Legfölsőbb szinteken keres szerelmet Alekosz
2011. május 11. 15:01
Egy két nőt leszámítva a felhozatal szánalmas, siralmas, és borzasztó.Hogy honnan szedték össze ezt a 16 bárcást, nem tudom....de hogy én végig röhögtem az egészet az tuti.Na hát meg Alek a"Görög isten" tóga helyett Napóleonként jelent meg..azt hittem össze pisilem magam a röhögéstől!És persze ez a legveszélyesebb műsor valaha.16 nő össze zárva...istenem mi lesz itt!!!:-D Ezek ki fogják nyírni egymást!! És,hogy Pont Alek miatt, ez a hab a tortán!!!ÁÁÁ....beszarás lesz!!!!! :-D
2011. május 11. 15:10
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Egy eget rengetően nagy hülyeség,de én mindenképpen fogom nézni.
Egyébként meg akinek csak a fejében is megfordul,hogy jelentkezzen ide,az már nem lehet normális nő. Szóval ne csodálkozzatok,hogy a sok nőből ez a 16 volt a leg"normálisabb".
Egyébként meg akinek csak a fejében is megfordul,hogy jelentkezzen ide,az már nem lehet normális nő. Szóval ne csodálkozzatok,hogy a sok nőből ez a 16 volt a leg"normálisabb".
2011. május 11. 15:11
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline |
Hát van egy két unszimpatikus nő a villában.
Kíváncsi vagyok hogy kit választ,de én már sokallom ezt a műsort.Nem tud egyedül párt keresni vagy mi? Vagy csak az RTL Club akar több nézőt....
Kíváncsi vagyok hogy kit választ,de én már sokallom ezt a műsort.Nem tud egyedül párt keresni vagy mi? Vagy csak az RTL Club akar több nézőt....
2011. május 11. 15:13
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nem hogy nem néztem végig, de egy percet nem láttam belőle, és nem is akarok. Ez az ami SZÁNALMAS. Valószínű, hogy pont megtalálja azt a nőt aki hozzáillik 3 hét alatt, egy ilyen szutyok műsorban...Egyszerűen nevetséges, hogy több millió forintot költöttek erre a sz.rra és van aki nézi és SZERETI is. VICC! Ezt az embert, aki buta, piáláson kívűl máshoz nem ért TETTE GAZDAGGÁ AZ ORSZÁG.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
NiceandCute
2011. május 11. 15:26
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
Fogom nézni, mert bizti h vicces lesz :9
2011. május 11. 15:28
Romillyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.01. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 150348 offline |
Nem néztem és nem is akarom. Mellesleg ha valami érdekes történne benne, azt itt úgy is elolvashatjuk.(bár nem hiszem, hogy olyan érdekes dolgok történnének benne)
Egyébként meg lefogadom, hogy "álmai nője" körülbelül 2 hétig lesz az.
Egyébként meg lefogadom, hogy "álmai nője" körülbelül 2 hétig lesz az.
2011. május 11. 15:52
nagyin jó volt az első rész olyan jókat nevettem a lányokon annyira kamuk szerintem,ahogy Alek meg fölöltözőtt... xdxd
amúgy jó kis műsor szerintem
amúgy jó kis műsor szerintem
2011. május 11. 16:05
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
hihetetlenül értéktelen.
2011. május 11. 16:10
ez is csak ezért lesz mert az RTl klub olyan "csóró" kell a bevétel gyerekek nyomjátok az sms-t nézzétek és tompítsátok még jobban az agyatokat
2011. május 11. 16:12
Megvan a véleményem mindegyik nőről aki egyáltalán jelentkezett, a nem megszégyenítése. A majdani "szerencsés" nyertesnek meg gratulálok majd a 100%-os szellemi leépüléshez, illetve biztosak lehetünk benne, hogy egy primitív és buta egyén lesz az.
Gratulálok, magyar média, én így szeretlek...
Gratulálok, magyar média, én így szeretlek...
2011. május 11. 16:15
Szánalmas, hogy erre van igény. Ugye tudjátok, hogy ez a VV utánpótlása? Egyszerűen borzalmas.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.