Meg majd esetleg ezt és ezt ?
Itt lejárt a '6 hónap, és még több is. Elvállalnám a szerkesztését, örökre hálás lennék érte.
ToTo adatlapos topikja
2013. április 27. 12:08
2013. április 27. 12:49
Idézet (Gurs @ 2013.04.27. 11:24)
Hutch Dano <--- nála nincs gomb, és ezer alatti.
Ő majd megy pályázatra.
2 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Lindsay019
2013. április 27. 12:59
Sziasztok.Szeretném elkérni ByAlex lapját ha lehetséges.
Rövid életrajz:
ByAlex nevét mindenki az Eurovízió kapcsán ismerhette meg melynek sokak meglepetésére győztese lett s így hamarosan képviseli hazánkat a versenyen.Stílusát egyediség jellemzi.Zenei munkássága során elsősorban Láttamoztam és Csókolom című dalát emelhetjük ki,előbbihez még klipp is készült az igazi hírnevet azonban az a dal hozta meg számára melyet még az Eurovízión énekelt,ez pedig a Kedvesem című dal volt.Ez a dal a napokban angolul is elérhetővé vált.Legújabb szerzeménye a Nekemte című dala melyet ma már bárki meghallgathat.
Rövid életrajz:
ByAlex nevét mindenki az Eurovízió kapcsán ismerhette meg melynek sokak meglepetésére győztese lett s így hamarosan képviseli hazánkat a versenyen.Stílusát egyediség jellemzi.Zenei munkássága során elsősorban Láttamoztam és Csókolom című dalát emelhetjük ki,előbbihez még klipp is készült az igazi hírnevet azonban az a dal hozta meg számára melyet még az Eurovízión énekelt,ez pedig a Kedvesem című dal volt.Ez a dal a napokban angolul is elérhetővé vált.Legújabb szerzeménye a Nekemte című dala melyet ma már bárki meghallgathat.
2013. április 27. 14:05
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Köszönöm szépen a névátírásokat!
2013. április 27. 14:12
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Darkness @ 2013.04.27. 11:54)
De lejárt, több mint egy év is eltelt azóta, így semmi akadálya nincsen, hogy elkérje.
Tényleg, valahogy félrenéztem
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. április 27. 14:36
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Idézet (FruFruChan @ 2013.04.27. 14:05)
Köszönöm szépen a névátírásokat!
Illetve ez a lap el lett tőlem csatolva a névátírás során. Remélem visszakaphatom. Köszönöm!
2013. április 27. 14:50
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
A következő hetekben induló pályázatok a következők lesznek:
Május 3. : Szekeres Nóra, Molnár Tamás (AFC), Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola)
Május 10. : Slash, Sandra Echeverria, Hutch Dano
Május 17. : Megan Nicole, Polgár Krisztina, Nyári Edit
Május 3. : Szekeres Nóra, Molnár Tamás (AFC), Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola)
Május 10. : Slash, Sandra Echeverria, Hutch Dano
Május 17. : Megan Nicole, Polgár Krisztina, Nyári Edit
9 felhasználónak tetszik:
Carmita,
FruFruChan,
iannina,
lA-dONNA,
MadHatter,
Lindsay019,
kurrek,
Kazuo,
WWE Dorka
2013. április 27. 15:09
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline |
Heló!
Szeretném elkérni Farkas Roland és Felcser Máté adatlapját. Egyik sincs kidolgozva, és életrajz sincs írva. Mivel nagyon szeretem a Punnany Massif-t, szívesen rendbe tenném az adatlapjukat. Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Farkas Roland és Felcser Máté adatlapját. Egyik sincs kidolgozva, és életrajz sincs írva. Mivel nagyon szeretem a Punnany Massif-t, szívesen rendbe tenném az adatlapjukat. Előre is köszönöm!
2013. április 27. 15:28
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Tisztelt Moderátorok!
Tudom már nem először zargatlak titeket Szécsi Böbe adatlapjával, de nem régiben írtam egy életrajzot neki, s a szerkesztője teljes egészében lemásolta azt. Egy jó ideig nem foglalkoztam vele, de most néztem meg az életrajzot és semmit sem írt hozzá, sőt ráadásul olyan rusnyán nézz ki. Arról meg nem beszélve, hogy még rendes képet sem rakott ki. Mivel még ezer fölötti, így írtam egy újabb életrajzot, hátha megváltozott a véleményetek és nekem ítélitek.
Magánélete:
Szécsi Sarolta, 1996. szeptember 04.-én született Budapesten. Édesanyjával,édesapjával és ikertestvérével lakik egy fedél alatt. Tanulmányait a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba folytatja, szabadidejében énekversenyeken szerepel és barátnőivel szórakozik.
Pályafutása:
Böbe testvérével már több tehetségkutatóban próbált szerencsét, de nem jártak sikerrel egészen addig, míg nem jelentkeztek a The Voice - Magyarország hangja nevet viselő tehetségkutatóban. A Szécsi testvérek jól vették az akadályokat. Böbe Mező Misi t választotta mentoraként, s elmondása szerint imádtam vele a közös munkát. Sajnos a versenyt nem ő nyerte meg, de nem távozott üres kézzel, hiszen nagyobb hírnévre tett szert és tapasztalattal is gazdagodott. Böbe arca még 'Az Én hangom' nevezetű tehetségkutatóból lehet ismert, itt még csak 15 éves volt, de remek hangjával elvarázsolta a nézőket.
Érdekességek:
- ikertestvére van
- kedvenc együttese a Green Day
- kedvenc énekesnője Lana del Ray
Tudom nem a leghosszabb életrajz, de nincs sok információ amiből dolgozhattam, hogy egy egész regényt tudjak írni róla.
Tudom már nem először zargatlak titeket Szécsi Böbe adatlapjával, de nem régiben írtam egy életrajzot neki, s a szerkesztője teljes egészében lemásolta azt. Egy jó ideig nem foglalkoztam vele, de most néztem meg az életrajzot és semmit sem írt hozzá, sőt ráadásul olyan rusnyán nézz ki. Arról meg nem beszélve, hogy még rendes képet sem rakott ki. Mivel még ezer fölötti, így írtam egy újabb életrajzot, hátha megváltozott a véleményetek és nekem ítélitek.
Magánélete:
Szécsi Sarolta, 1996. szeptember 04.-én született Budapesten. Édesanyjával,édesapjával és ikertestvérével lakik egy fedél alatt. Tanulmányait a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba folytatja, szabadidejében énekversenyeken szerepel és barátnőivel szórakozik.
Pályafutása:
Böbe testvérével már több tehetségkutatóban próbált szerencsét, de nem jártak sikerrel egészen addig, míg nem jelentkeztek a The Voice - Magyarország hangja nevet viselő tehetségkutatóban. A Szécsi testvérek jól vették az akadályokat. Böbe Mező Misi t választotta mentoraként, s elmondása szerint imádtam vele a közös munkát. Sajnos a versenyt nem ő nyerte meg, de nem távozott üres kézzel, hiszen nagyobb hírnévre tett szert és tapasztalattal is gazdagodott. Böbe arca még 'Az Én hangom' nevezetű tehetségkutatóból lehet ismert, itt még csak 15 éves volt, de remek hangjával elvarázsolta a nézőket.
Érdekességek:
- ikertestvére van
- kedvenc együttese a Green Day
- kedvenc énekesnője Lana del Ray
Tudom nem a leghosszabb életrajz, de nincs sok információ amiből dolgozhattam, hogy egy egész regényt tudjak írni róla.
2013. április 27. 15:30
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tegnap 12 óra után nem sokkal kaptam egy levelet Alishon.-tól. Megkért, hogy az összes lapját tegyem át Lizaniahoz, amit meg is tettem. Azt viszont nem tudtam, hogy néhány lapját már elajándékozta jóval korábban.
Félreértések elkerülése véget mondom: ezeket a lapokat odaadjuk a lap kérőinek, mivel ezeket a kéréseket jóval hamarabb tették. Többi lap természetesen marad Lizanianál.
Félreértések elkerülése véget mondom: ezeket a lapokat odaadjuk a lap kérőinek, mivel ezeket a kéréseket jóval hamarabb tették. Többi lap természetesen marad Lizanianál.
2013. április 27. 15:34
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.04.27. 15:28)
Tisztelt Moderátorok!
Amúgy szerintem a többi lapját is meg kellene nézni, mert pl. Tensainak és Darren Youngnak nincs biója, Kofi Kingstonnak meg még mindig ugyanaz a bió van, amit az előző szerkesztője írt neki.
2013. április 27. 17:12
Köszönöm a csatolást.
Én már nem egyszer figyelmeztettem,jeleztem neki ezeket mikor új lapot akart kérni de úgytűnik nem hallgatott rám.
Idézet
Amúgy szerintem a többi lapját is meg kellene nézni, mert pl. Tensainak és Darren Youngnak nincs biója, Kofi Kingstonnak meg még mindig ugyanaz a bió van, amit az előző szerkesztője írt neki.
Én már nem egyszer figyelmeztettem,jeleztem neki ezeket mikor új lapot akart kérni de úgytűnik nem hallgatott rám.
2013. április 27. 17:24
Sziasztok!
Samantha Droke lapjának nincs szerkesztője és ezer alatti, tudnátok esetleg hozzám csatolni?
Samantha Droke lapjának nincs szerkesztője és ezer alatti, tudnátok esetleg hozzám csatolni?
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.