2x10 - The Cricket Game - BTS photos/Stills
Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2012. december 21. 04:17
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
9 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara,
Adrianna,
Alison Lerman,
Minimanó94,
joe_r,
brylyn1979,
zsofeeh,
Cintii,
Galexa93
2012. december 21. 14:10
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (RachelWillows @ 2012.12.21. 04:17)
2x10 - The Cricket Game - BTS photos/Stills
Nagyobb HQ
12 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Alison Lerman,
Nita09,
Melcsi1997,
RachelWillows,
Minimanó94,
katie993,
joe_r,
brylyn1979,
zsofeeh,
Cintii,
Galexa93
2012. december 21. 21:56
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.21. 20:06)
2X14-es epizódból képek. Érdekes rész lesz, úgy nézem. Sajnos az epizódhoz még nem tartozik ismert cím.
Ismételten bélyegképek. Nemcsak MQ,meg semmi hasznosat nem lehet kivenni belőlük,de a pazar logó/tag is ott virít rajtuk. Ilyenekkel minek tele szórni a topikot? Már többször kértük,hogy ha lehet próbáld mellőzni ezeket,vagy nyiss egy online galériát és oda töltsd fel őket, akit érdekel meg megnézi. Isten a tudója nem akarok kötekedni,de lassan megint ott tartunk,hogy tiéd minden második hozzászólás. Látom nagyon szereted a sorozatot,nyilván mindenki aki szokott ide írni - ezzel nincs is semmi baj, de nem kell felesleges minden megjegyzéshez ilyen semmitmondó képeket csatolni. Nem vagyok moderátor,így nem tudom/fogom törölni csak megkérlek,hogy a jövőben tessék ezektől megkímélni a topikot.
2012. december 22. 19:43
Elhoztam a 11 és a 12-dik rész hivatalos ismertetőit:
11 rész,The Outsider(A kívülálló)
Mr.Gold talál egy vonakodó tesztalanyt,akin megnézheti hogy az általa kifejlesztett varázslat működik-e,és elhagyhatja-e Storybrooke határait-anélkül hogy elveszítené az emlékeit-hogy elinduljon megkeresni fiát,Baet-t.Belle rábukkan a Storybrooke-i kikötőben a bosszú szomjas Hook-ra,akinek a fő célja,hogy megölje Rumplestiltskint.Mary Margaret és David házkeresésbe kezd,hogy találjanak egy nagyobb helyet,ahol együtt élhetnek.Eközben a múltbeli mesevilágban Belle találkozik Mulannal és összefognak, hogy végezzenek a Yaiguai nevű rémisztő szörnnyel,aki már a földjüket pusztítja.
12.rész In the name of the Brother
Dr.Whale feladata, hogy elássa Hook sebeit és műtétet végezzen az idegenen,aki autóbalesetet szenvedett amikor belépett Storybrooke-ba.De néhány városlakó fél,hogy ez az idegen talán látott már mágiát-amely felfedheti a valódi személyazonosságát-és úgy gondolják,hogy az lenne a legjobb megoldás,ha hagynák meghalni.Mr.Gold megpróbál újraegyesülni a letört Belle-el,Cora pedig lányával,Reginával. Eközben a múltbeli mese világban,Victor Frankenstein kétségbeesetten szeretné bizonyítani a rosszalló apjának,hogy képes visszahozni a holtakat a halálból.
U:I:2x13 epizód a Tiny címet kapta,ismertető sajnos még nincs hozzá.
(Nem saját fordítás,kivéve a 11-dik rész címét )
11 rész,The Outsider(A kívülálló)
Mr.Gold talál egy vonakodó tesztalanyt,akin megnézheti hogy az általa kifejlesztett varázslat működik-e,és elhagyhatja-e Storybrooke határait-anélkül hogy elveszítené az emlékeit-hogy elinduljon megkeresni fiát,Baet-t.Belle rábukkan a Storybrooke-i kikötőben a bosszú szomjas Hook-ra,akinek a fő célja,hogy megölje Rumplestiltskint.Mary Margaret és David házkeresésbe kezd,hogy találjanak egy nagyobb helyet,ahol együtt élhetnek.Eközben a múltbeli mesevilágban Belle találkozik Mulannal és összefognak, hogy végezzenek a Yaiguai nevű rémisztő szörnnyel,aki már a földjüket pusztítja.
12.rész In the name of the Brother
Dr.Whale feladata, hogy elássa Hook sebeit és műtétet végezzen az idegenen,aki autóbalesetet szenvedett amikor belépett Storybrooke-ba.De néhány városlakó fél,hogy ez az idegen talán látott már mágiát-amely felfedheti a valódi személyazonosságát-és úgy gondolják,hogy az lenne a legjobb megoldás,ha hagynák meghalni.Mr.Gold megpróbál újraegyesülni a letört Belle-el,Cora pedig lányával,Reginával. Eközben a múltbeli mese világban,Victor Frankenstein kétségbeesetten szeretné bizonyítani a rosszalló apjának,hogy képes visszahozni a holtakat a halálból.
U:I:2x13 epizód a Tiny címet kapta,ismertető sajnos még nincs hozzá.
(Nem saját fordítás,kivéve a 11-dik rész címét )
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
Cintii
2012. december 30. 12:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Na, gyerekek, mér régóta terveztem véleményt írni a sorozatról, de soha sem volt időm rá. Én körülbelül pár hete ismerkedtem meg vele a húgom jóvoltából, aki mondta, hogy nézzem meg, mert jó. Aztán valahogyan is, de úgy voltam vele, biztos valami über sz*r mese feldolgozások lesznek, amikre nem érdemes időt pazarolni. Aztán párom által megismerkedtem a Mass Effect RPG játékkal, amiben a Tücsit alakító színész adta az egyik kedvenc karakterem hangját. Miután felfedeztem, hogy Raphael szerepel benne, elgondolkodtam rajta, aztán megpillantottam a cast listát is, ahol Jennifer, Robert és Lana neve meglehetősen elől helyezkedtek el. Végül is úgy döntöttem, hogy adok a sorozatnak egy esélyt, mert miért is ne?
Körülbelül egy hét alatt bedaráltam az első évadot. A Sanctuary - Génrejtek című sorozat óta nem találtam oly annyira kedvemrevalót, ami ennyire, de ennyire lekötött volna. Robert imádnivaló színész, ő vele már anno a Stargate Universe-ben megismerkedtem, és el kellett ismernem azt, hogy van valami a csávóban, ami k*rva jó színésszé teszi, mégis néha annyira irritatív, hogy a hátamon lévő összes szőr az égnek áll. Tetszettek a feldolgozások, hogy nem ugyanolyan, de mégis kicsit más. Ott van pl. Hófehérke és Daliás hercehg története. Apránként adagolták a történetet, és végül az utolsó részben állt össze az egész, ám romantikus a felvonultatás minden alkalommal, de mégsem az a folyik a nyál mindenütt féle sorozat. Emilie Belle szerepében hihetetlen szimpatikussá vált számomra, pedig egyszerűen rühelltem a csajt. Az meg plusz pont volt, hogy Regina szerelmét alakító színész, Noah Bean is kapott egy nyúlfarknyi szerepet. Emma karaktere pedig teljes mértékben magával ragadott. Szeretnék én is ilyen kemény, életerős nő lenni - bámulatos, hogy mit ki nem hoztak a karakterből.
Úgy összegezve az egészet: az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. Noha az utolsó résznél úgy éreztem, hogy be van fejezve, hiszen az átkot megtörték, és bár a második évadhoz még egyelőre nem volt szerencsém, mégis félek, hogy az egészet el fogják cseszni. Kellemesen csalódtam a sorozatban, csak az a fő, hogy a készítők tartsák ezt a színvonalat és ne süllyedjenek lejjebb.
Körülbelül egy hét alatt bedaráltam az első évadot. A Sanctuary - Génrejtek című sorozat óta nem találtam oly annyira kedvemrevalót, ami ennyire, de ennyire lekötött volna. Robert imádnivaló színész, ő vele már anno a Stargate Universe-ben megismerkedtem, és el kellett ismernem azt, hogy van valami a csávóban, ami k*rva jó színésszé teszi, mégis néha annyira irritatív, hogy a hátamon lévő összes szőr az égnek áll. Tetszettek a feldolgozások, hogy nem ugyanolyan, de mégis kicsit más. Ott van pl. Hófehérke és Daliás hercehg története. Apránként adagolták a történetet, és végül az utolsó részben állt össze az egész, ám romantikus a felvonultatás minden alkalommal, de mégsem az a folyik a nyál mindenütt féle sorozat. Emilie Belle szerepében hihetetlen szimpatikussá vált számomra, pedig egyszerűen rühelltem a csajt. Az meg plusz pont volt, hogy Regina szerelmét alakító színész, Noah Bean is kapott egy nyúlfarknyi szerepet. Emma karaktere pedig teljes mértékben magával ragadott. Szeretnék én is ilyen kemény, életerős nő lenni - bámulatos, hogy mit ki nem hoztak a karakterből.
Úgy összegezve az egészet: az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. Noha az utolsó résznél úgy éreztem, hogy be van fejezve, hiszen az átkot megtörték, és bár a második évadhoz még egyelőre nem volt szerencsém, mégis félek, hogy az egészet el fogják cseszni. Kellemesen csalódtam a sorozatban, csak az a fő, hogy a készítők tartsák ezt a színvonalat és ne süllyedjenek lejjebb.
2012. december 30. 13:14
Idézet (Beyla @ 2012.12.30. 12:30)
garantálom hogy a 2. évad is tetszeni fog , én sem hittem hogy képesek lesznek leforgatni hozzá még egy évadot, de sikerült nekik, és sztem a színvonal sem csökkent sőt...bár megjegyzem hook és jefferson egy picivel nagyobb szerepe, meg regina még inkább előtérbe kerülése nagyot dobott rajta, legalábbis számomra meg pl hófehérke se volt annyira szimpatikus ahogyan a herceg sem de a 2. évadban nagyon megszerettem őket is
2012. december 31. 14:38
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.30. 13:14)
garantálom hogy a 2. évad is tetszeni fog , én sem hittem hogy képesek lesznek leforgatni hozzá még egy évadot, de sikerült nekik, és sztem a színvonal sem csökkent sőt...bár megjegyzem hook és jefferson egy picivel nagyobb szerepe, meg regina még inkább előtérbe kerülése nagyot dobott rajta, legalábbis számomra meg pl hófehérke se volt annyira szimpatikus ahogyan a herceg sem de a 2. évadban nagyon megszerettem őket is
Ma nem leszek itthon, de szerintem holnap délután neki fogok a második évad bedarálásnak, ami azt hiszem kilenc rész, tehát takarékoskodni kell, hisz egy nap képes voltam hat teljes epizódot bedarálni.XD Kíváncsi vagyok rá! Megnézem, aztán pedig újra gyüvök és véleményt mondok. Fú, én Snowt és Charmingot már az első résztől kezdve imádtam - egyedül az volt a nem szimpatikus Davidben, hogy egyszerre tartott két vasat a tűzben. Na, erre valahogyan nagyon harapok, de mindezek ellenére is az egész évad alatt azért szurkoltam, hogy hagyja el azt a szőke nőt és jöjjön össze Margarettel.
2012. december 31. 18:10
2013. január 06. 19:51
Ma végre új rész!
Bár sajnos biztos várnom kell vele pár napot mert nem lesz rá időm, vagy nem lesz fenn sehol.
Bár sajnos biztos várnom kell vele pár napot mert nem lesz rá időm, vagy nem lesz fenn sehol.
2013. január 06. 20:28
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline |
Már akkor felfigyeltem erre a sorozatra, mikor az m1-en kezdték reklámozni, de mostanában valahogy sosincs kedvem a tévé elé ülni.. Szóval végül 2 héttel ezelőtt rávettem magam, hogy belenézzek ebbe a sorozatba, mivel rengeteg jót hallottam róla. Nos, mit is mondjak.. Hűű! Ma már ott tartok, hogy várom a legeslegújabb részt! Nem tudná megmondani valaki, hogy hol tudom megnézni?
Tehát röviden: a rajongója lettem!
Tehát röviden: a rajongója lettem!
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. január 07. 18:05
Még délután megnéztem az új részt, nekem nagyon tetszett (még jobb lett volna, ha lett volna angol felirat, na mindegy). Egy dologban szerintem mindenki egyetérthet, hogy Lana Parrilla nagyot alakított. Amúgy csak engem zavar ennyire Belle külsejének megváltoztatása? Mármint az első évadban tényleg úgy nézett ki, mint a mesében, most meg ezzel a sötét hajjal, vékony szemöldökkel elég érdekes. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató.
2013. január 07. 20:02
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (nOmiee @ 2013.01.07. 18:05)
Még délután megnéztem az új részt, nekem nagyon tetszett (még jobb lett volna, ha lett volna angol felirat, na mindegy). Egy dologban szerintem mindenki egyetérthet, hogy Lana Parrilla nagyot alakított. Amúgy csak engem zavar ennyire Belle külsejének megváltoztatása? Mármint az első évadban tényleg úgy nézett ki, mint a mesében, most meg ezzel a sötét hajjal, vékony szemöldökkel elég érdekes. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató.
Én szintén figyeltem a részletekre, Lana Parrilla nemcsak nagyot alakított, hanem nagyszerű sminkjei és frizurái is voltak ebben a részben. Lehet, hogy ez meg csak nekem tűnt fel. Komolyan a rúzsaiból adhatna néhányat, eszméletlen jó színük volt. Amúgy magával a karakterével úgy vagyok, hogy hol utálom, hol szeretem, hol köztes állapot, számomra ez is elárulja milyen jó színésznő. Meg végre egy gonosz, akinek van emberi oldala is.
Igen, engem is zavart... Nem vagyok képben a kulissza "titkokkal", de most amúgy a Belle-t alakító csajnak parókája van? Gondolom, hogy az volt rajta, mert elég élettelennek nézett ki a haja, amit sajnálok mert amúgy nagyon szép lány és ezzel elrontani pont A Szépséget...
Látom nem csak én vagyok oda Hookért, én is nagyon remélem, hogy még sokáig nézhetjük. Meg a kellékek, részletek is nagyon jók, a ruhákat különösen jól kiválasztották most, hátha ez is így marad.
Kövi rész promója
2013. január 08. 19:03
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
2x11 – The Outsider stills & BTS HQ
11 felhasználónak tetszik:
Misao,
Adrianna,
mikieger,
Nita09,
RachelWillows,
joe_r,
brylyn1979,
Minimanó94,
zsofeeh,
Cintii,
Galexa93
2013. január 10. 16:05
Idézet (Adrianna @ 2013.01.07. 20:02)
Igen, engem is zavart... Nem vagyok képben a kulissza "titkokkal", de most amúgy a Belle-t alakító csajnak parókája van? Gondolom, hogy az volt rajta, mert elég élettelennek nézett ki a haja, amit sajnálok mert amúgy nagyon szép lány és ezzel elrontani pont A Szépséget...
Én sem tudom, de az biztos, hogy a rövid haja miatt van, mert a Comic Conon ugye kis vállig érő hajjal jelent meg, ha jól emlékszem. De egy barna festéket igazán ráboríthattak volna, vagy valami.
Most meg ezeket a képeket nézve nem tudom, hogy mit mondjak. Remélem, nem csinálnak Belle-ből Snow White utánzatot, bár ahogy látom megtalálta Snow ruhásszekrényét, neki voltak ilyen öltözetei. Amúgy Mulannak örülök, nagyon megszerettem őt Aurorával a második évad elején. Jó, hogy belőle is látunk többet. És végre nincs tornyos haja, hanem szépen le van engedve.
2013. január 10. 16:48
Valaki tudna adni egy linket amin megtudnám nézni a Cricket Game részt?Sajnos az indavideón még mindig nem töltötték fel az új részt.Lehetőleg ne torrent legyen,ha lekel tölteni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.