Sziasztok. Azért nyitottam ezt a témát mert nem láttam olyan helyet ahol alkalmas lett volna a kérdésem. Talán mással is előfordult már hogy látott már egy részt de mikor le szerette volna tölteni bármihez,nem tudta hányadik is volt. Nekem is ez most a problémám. A Wizard of Waverly Place című sorozatban láttam 2 részt is amit szeretnék leszedni avatar készítéshez de egyikről sem tudom hogy a sorozaton belül hányadik is volt.
-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.
- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.
Noss,nagyából leírtam mindkét résznek a lényegét,köszönöm annak aki tud nekem segíteni.
Ez melyik rész?
2011. május 14. 09:27
2011. május 14. 11:35
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)
-Az egyik részben Justinnak új barátnője lesz akiről kiderül hogy valójából vérfarkas bár eleinte csak kutyának gondolják.
Ezt azt hiszem a 2. évad 2. része.
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.14. 09:27)
- A másik részt ma láttam,éppen az előbb.Itt Alex próbálja megtudni hogy tetszik-e Deannek és azt találja ki hogy a régi kocsijukat megjavíthatja és felhasználhatja egy versenyen. Próbál közelebb kerülni hozzá.És később még különböző varázseszközöket is bevet a rész során hogy kiderítse tetszik-e a fiúnak.Majd végül a verseny során derül ki.
Ez pedig a 2. évad 4. része.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.

0 felhasználónak tetszik: