Még egy Eurovízió sem kapott ekkora visszhangot, mint a mostani. Egyre többen fejezik ki felháborodásukat, és habár a politikai szerep az utóbbi években kiszorult a versenyből, most újra visszatért. Ennek ellenére Kati iránt érdeklődnek külföldön is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wolf Kati iránt külföldön is érdeklődnek
2011. május 16. 13:30
Végre egy jól összefoglalt cikk erről a témáról
Tényleg érdeklődnek iránta és ez jó. Azt pedig alátámaszthatom, hogy a BBC oldalán 'ő volt a legjobb'. Sokan a Blue-nak szurkoltak de még a BBC-s műsor kommentátor (nem az m1-es verziót néztem) is azt mondta, mikor Kati fellépett, hogy ez talán jobb volt, mint a saját indított emberük. Megtört a jég, a BBC rádió honlapján saját profilja van és pont most adták le az egyik rádión. Fura volt hallani
Tényleg érdeklődnek iránta és ez jó. Azt pedig alátámaszthatom, hogy a BBC oldalán 'ő volt a legjobb'. Sokan a Blue-nak szurkoltak de még a BBC-s műsor kommentátor (nem az m1-es verziót néztem) is azt mondta, mikor Kati fellépett, hogy ez talán jobb volt, mint a saját indított emberük. Megtört a jég, a BBC rádió honlapján saját profilja van és pont most adták le az egyik rádión. Fura volt hallani
2011. május 16. 13:33
MIKL-Aúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 94159 offline |
Isteni volt a száma, én nagyon kiakadtam hogy csak 22. lett tiszta politika az egész. Azerbajdzsán pedig nekem egyáltalán nem jött be annyira hogy ők nyerjenek... az első 10.ben simán bennlehettünk volna
2011. május 16. 13:34
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline |
Hála Isten én is nagyon szeretem!!
2011. május 16. 13:34
Idézet (MIKL-A @ 2011.05.16. 13:33)
Isteni volt a száma, én nagyon kiakadtam hogy csak 22. lett tiszta politika az egész. Azerbajdzsán pedig nekem egyáltalán nem jött be annyira hogy ők nyerjenek... az első 10.ben simán bennlehettünk volna
OFF JÓ az avatarod ON
2011. május 16. 13:39
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (evyke1998 @ 2011.05.16. 13:36)
és csak 22. lett az euroviziomn
Itt rohadtul mindegy, hogy hányadik lett. Ha nem létezne az a fogalom, hogy politika, akkor top 5-ös lett volna. De sajnos nem ilyen meseszerű ez a világ (Úristen, ez totál emósan hangzott. )
2011. május 16. 13:44
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
én nagyon szeretem Katit
2011. május 16. 13:45
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
az egész 1 hülye politika!
2011. május 16. 13:52
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Az azért elég furcsa, hogy a verseny előtt és után is ilyen népszerű, közben meg ilyen gyászos eredménnyel végeztünk. Egyébként hallottátok, hogy pl. a Romániai magyarok közül sokan nem is bírtak sms-t küldeni Katira? Haha... én utálom az összeesküvés elméleteket de most muszáj kijelentenem hogy bundaaa!!
Bekaphatják a politikusok meg a média is, úgyis a közönségé az utolsó szó, hajrá Kati!
Bekaphatják a politikusok meg a média is, úgyis a közönségé az utolsó szó, hajrá Kati!
2011. május 16. 14:22
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
már minden második szám ami manapság megjelenik az "új meleghimnusz" titulust kapja.....EZ MIIIII????:D:D:D:D
Amúgy meg ha valóban igaz lenne amit állítanak (főleg az RTL) akkor Kati kicsit jobb helyen végzett volna....ez megint csak paraszt vakítás, nagyon akarnak már egy nemzetközi sikereket elérő magyart, de nem nagyon akar össze jönni, de mit is várunk.....a magyar zeneiparban nem sok igazi tehetség van. És itt nem Wolf Katira gondolok
Amúgy meg ha valóban igaz lenne amit állítanak (főleg az RTL) akkor Kati kicsit jobb helyen végzett volna....ez megint csak paraszt vakítás, nagyon akarnak már egy nemzetközi sikereket elérő magyart, de nem nagyon akar össze jönni, de mit is várunk.....a magyar zeneiparban nem sok igazi tehetség van. És itt nem Wolf Katira gondolok
2011. május 16. 14:29
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Itt nem a zenéről szóltak a dolgok. A szavazásba nem Katit értékelték, hanem az volt a gond, hogy politikailag nem szimpatizáltak Magyarországgal. Rossz a közvélemény rólunk. Ennyi.
De azért ez az egész végeredmény undorító, azok után, hogy Katit az első 10be jósolták, és ott is lett volna a helye.
De azért ez az egész végeredmény undorító, azok után, hogy Katit az első 10be jósolták, és ott is lett volna a helye.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.