http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zf6v1MyTamQ
1x11 magyar feliratos előzetes
The Secret Circle (2011-2012)
2012. január 10. 20:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Én annak örülök, hogy Britt nagyon hitelesen adja a gonosz szerepét. Mégis úgy, hogy néha ártatlannak tűnik. Annyira tudtam, hogy Diana nagyija sem egy hétköznapi ember. Aztán ott van Dawn is. Elég kiszámító ribinek mutatják. Ki tudja, talán mégis Faye lesz a másik tesó. De akkor ő már felfedezte volna magában a sötét mágikus erőt, hisz nagyon varázsolni akar. Grey amúgy tényleg helyes, kíváncsi vagyok mit fog még kavarni. Habár nagyon jó volt az erős jelenet, azért nagyon bírtam az utolsó jelenetet.
2012. január 14. 20:29
1x13 - Medallion hivatalos előzetes
Casse-nek szüksége van a kör segítségére, miután egy rémisztő titkot fedez fel a borszorkányvadászokról - Cassie a Körhöz fordul, amikor egy ijesztő figyelmeztetést kap a boszorkányvadászok visszatéréséről.
Eközben Adamból kibuknak az érzései Jake felé egy szülinapi bulin, amint Ethan rendzett Dianával.
Faye és Melissa nagyobb szintre akarják emelni az erejüket Lee segítségével. Natasha Henstridge és Gale Harold is szerepel az epizódban.
forrás: http://www.secretcircle-web.gportal.hu/
Casse-nek szüksége van a kör segítségére, miután egy rémisztő titkot fedez fel a borszorkányvadászokról - Cassie a Körhöz fordul, amikor egy ijesztő figyelmeztetést kap a boszorkányvadászok visszatéréséről.
Eközben Adamból kibuknak az érzései Jake felé egy szülinapi bulin, amint Ethan rendzett Dianával.
Faye és Melissa nagyobb szintre akarják emelni az erejüket Lee segítségével. Natasha Henstridge és Gale Harold is szerepel az epizódban.
forrás: http://www.secretcircle-web.gportal.hu/
2012. január 15. 19:42
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Szerintem már biztosra vehetjük, hogy nem Faye lesz Cassie testvére. Ha lenne benne bármilyen sötét mágia, akkor nem a kör tagjainak az erejét szívta volna el.
Bírtam, hogy a lehető legjobb pillanatban bukkant fel Jake.
Bírtam, hogy a lehető legjobb pillanatban bukkant fel Jake.
2012. január 15. 22:22
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
még csak most érkeztem megnézni ezt a részt. jaj, régen teljesen azt akartam, hogy Adam és Cassie együtt legyenek, de már nem. TEAM JAKE!!! Faye meg hát mindig Faye, és kicsit én is megsajnáltam... többet nem is tudok erről a részről írni, le vagyok sokkolva az Adam-Cassie-Jake szerelmi háromszögtől Jake megmentette őket
2012. január 18. 14:58
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
EXCLUSIVE képekként találtam ezeket. Köszönet érte a Crowhavenroad.org oldalnak
2012. január 19. 17:45
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x13 - Medallion stills HQ
Thomas szép szemei
Thomas szép szemei
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Bütyi92,
Bessie,
allyangel,
tothferi5,
Lady Suzy,
Blackheart.com,
Cintii,
pink_bunny
2012. január 22. 10:18
BessieJung Kook |
Idézet (tothferi5 @ 2012.01.22. 10:05)
Mi van akkor, ha Jake a másik Blackwell? Hisz ő is a Kör tagja, és ez sem lehetetlen, és biztos, hogy akkor egy nagy csavar lenne a történetben.
De akkor csak felfedezte volna magában a sötét erőt, nem?
2012. január 22. 10:24
am adam apja gonosz?? v mit kereshetett ott a hajón, meg úgy az egész részben olyan furcsa volt.
2012. január 22. 13:02
BessieJung Kook |
Interjú Chrisszel.
Vélemények?
Vélemények?
2012. január 22. 13:22
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Sikerült végre megnéznem. Hát őszintén én nagyobb durranásra számítottam a visszaemlékezésben. Valahogy olyan silánynak tűnt. Cassie idegesít kicsit, nem tudom miért. Adam meg mit össze szenved. Pfff... Nem tudom ki lehet a másik Blackwell gyerek. Egyre inkább gyanakszom Adamre. Nem tudom miért. Bár jobban örülnék ha Faye lenne. Lehet a másik gyerekbe nem öröklődött úgy a Blackwell szál és ezért nem tört még felszínre a sötét mágia benne. Faye meg drogos lesz. Á, biztos voltam benne Akkor is őt szeretem a legjobban. Ő nem egy uncsi jókislány. Ő nem fél a sötét mágiától meg az ilyen fura alakoktól mint az a Cullem vagy ki. Tetszett a rész amúgy, de akkor is többre számítottam kicsit.
2012. január 22. 19:34
LoveYaCherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 3 Azonosító: 167523 offline |
Én egy barátnőm unszolására kezdtem el nézni mert állítása szerint nagyon jó kis sorozat, hát először ebben erősen kételkedtem, mert ugye magyar szinkronja még nincs, de kellemesen csalódtam. Kevesebb mint két nap alatt megnéztem mind a 12 részt és mindennél jobban várom már a következőt.
Engem egyébként Adam és Diana románca nem hatott meg, Cassievel sokkal jobb páros lennének, viszont Jake nem kifejezetten Cassie súlycsoportja, ugyanakkor pont ez teszi izgalmassá a kapcsolatukat (i love szerelmi 4 szög.. ). Nagyon kíváncsi vagyok, erre a másik Blackwell-es emberkére is, szerintem nem a körből lesz az illető.. Faye tipikus rossz kislány, a 11.részben elég durva volt mikor kis híján megölte a többieket Tiszta anyja-lánya.. :'D
Engem egyébként Adam és Diana románca nem hatott meg, Cassievel sokkal jobb páros lennének, viszont Jake nem kifejezetten Cassie súlycsoportja, ugyanakkor pont ez teszi izgalmassá a kapcsolatukat (i love szerelmi 4 szög.. ). Nagyon kíváncsi vagyok, erre a másik Blackwell-es emberkére is, szerintem nem a körből lesz az illető.. Faye tipikus rossz kislány, a 11.részben elég durva volt mikor kis híján megölte a többieket Tiszta anyja-lánya.. :'D
2012. január 22. 19:56
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (LoveYaCher @ 2012.01.22. 19:34)
Én egy barátnőm unszolására kezdtem el nézni mert állítása szerint nagyon jó kis sorozat, hát először ebben erősen kételkedtem, mert ugye magyar szinkronja még nincs, de kellemesen csalódtam. Kevesebb mint két nap alatt megnéztem mind a 12 részt és mindennél jobban várom már a következőt.
Mióta ismerve egy jó sorozatnak az, hogy van-e magyar szinkronja?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.