Le akarják járatni Wolf Katit
2011. május 14. 20:26
Hát őszintén, tényleg úgy néz ki, mint egy transzvesztita, minden elismerésem ellenére (és ezt már az X-Faktor-fellépésénél is írtam)...
2011. május 14. 20:26
Katit pont a magyar delegáció égette be azzal, hogy azt állították, azért volt "rossz" a keddi előadás, mert elfelejtette felvenni a fülhallgatót. Olyan, mintha mentegetőznénk. Hagynunk kellett volna. Kevesebb mint egy óra, és Kati megmutatja, mit tud. Legalábbis legnagyobb reményeim szerint.
Kati transzvesztitának néz ki? Biztos hogy a cikk írója sem látott még életében nőt...
Kati transzvesztitának néz ki? Biztos hogy a cikk írója sem látott még életében nőt...
2011. május 14. 20:34
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.05.14. 20:26)
Katit pont a magyar delegáció égette be azzal, hogy azt állították, azért volt "rossz" a keddi előadás, mert elfelejtette felvenni a fülhallgatót. Olyan, mintha mentegetőznénk. Hagynunk kellett volna. Kevesebb mint egy óra, és Kati megmutatja, mit tud. Legalábbis legnagyobb reményeim szerint.
Nem Thora_90 találta ki a cikket. -.-"
2011. május 14. 20:41
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
Kati jól teszi, hogy optimistán áll ehhez a dologhoz, meg szerintem igaza is van. Én nagyon szorítok neki és asszem nem vagyok ezzel egyedül
2011. május 14. 20:55
Meg is fojtanám Thorát ha le transzvesztitázná : DD
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: