The Secret Circle (2011-2012)
2011. szeptember 14. 12:40
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A trailert nézve visszavonom a fentieket. Phoebe IGAZI IS SZEMÉTLÁDA, de IMÁDOM Amúgy brutál a trailer... nézem, mondom mi a tököm van, aztán meg hogy így lett megcsinálva. Áááá. Kész
2011. szeptember 15. 15:17
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Kis beszélgetés a szereplőkkel
9 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
Brittany,
hana001,
Domcicc,
Adrianna,
WhiteRosee,
DiscoDiva,
LoveNessa,
Cintii
2011. szeptember 15. 15:37
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
nezzetek meg az elso reszt nagyon jo
2011. szeptember 15. 17:26
tothferi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline |
megérkezett a magyar felirat is a pilothoz: http://www.megaupload.com/?d=662DUQPB
jó szórakozást
jó szórakozást
2011. szeptember 15. 19:19
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Húú én kedden nagyon örültem, amikor láttam, hogy már fenn van a pilot ezért gyorsan le is töltöttem és megnéztem.
Annyira nagyok nem voltak az elvárásaim, mint a VD-nél, mert trailer alapján ez egy-két fokkal gyengébbnek tűnt, de most hogy megnéztem! Williamson aztán tudja mitől döglik a légy, mert az elejétől a végéig lekötött az egész. De azt magyarázza már el nekem valaki, hogy Diana apja miért akarja kinyírni a többi szülőt? Mert nekem nem egészen volt világos...
Imádom, hogy Phoebe ilyen k*csög karaktert kapott, nagyon illik hozzá.
Viszont Brittel még össze kell barátkozzak, mert folyton olyan világbánat képe van, ami elég idegesítő.
Thomas Dekker meg...
ui: Az az izé Starity csak cenzúrázva engedte elküldeni a 'k*csög' szót.
Annyira nagyok nem voltak az elvárásaim, mint a VD-nél, mert trailer alapján ez egy-két fokkal gyengébbnek tűnt, de most hogy megnéztem! Williamson aztán tudja mitől döglik a légy, mert az elejétől a végéig lekötött az egész. De azt magyarázza már el nekem valaki, hogy Diana apja miért akarja kinyírni a többi szülőt? Mert nekem nem egészen volt világos...
Viszont Brittel még össze kell barátkozzak, mert folyton olyan világbánat képe van, ami elég idegesítő.
Thomas Dekker meg...
2011. szeptember 15. 19:23
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Catherine @ 2011.09.15. 19:19)
Húú én kedden nagyon örültem, amikor láttam, hogy már fenn van a pilot ezért gyorsan le is töltöttem és megnéztem.
Thomas Dekker meg...
Thomas Dekker meg...
Igen, mert nem írunk káromkodó szót. Phoebe karakterét leírhatod másként is, hogy gonosz, vagy rossz, vagy elvetemült vagy stb stb stb... nem feltétlen kell rá csúnya szót használni...
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
WhiteRosee
2011. szeptember 15. 19:29
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.09.15. 19:23)
Igen, mert nem írunk káromkodó szót. Phoebe karakterét leírhatod másként is, hogy gonosz, vagy rossz, vagy elvetemült vagy stb stb stb... nem feltétlen kell rá csúnya szót használni...
Értem én, értem én, csak azért lepődtem meg, mert ennek a szónak van egy teljesen normális jelentése is.
De nem OFFolok tovább...
2011. szeptember 15. 19:38
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
De azt magyarázza már el nekem valaki, hogy Diana apja miért akarja kinyírni a többi szülőt? Mert nekem nem egészen volt világos...
Nem akarja az összes szülőt megölni. Cassie mamáját Amelia-t csak azért kellett, hogy Cassie Chase Harborba költözzön, hogy megtalálja a Kör-t és így a tagok minél nagyobb hatalomra tegyenek szert. Adam apja meg túl sokat tud és kicsit beszédes ha iszik így őt jobb belátásra kellett bírnia, hogy ne fecsegjen feleslegesen, de esze ágában sem volt megölnie. Szerintem ő is kell ahhoz amit terveznek.
2011. szeptember 15. 19:55
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Igen, amikor komoly akkor talán tényleg tud világbánat képet vágni. Ez eddig még eszembe se jutott
De amikor nevet vagy csak mosolyog, áh, nagyon
Viszotn ez a képe csábított el végérvényesen. Talán még mindig ez a kedvencem róla. Én szeretem, akkor is, amikor komoly a tekintete.
Ebbe a sorozatba egyébként csak miatta kezdtem bele, tegnap megnéztem az első részt én is, öhm, nem mondom, hogy rossz volt, a gonosz karaktereket nagyon eltalálták, remek színészeket válogattak ki. Abszolút elhittem nekik, amit játszottak. Kiemelném Gale Harold-ot, az Ő játéka győzött meg leginkább.
Cassieről még nem nyilatkoznék, szerintem sok változáson fog Ő még átmenni.
Oh igen, már egy ideje nézegetem a topikot, úgyhogy itt most megköszönnék minden promot/videót/linket/on set fotót. Szép munka fiúk-lányok, kösz szépen őket
2011. szeptember 15. 22:20
Úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett a sorozatot is csak Gale miatt nézdtem a történet elég gyenge a szereplők meg hiteltelenek az egyetlen akiben nem csalódtam az Gale nagyon jól játszotta a gonosz szerepét lehet hogy csak azért nem tetszett mert nem túlzottan rajongok a tini sorozatokért de nekem nem jött be
2011. szeptember 16. 10:20
funny18epiphany |
1x02 - Bound Promo Ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz
13 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
liltoria,
Boscorelli,
niiikiii,
Domcicc,
fanni1998,
WhiteRosee,
marti27,
BunnyGirl,
hana001,
DiscoDiva,
Rékakroki72,
Cintii
2011. szeptember 16. 12:57
funny18epiphany |
Idézet (tothferi5 @ 2011.09.16. 11:13)
Magyar felirattal, HD minőségben!
Nálam nem jön be a felirata, végülis nem lényeg, de a HD minőségért köszi
2011. szeptember 16. 12:59
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
a kis nyilat nyisd fel és nyomd meg a CC gombot és akkor lesz felirat
Idézet (funny18 @ 2011.09.16. 12:57)
Nálam nem jön be a felirata, végülis nem lényeg, de a HD minőségért köszi
2011. szeptember 16. 13:14
funny18epiphany |
Idézet (mikieger @ 2011.09.16. 12:59)
a kis nyilat nyisd fel és nyomd meg a CC gombot és akkor lesz felirat
Mikor a youtube-ra rámentem már behozta, de azért köszi.
Esetleg a hosszabb promo HD-ban nincs meg véletlen?
2011. szeptember 16. 13:23
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.09.16. 13:14)
Mikor a youtube-ra rámentem már behozta, de azért köszi.
még az sajnos nem került fel HD minőségben
2011. szeptember 16. 21:27
1.02 - Bound BŐVÍTETT előzetes, a feliratot ezúttal égetve raktam rá. Ez sajnos nem HD. =/
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Adrianna,
WhiteRosee,
House Of Wax,
Lady Suzy,
fanni1998,
Twilight6,
BunnyGirl,
Cintii
2011. szeptember 17. 08:56
Egy újabb promókép, egyelőre MQ méterben. Szerintetek milyen?
12 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
BunnyGirl,
Lady Suzy,
WhiteRosee,
fanni1998,
Catherine,
Bessie,
zsofeeh,
hailey19,
Bütyi92,
Cintii,
Barbygirl95
2011. szeptember 17. 12:07
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nah nézzük akkor
Thomas Tudtam hogy miatta megéri majd megnézni. Igazából szerintem azért tetszett ennyire mert Thomas-sal kapcsolatban végtelenül elfogult vagyok Ha Thomas nincs benne tutira bele se kezdek ebbe a sorozatba. Tetszik a karaktere Kíváncsi vagyok hogy lesz majd Adam & Cassie szál mert biztos lesz Sokkal jobban mutat Adam Cassie-vel mint Diana-val Faye hát nem is tudom , be kell valljam hogy Phoebe nem a szívem csücske , de tetszik ez a karaktere Nick karakterből nem láttunk túl sokat , de mondjuk nekem már most sem szimpi a csávó
Összességében tetszett Nem mondom hogy azta mennyire állat volt , de tetszett Meg nekem kell látnom legalább 3 részt hogy össze bírja rakni hogy tetszik-e vagy sem , de eddig jól áll a sorozat
Egy negatívumot azért még mondanék ami nem más mint a kezdő zene Kiráz tőle a hideg
Thomas Tudtam hogy miatta megéri majd megnézni. Igazából szerintem azért tetszett ennyire mert Thomas-sal kapcsolatban végtelenül elfogult vagyok Ha Thomas nincs benne tutira bele se kezdek ebbe a sorozatba. Tetszik a karaktere Kíváncsi vagyok hogy lesz majd Adam & Cassie szál mert biztos lesz Sokkal jobban mutat Adam Cassie-vel mint Diana-val Faye hát nem is tudom , be kell valljam hogy Phoebe nem a szívem csücske , de tetszik ez a karaktere Nick karakterből nem láttunk túl sokat , de mondjuk nekem már most sem szimpi a csávó
Összességében tetszett Nem mondom hogy azta mennyire állat volt , de tetszett Meg nekem kell látnom legalább 3 részt hogy össze bírja rakni hogy tetszik-e vagy sem , de eddig jól áll a sorozat
Egy negatívumot azért még mondanék ami nem más mint a kezdő zene Kiráz tőle a hideg
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.