Starity

rachella profilja

rachella yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. március 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • EchelonMuserGlambert
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • élvezni az életet
  • Zenei stílusom
  • 30STM, Muse, igényes(!!!) zene
  • Imádom
  • 30STM ♥ és a többi kedvencem, bizonyos embereket, macskám, zenét hallgatni (de nem ám Justin Bieber féléket), jó filmek, csoki, Angyal-katona, Klónocska :D
  • Utálom
  • homofóbok, mai tehetségtelen, idegesítő tinisztárok, magyar celebek, feltűnési viszketegséggel bíró személyek, értetlenkedés, szúnyogok xD, a sok szemét, amit egyesek zenének hívnak

“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/

rachella
Utoljára aktív: 2012.09.22. 19:07Státusz módosítva: 2012.02.24. 16:04

Bemutatkozás


Üdvözöllek a profilomon!
Hülyeségnek tartom, hogy magamról írogassak, úgysem érdekel senkit, inkább írok kicsit a kedvenceimről. Ha mégis meg szeretnél ismerni, vagy bármi problémád van velem, dobj meg nyugodtan egy üzenettel. :)

Thirty Seconds To Mars
A kedvenc együttesem. Tisztelem és végtelenül szeretem őket mindenért, amit csinálnak. A számaiknak értékes mondanivalójuk van, ami manapság elég ritka.
Én erre mondom azt, hogy IGÉNYES zene. Mind a hárman hatalmas egyéniségek, fantasztikus emberek. Őszintén törődnek a rajongóikkal, nagyon jól bánnak velük. Szerintem a legjobb együttes a világon. Nagyon sokat jelentenek nekem.
Boldog vagyok, hogy az Echelon részese lehetek. (Nem azért szeretem őket, mert "cuki a frontember" ahogy páran, és felhívnám a figyelmet, hogy hárman vannak, nem csak Jaredből áll! )

Jared Leto
Jared az a személy, akire a leginkább felnézek, akit őszintén tisztelek, aki olyan sokat adott a világnak (és nekem) a zenéjével és a filmjeivel. Büszke vagyok rá, hogy mennyi mindent tett le az asztalra, milyen sokat elért. Színészként borzasztó tehetséges, kiemelkedően alakít a filmjeiben. Hitelesen képes eljátszani bármilyen karaktert. Énekesként is kimondhatatlanul nagy tehetség. Gyönyörű a hangja, imádom hallgatni, ahogy énekel. Eszméletlenül nagy egyéniség. Nagyon vicces, imádnivalóan hiperaktív, utánozhatatlan ember. Első sorban tehetsége miatt szeretem, de tagadhatatlanul a külsejéért is teljesen odavagyok. Szerintem ő a legeslegjobban kinéző férfi. Akárhogy hordja a haját, mindig jól áll neki, a szemei is gyönyörűek. Ő az az ember, aki nem öregszik. Mindennél jobban imádom őt. 

Együttesek, akiket még szeretek:
Muse (minden mennyiségben, megszállott vagyok xD), Nirvana, Beatles, The Cure, Skillet, My Chemical Romance, Paramore, Nickelback, Good Charlotte,
Panic! at the Disco, Band of Horses, OneRepublic

Sorozatok, amiket szeretek:
HIMYM, Dokik, TVD, Gossip Girl, PLL, Gyilkos elmék, Glee

Kedvenc Filmek:
Harcosok klubja, Mr. Nobody, Nagy Sándor a hódító, Rekviem egy álomért, 127 óra, Terhes társaság, 50 első randi, Benjamin Button különös élete, Mindenki megvan, A király beszéde, Viharsziget, Elcserélt életek, Amerikai História X, A boldogság nyomában, Forrest Gump, Száll a kakukk fészkére


Hölgyeim és Uraim! Adam Lambert visszatért! ^^

♥ Akiket a legeslegjobban szeretek, itt Starity-n:
Patrícia4, Pillajunior, House Of Wax, Bella20, Bettz
pillajunior - Imádom őt, mindenről tudunk beszélgetni! Rettenetesen jószívű, nagyon aranyos, kedves, figyelmes, igazán melegszívű lány. Boldog vagyok, hogy megismerhettem. :)
patrícia4 - Nagyon-nagyon aranyos lány. Együtt imádjuk Jaredet, nagyon jól lehet vele beszélgetni, és neki is olyan rossz a matektanára, mint nekem. Nagyon édes, vicces, jószívű, csodálatos lány, akit nagyon szeretek. Örülök, hogy megismerhettem, a beszélgetéseink feldobják a napjaimat. :)
House Of Wax - Rengeteg közös témánk van, nagyon barátságos, aranyos lány, kitűnő ízlése van minden téren. Hasonlóan lelkesek vagyunk ördögi, világmegváltó tervek gyártásában. Mindig jókat beszélgetünk, örülök, hogy megismerhettem. :)

Ezt a gyönyörű képet Patrícia4-től kaptam! :)
És Ezt a fantasztikus animációt is Patritól kaptam. ♥

NEM gyűjtök se barátokat, se szavazatokat, de ha nagyon akarsz jelölhetsz/szavazhatsz, nekem mindegy. Ha szimpatikus vagy, vagy közös az érdeklődési körünk, akkor visszajelöllek. De ha bejelölsz, akkor örünék, ha megírnád előtte, hogy miért. Ha bejelölsz, és semmi közös nincs bennünk, és nem is írtál előtte semmit, akkor nem foglak visszajelölni. És NE kérd, hogy szavazzak vissza, mert akkor nem fogok! Ha úgy gondolom, hogy megérdemled, akkor majd szavazok rád. Levelet írhat bárki, bármikor nyugodtan. :)

Köszi, hogy benéztél! Nem hiszem, hogy végig olvastad, de ha mégis, akkor nagyon szépen köszönöm. Ha nem olvastad végig, igazából az sem izgat. :D

.....Provehito In Altum.....


Kedvenc sztárok

1 Jared Leto
2 Shannon Leto
3 Tomo Milicevic
4 Matthew Bellamy
5 Adam Lambert
6 Brad Pitt
7 James Franco
8 Kurt Cobain
9 Edward Norton
10 Robert Downey Jr.
11 Heath Ledger
12 Matthew Gray Gubler
13 Rachel McAdams
14 Reese Witherspoon
15 Helena Bonham Carter
16 Leighton Meester
17 Colin Farrell
18 Chris Colfer
19 Josh Hutcherson
20 Thomas Dekker
további kedvencek

Randomképek

Jared
Patritól♥
Patrícia4-től♥
Hurricane
Jared
Requiem for a dream
Bolondok ♥
Jared Leto

Barátok

Bettz
Bettz

új tag

sandra cain
sandra cain

új tag

tya04
tya04

Schrödinger macskája

Diána94
Diána94

új tag

N.k
N.k

[tau'ri]

herbert
herbert

új tag

lauri
lauri

új tag

kriszti03
kriszti03

Lannister

Lanab14
Lanab14

visszatérő vendég

xxangi20xx
xxangi20xx

☆StarDust☆

majosse6
majosse6

visszatérő vendég

Kata96
Kata96

új tag

Üzenőfal

Szia! Szavaztam! Eszméletlen jó a bemutatkozásod. :) Én is imádom a 30 Seconds To Mars-ot! ;)

2014.04.06. 20:08

N.k Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog karácsonyt!

2013.12.24. 20:08

N.k Legyen veled Karácsony Angyala, legyen áldás és ünnep az Ünnep, szeretet simítsa lelkedet, mikor a csengők megcsendülnek. Boldog Karácsonyt! :)

2012.12.24. 15:03

patrícia4 Szia! Köszi és köszi.Látom te is megszeretted ;) a te avid meg mindig nagyooon jó ♥

2012.05.05. 16:04

patrícia4 :) :)

2012.03.08. 17:05