egyik már bent van jó pár napja. Ha pedig valamiért nem kerül ki, akkor nem kapok semmi értesítést? Régen kaptam mindig egyet, hogy mi a baj vele, mit javítsak.
Szia!
Akár hetekbe is telhet, míg elfogadják, ez mindig változik.
Megnézni úgy tudod, hogy beírod a keresőbe az adott sztár nevét és ha a sztár listát adja ki, akkor még elfogadásra vár, vagy a kitüntetéseknél felszámolja, ha még bent van, csak akkor nem, ha elutasították.
2013. április 15. 16:51
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline |
Idézet (Darkness @ 2013.04.15. 16:00)
Szia!
Megnézni úgy tudod, hogy beírod a keresőbe az adott sztár nevét és ha a sztár listát adja ki, akkor még elfogadásra vár, vagy a kitüntetéseknél felszámolja, ha még bent van, csak akkor nem, ha elutasították.
A kitüntetésekben hol tudom megnézni? Mármint hogy érted, hogy ott felszámolja?
2013. április 15. 16:54
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Fruzzsi @ 2013.04.15. 16:51)
A kitüntetéseknél számolja, ha bent van? Nekem csak 9-t ír, amennyit jelenleg szerkesztek, és el van fogadva. Ma adtam be újra azt a 2 adatlapot, és nem 11-et ír. Bocs, ha valamit félre értettem.
Kevesebbet kell mutatnia, mivel visszafelé számolja, annyit mutat, ami a következő színhez kell, amint beküldöd egyel (esetedben kettővel) kisebb lesz az a szám. Itt nézheted meg.
1 felhasználónak tetszik:
Fruzzsi
2013. április 15. 17:17
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline |
Idézet (Darkness @ 2013.04.15. 16:54)
Kevesebbet kell mutatnia, mivel visszafelé számolja, annyit mutat, ami a következő színhez kell, amint beküldöd egyel (esetedben kettővel) kisebb lesz az a szám. Itt nézheted meg.
Értem, ezek szerint még bent vannak. Köszi a segítséget!
2013. április 15. 17:22
Sziasztok!
Alishon.-nal megbeszéltem, hogy Jutta lapját nekem adja, így kérlek ha lesz időtök csatoljátok át hozzám.
Előre is nagyon köszönöm!
Alishon.-nal megbeszéltem, hogy Jutta lapját nekem adja, így kérlek ha lesz időtök csatoljátok át hozzám.
Előre is nagyon köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
Betti90,
FruFruChan
2013. április 15. 18:56
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Sziasztok! Ezt az adatlapot hozzám csatolnátok? Köszönöm
http://starity.hu/sztarok/jennifer-hawkins/
http://starity.hu/sztarok/jennifer-hawkins/
2013. április 15. 21:36
majosse6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 269 Csatolások: 52 Azonosító: 124169 offline |
Hali!
Én azzal a kéréssel fordulnék hozzád, hogy Molnár Tamás adatlapját átvehessem Utolsó frissítés: 2012.07.05-én volt és a profilkép stb. is igen elavult már.Válaszodat köszönöm előre is
Szia (:
Én azzal a kéréssel fordulnék hozzád, hogy Molnár Tamás adatlapját átvehessem Utolsó frissítés: 2012.07.05-én volt és a profilkép stb. is igen elavult már.Válaszodat köszönöm előre is
Szia (:
2013. április 15. 21:41
Idézet (majosse6 @ 2013.04.15. 21:36)
Hali!
Szia (:
Szia (:
Elnézést,hogy én válaszolok.Tamás 1000. alatti szóval pályázat lesz rá kiírva,csak így nem lehet elkérni.A topik elején vannak a fontosabb tudnivalók,ajánlom a figyelmedbe.(megjegyezném,ezt a bejegyzést nem okoskodásnak szántam)
2013. április 15. 21:53
majosse6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 269 Csatolások: 52 Azonosító: 124169 offline |
Idézet (Tufancs @ 2013.04.15. 21:41)
Elnézést,hogy én válaszolok.Tamás 1000. alatti szóval pályázat lesz rá kiírva,csak így nem lehet elkérni.A topik elején vannak a fontosabb tudnivalók,ajánlom a figyelmedbe.(megjegyezném,ezt a bejegyzést nem okoskodásnak szántam)
igen,már én is észrevettem közben.FAIL tőlem xD
Köszi a segítséget, aranyos vagy! (: Egyáltalán nem tűnt okoskodásnak!
FruFruChan
2013. április 16. 12:02
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Li Chun lapját, mivel nincs szerkesztője. Köszönöm!
Szeretném elkérni Li Chun lapját, mivel nincs szerkesztője. Köszönöm!
Betti90
2013. április 16. 13:59
Sziasztok!
Láttam,hogy Molnár Tamás adatlapja már lejárt,én szívesen szerkesztem/szívesen átvenném.
Mivel 1000 alatti,pályázat lesz rá,vagy nem?
Láttam,hogy Molnár Tamás adatlapja már lejárt,én szívesen szerkesztem/szívesen átvenném.
2013. április 16. 14:07
1000. alatti lapokra mindig pályázat van írva, és minden egyes alkalommal le van írva.
Idézet (annp @ 2013.04.16. 13:59)
Sziasztok!
2013. április 16. 14:07
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (annp @ 2013.04.16. 13:59)
Sziasztok!
Igen, pályázat lesz rá, ha Starity profilon van. Ha van szerkesztője akkor szerintem megdobják egy figyelmeztetéssel és ha annak ellenére se hajlandó kezdeni valamit a lappal, akkor átkerül a Starityre.
2013. április 16. 15:35
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Sziasztok! Megbeszéltem Alishon.-al hogy nekem adja Tereza Fajksová adatlapját ha van egy kis idôtôk hozzám csatolnátok? Elôre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/tereza-fajksova/
http://starity.hu/sztarok/tereza-fajksova/
2013. április 16. 15:38
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Sziasztok!
Az ő adatlapja közel hat hónapja nem volt szerkesztve, és korábban sem volt hozzá életrajz csatolva. Én írtam egy kis életrajzot neki, és hálás lennék ha megkaphatnám.
Ui.: Egy ideje a szerkesztője sem járt az oldalon, igaz az még nincs egy hónapja.
Életrajz:
Adam James Pitts 1990. december 24-én született Brightonban. Van egy nővére, akit Hayley-nek hívnak.
10 éves korában kezdett dobolni. Amikor 19 éves korában befejezte a zeneakadémiát Brightonban, elhatározta, hogy egy bandában szeretne dobolni. Miközben megfelelő zenészeket keresgélt, talált rá Andy Brown myspace oldalára, ahova a Lawson későbbi énekese különböző előadók dalait a saját feldolgozásában töltötte fel.
Andy és Adam végül találkoztak, és megegyeztek, hogy jó lenne egy együttest alapítani. Ehhez azonban szükség volt először egy gitárosra, meg egy basszusgitárosra.
Andy korábbról ismerte Ryan Flechert, aki a Lawson basszusgitárosa lett, és aki végül javasolta a fiúknak, hogy a hiányzó gitáros Joel Peat legyen.
A fiúk találkoztak, és mivel jól kijöttek, ezért elkezdtek próbálni is. Közösen először Londonban, egy Chapman Square nevű helyen játszottak, a hely azért érdekes, mert a banda 2012-ben megjelent debütáló albuma is a tér nevét viseli.
A fiúkat először a The Grovenak nevezték el, és különböző kisebb klubokban léptek fel, négy - ötfős közönségek előtt. Amikor megtudták, hogy Andyn 19 éves korában egy Dr. Lawson nevű neurologus életmentő műtétet hajtott végre, a bandát az iránta való tiszteledből átnevezték Lawsonra.
2013-ban a fiúk elkezdték első saját turnéjukat Nagy-Britannia szerte, tavasszal pedig Ázsiában is tartottak egy kisebb koncertsorozatot, ahová minden jegy elkelt. Korábban olyan előadók turnéin voltak elő zenekar, mint a The Wanted sőt a West Life két utolsó búcsúkoncertjén is ők voltak a kezdő fellépők, több mint nyolcvanezer fős közönségek előtt.
Az ő adatlapja közel hat hónapja nem volt szerkesztve, és korábban sem volt hozzá életrajz csatolva. Én írtam egy kis életrajzot neki, és hálás lennék ha megkaphatnám.
Ui.: Egy ideje a szerkesztője sem járt az oldalon, igaz az még nincs egy hónapja.
Életrajz:
Adam James Pitts 1990. december 24-én született Brightonban. Van egy nővére, akit Hayley-nek hívnak.
10 éves korában kezdett dobolni. Amikor 19 éves korában befejezte a zeneakadémiát Brightonban, elhatározta, hogy egy bandában szeretne dobolni. Miközben megfelelő zenészeket keresgélt, talált rá Andy Brown myspace oldalára, ahova a Lawson későbbi énekese különböző előadók dalait a saját feldolgozásában töltötte fel.
Andy és Adam végül találkoztak, és megegyeztek, hogy jó lenne egy együttest alapítani. Ehhez azonban szükség volt először egy gitárosra, meg egy basszusgitárosra.
Andy korábbról ismerte Ryan Flechert, aki a Lawson basszusgitárosa lett, és aki végül javasolta a fiúknak, hogy a hiányzó gitáros Joel Peat legyen.
A fiúk találkoztak, és mivel jól kijöttek, ezért elkezdtek próbálni is. Közösen először Londonban, egy Chapman Square nevű helyen játszottak, a hely azért érdekes, mert a banda 2012-ben megjelent debütáló albuma is a tér nevét viseli.
A fiúkat először a The Grovenak nevezték el, és különböző kisebb klubokban léptek fel, négy - ötfős közönségek előtt. Amikor megtudták, hogy Andyn 19 éves korában egy Dr. Lawson nevű neurologus életmentő műtétet hajtott végre, a bandát az iránta való tiszteledből átnevezték Lawsonra.
2013-ban a fiúk elkezdték első saját turnéjukat Nagy-Britannia szerte, tavasszal pedig Ázsiában is tartottak egy kisebb koncertsorozatot, ahová minden jegy elkelt. Korábban olyan előadók turnéin voltak elő zenekar, mint a The Wanted sőt a West Life két utolsó búcsúkoncertjén is ők voltak a kezdő fellépők, több mint nyolcvanezer fős közönségek előtt.
2013. április 16. 16:00
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok át nekem Behati Prinsloo adatlapját, mert Alishon.nal abban maradtunk, hogy nekem adja. Köszönöm szépen előre is!
Kérlek csatoljátok át nekem Behati Prinsloo adatlapját, mert Alishon.nal abban maradtunk, hogy nekem adja. Köszönöm szépen előre is!
2013. április 16. 16:03
Zacky Vengeance lapját el lehet kérni?
Úgy látom leírás az szépen van hozzá...ha nem akkor kipótoljuk.
Úgy látom leírás az szépen van hozzá...ha nem akkor kipótoljuk.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.