Legfölsőbb szinteken keres szerelmet Alekosz
2011. május 11. 17:04
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Belenéztem a műsorba és hát elég borzasztó. Mindegyik lány iszonyatosan rondán néz ki 1-2 kivétellel és nagyon szánalmasan viselkedik a legtöbb. Olivér tényleg nem talált jobbakat? Szerintem Alek jobbat érdemel ennél, de ha neki ezek kellenek...
2011. május 11. 17:12
hát ez még legaljább műsor :'D jókat szakadtam :'D és milyen cink,hogy évit ismerem élőben belőle :'DDDDD
2011. május 11. 17:23
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline |
jaaaj ne már!! hogy lehet ezt nézni??? Értelmet nem sokat látok benne Megint ugyanaz mint az előző,bemegy oda pár "kmh" csaj és játsszák ott magukat pffff nem lesz hosszú életű a műsor után,kb olyan lesz mint benkő feleséget keres dolog cöhh
2011. május 11. 17:25
lewannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150918 offline |
Édes Istenem.
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi ezekben a szar műsorokban a jó? Egyszerűen nem tudom megérteni.. persze lehet, hogy velem van a baj, de az ilyen megrendezett szemetekre soha nem voltam vevő.
Valaki mondja már meg nekem, hogy mi ezekben a szar műsorokban a jó? Egyszerűen nem tudom megérteni.. persze lehet, hogy velem van a baj, de az ilyen megrendezett szemetekre soha nem voltam vevő.
2011. május 11. 17:26
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline |
az biztos, hogy én nem fogom nézni -.-
2011. május 11. 17:31
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 16:22)
Csak annyiban nem értek egyet a hozzászólásoddal, hogy én bizony így nem szeretem a magyar médiát. Nem és nem. Nem is tudom mikor néztem utoljára kereskedelmi tévécsatornát. Talán az X-faktor utolsó adását néztem, de azóta kerülök mindennemű kapcsolatot a retek klubbal, meg a csigatévével is. Tudom, hogy már nem csigatévé, de nekem még így maradt meg a fejemben.
Szerintem amit Cyntia írt, az *sarcasm* volt
2011. május 11. 17:32
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (stelly28 @ 2011.05.11. 17:26)
majmolás a hülye benkősnek mindet utálom
Ilyen erővel a Benkő is majmolás volt, mert elötte VV Anikónak a VV3-ból is volt ilyen műsora, de tovább megyek, akkor az X-Faktor 2. is, meg a Megasztár 6 is majmolás lesz, hisz volt már ilyen műsor ...
2011. május 11. 17:35
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.11. 17:32)
Ilyen erővel a Benkő is majmolás volt, mert elötte VV Anikónak a VV3-ból is volt ilyen műsora, de tovább megyek, akkor az X-Faktor 2. is, meg a Megasztár 6 is majmolás lesz, hisz volt már ilyen műsor ...
Magyarország szinte más sem tud, csak majmolni. Minden, ami a tévénken lemegy az amerikai földről jön és 1000-rel butítja a jó népet ...
2011. május 11. 17:39
Alekosznak maximum az űrlények és a vakok nem tudnak ellenállni....
2011. május 11. 17:40
Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 17:31)
Szerintem amit Cyntia írt, az *sarcasm* volt
Igen
Amúgy én sem nagyon nézek tv-t, esetleg a híradót, meg most természetesen az ESC-t ( ), HetiHetest, DH-t, és ezzel kb kilőve nálam. A VV is csak azért zavart, mert az újságok is tele voltak vele, meg sajnos a fórum is, csak ezért tudtam minden héten, hogy ki esett ki, ki-kivel kavart - vagy éppen nem, stb.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 11. 17:42
Egyáltalán, hogy süllyedhet le valaki olyan szintre, hogy ezt a pasit akarja?
2011. május 11. 17:59
Idézet (Cynthia @ 2011.05.11. 17:40)
Igen
Amúgy én sem nagyon nézek tv-t, esetleg a híradót, meg most természetesen az ESC-t ( ), HetiHetest, DH-t, és ezzel kb kilőve nálam. A VV is csak azért zavart, mert az újságok is tele voltak vele, meg sajnos a fórum is, csak ezért tudtam minden héten, hogy ki esett ki, ki-kivel kavart - vagy éppen nem, stb.
Ha meg nincs Tahó Világ, akkor van Buci és Claudia a Blikk címlapjára azokról pedig itt is olvashatsz.
2011. május 11. 18:08
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
egy újabb műsor, amit nem fogok nézni
2011. május 11. 18:11
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.05.11. 17:40)
Igen
Miért van az, hogy én előtted mindig beégek? Szerintem ezt már könyvelhetjük is előre: a félreértések elkerülése végett próbállak ezentúl nem félreérteni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.