Alcatraz
A FOX csatorna új sorozata!
Készítő: Elizabeth Sarnoff és Bryan Wynbrandt & Steven Lilien
Executive producer: J.J. Abrams
Szereplők: Sarah Jones, Jorge Garcia (Lost), Sam Neill (Crusoe, Happy Town), Parminder Nagra (ER), Robert Forster (Karen Sisco), Santiago Cabrera (Heroes), Jonny Coyne, Jason Butler Harner
Várható indulás: 2012. midseason, hétfő 21.00
Sztori: Egy gyilkossági nyomozás gyanúsítottja a talált ujjlenyomat alapján egy évtizedekkel ezelőtt meghalt, az Alcatrazban raboskodó rab. A nyomozást nemsokára egy kormányügynök próbálja leállítani, de a nyomozónő egy Alcatraz-szakértő képregényőrülttel folytatja azt és felfedezi, hogy a gyanúsított él és virul, alig öregedett. És a múltban “meghalt”, de a jelenben feltűnő figura még csak az első darab egy nagy kirakósban.
Előzetes és MQ kép
Alcatraz (2012-)
2011. augusztus 08. 13:52
Jó kis sorinak ígérkezik.
Itt van a kép nagyobb méretben
Itt van a kép nagyobb méretben

2011. december 15. 07:23
Akkor itt vannak nagy méretben

2011. december 15. 11:34
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15769 Csatolások: 67562 Azonosító: 27941 ![]() |
Már várom egy ideje.
Szerencsére nem kell sokat aludni januárig.

2012. január 18. 21:40
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15769 Csatolások: 67562 Azonosító: 27941 ![]() |
Túl az első részen annyit mondhatok, hogy imádom.
Engem megvettek az egész évadra.
Első jelenet a múltban játszódik. Rögtön a 32 ember eltűnésével kezdenek. Ugrás a jelenbe. Kislány sikít, és rögtön tudtam, hogy egy rab tért vissza. Sarah Jones karakterét imádom. Nagyon nem akarok spoilerbe bonyolódni,mindenki nézze meg szépen.
Annyit elmondhatok, hogy a zenétől már a legelején lúdbőrös lett a karom. Én eddig minden karaktert szeretek, sok a kérdés. Ja és Sam Neil fantasztikus. Mint mindig.
Várom a folytatást!

Első jelenet a múltban játszódik. Rögtön a 32 ember eltűnésével kezdenek. Ugrás a jelenbe. Kislány sikít, és rögtön tudtam, hogy egy rab tért vissza. Sarah Jones karakterét imádom. Nagyon nem akarok spoilerbe bonyolódni,mindenki nézze meg szépen.

Várom a folytatást!

2012. január 18. 21:46
én megvárom míg végig megy az első évad aztán ledarálom egybe!

2012. január 18. 22:10
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.18. 21:46)
én megvárom míg végig megy az első évad aztán ledarálom egybe! 

Túlságosan kíváncsi voltam ahhoz, hogy várjak.

Egyébként már fent van a 1x02 angol nyelvű felirat mindenhol, így remélhetőleg holnap már meg lesz a magyar is. Nem biztos hogy képes leszek addig várni.

most látom, hogy a spoilerben valami rosszul lett írva.

2012. január 19. 07:57
![]() |
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 ![]() |
Tényleg érdekes volt az első rész, Sam Neil karakterét nagyon bírom. Bár egy kicsit nagyobb durranásra vártam, de azért nem okozott csalódást. Biztos azért nem vagyok maximálisan megelégedve, mert a nyomozós sorozatok annyira nem kötnek le.
Viszont érdekel a folytatás.

2012. február 04. 10:40
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12416 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (Bessie @ 2012.01.18. 22:10)
Túlságosan kíváncsi voltam ahhoz, hogy várjak.
Egyébként már fent van a 1x02 angol nyelvű felirat mindenhol, így remélhetőleg holnap már meg lesz a magyar is. Nem biztos hogy képes leszek addig várni.
Még ha nem is értek meg mindent.
Nem 32 ember tűnt el, hanem 302. Szóval lesz dolguk a zsaruknak. 

Én már a 3. rész után kezdtem unni és a 4. rész csak megerősített benne. Nagyon lostos, pont a lényegről nem esik szó, hogy mi történt. Szimpla nyomozós krimi egy érdekes kerettörténetbe csavarva, amiből eddig semmi nem derült ki. 302 részt kell végigkinlódni mire mindenki előkerül, hogy megtudjuk mi történet velük? WTF? És miért egyesével kerülnek elő (hiszen egyszerre tűntek el) és miért hallja pont a nyomozó meg a segítője a hírekben, hogy bűneset történt, amiből egyből levágják melyik volt 63-as tehette? Más nem rabolhat ki egy banki trezort csak egy volt 63-as, logikus - ja nem, mégsem az. Miért ugyanabban a városban kerülnek elő a főszereplők orra elött, amikor az ország minden szegletéből szállítottak az Alcatrazba rabokat? Több a kérdés mint a válasz, ezért untam a lostot is. Húzzák-nyúzzák, majd a közönség is unni kezdi és lekerül a műsorról és soha a büdös életben nem tudjuk meg mi történt 63-ban. Én már most keresztet vetek erre a sorozatra, nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
2012. február 04. 14:23
![]() |
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 ![]() |
Egyetértek _ToTo_, szerintem is egyre laposodik a sorozat. Ha így folytatják, el lesz kaszálva hamarosan. Azért nem hiszem, hogy a készítők abban reménykedtek, hogy 302 részt megélhet ez a sorozat, most ugyan még egyesével kapják el az embereket, de lehet, hogy ez változni fog. Nem is biztos, hogy mindenki él még közülük... persze fogalmam sincs. Most az 1x4 végén a titokzatos börtönlakóval kicsit felcsigáztak, de amúgy elég unalmas volt ez a rész. Ja... és tuti, hogy nem kerül szóba ez a következő részben. Tényleg olyan mint a Lost, egy csomó rejtély, amire valószínűleg sosem kapunk választ.
És "Hurley" tök felesleges a sorozatba, bár amúgy sem kedvelem, a Lost-ban sem bírtam.
És "Hurley" tök felesleges a sorozatba, bár amúgy sem kedvelem, a Lost-ban sem bírtam.
Kapcsolódó sztárok

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
A támadások ellenére együtt vannak.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt