SPOILER!
A zap2it megerősítette a hírt, miszerint Nick Armstrong visszatér a halálból. Teljes cikkért katt ide. Valahogy sejtettem, hogy nem utoljára láttuk.
The Secret Circle (2011-2012)
2012. március 22. 20:46
enyhén szólva durva lesz
szerintetek Nick úgy fog vissza térni h jake meghal majd? bár Nick sztem majd csak a vége felé térhet vissza vagy mégsem, nos én kíváncsi vagyok, sajnos alig adnak nekünk infókat
2012. március 23. 20:41
úristen ez az új rész..
basszus ez mindent vitt, egyszerűen borzalmas, hogy a francba lehetséges az ami történt, fel se fogom h a semmiért volt az egész, ráadásul az előzetesből ítélve a következő részben is elég durva lesz, megint boszi vadászos jelenetek lesznek, nem kicsit durva, az előzetesben am Adam üt le valakit? nem igazán értettem pedig lassítva néztem
ettől a résztél kissebb fajta sokkot kaptam eddigi legdurvább mindközül
basszus ez mindent vitt, egyszerűen borzalmas, hogy a francba lehetséges az ami történt, fel se fogom h a semmiért volt az egész, ráadásul az előzetesből ítélve a következő részben is elég durva lesz, megint boszi vadászos jelenetek lesznek, nem kicsit durva, az előzetesben am Adam üt le valakit? nem igazán értettem pedig lassítva néztem
1 felhasználónak tetszik:
kissbella10
2012. március 24. 14:27
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Édi kutyusok...
2012. március 25. 16:13
Thomas is nagyon édi, ahogy a kutyik is
Barbygirl95
2012. március 26. 17:45
kissbella10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 168866 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.03.23. 20:41)
úristen ez az új rész..
dettó ugyanez olyan szinte sokkot kaptam h uhhh... esküszöm a étkezemmel folytanám meg John Blackwell-t alig várom az új részt, mert egyszerűen nem tudom elhinni, h ez megtörtént
2012. március 27. 22:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
1x18 Promo "Sacrifice"
Nagyon várom már, szerintem nagyon jó lesz!!
Nagyon várom már, szerintem nagyon jó lesz!!
Nina1122
2012. március 29. 18:33
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
1x19 SPOILER
KIDERÜL, HOGY KI A MÁSIK BLACKWELL GYEREK — Hogy megvédják magukat a vadászoktól, Jake, Cassie és Faye felkeresik Jake nagyapját, Royce-t, hogy megtalálják az Armstrong család kristályát és zavaró teóriákkal kell szembenézniük, melyeknek a 16 éve történt balesethez van köze. Ezalatt Diana megpróbál egyensúlyozni a Melissával és Adammel való Glaser kristály lehetőségeinek felfedezése és a Granttel való romantikus kapcsolat között, aki tudni akarja, hogy mit rejteget Diana. Ezalatt Callum megpróbálja ismét bevonni magát Melissa életébe. Charles és Jane terveket szőnek Blackwell ellen.
Csak annyit mondok VÉÉÉGGGREE!! Remélem FAYE a másik ördögi erőkkel rendelkező boszi
KIDERÜL, HOGY KI A MÁSIK BLACKWELL GYEREK — Hogy megvédják magukat a vadászoktól, Jake, Cassie és Faye felkeresik Jake nagyapját, Royce-t, hogy megtalálják az Armstrong család kristályát és zavaró teóriákkal kell szembenézniük, melyeknek a 16 éve történt balesethez van köze. Ezalatt Diana megpróbál egyensúlyozni a Melissával és Adammel való Glaser kristály lehetőségeinek felfedezése és a Granttel való romantikus kapcsolat között, aki tudni akarja, hogy mit rejteget Diana. Ezalatt Callum megpróbálja ismét bevonni magát Melissa életébe. Charles és Jane terveket szőnek Blackwell ellen.
Csak annyit mondok VÉÉÉGGGREE!! Remélem FAYE a másik ördögi erőkkel rendelkező boszi
2012. március 29. 18:39
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany @ 2012.03.29. 18:33)
1x19 SPOILER
Én Diana-nak örülnék, de lehet hogy Faye lesz az. Már csak azért is,mert amikor még működött a totem amit Lee adott Faye-nek, azzal az ő erejét szívta el, és ő ereje "ölte meg" Lee-t. De hajrá Diana!
2012. március 29. 19:56
Li97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 91 Csatolások: 27 Azonosító: 130406 offline |
Valaki tudna nekem ajánlani egy oldalt ahonna online vagy letöltve olvashatná a The Secret Circle könyvet? Amúgy ez a kedvenc sorozatom, alig várom az új részeket... Remélem lesz még egy csomó.
2012. március 29. 20:07
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Li97 @ 2012.03.29. 19:56)
Valaki tudna nekem ajánlani egy oldalt ahonna online vagy letöltve olvashatná a The Secret Circle könyvet? Amúgy ez a kedvenc sorozatom, alig várom az új részeket... Remélem lesz még egy csomó.
Én is remélem, hogy lesz második évad, de nem túl nagy a nézettsége. Talán megússza a kaszát. Reménykedjünk.
2012. március 30. 19:14
simoleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 133 Azonosító: 122786 offline |
Idézet (tothferi5 @ 2012.03.30. 16:31)
SPOILER!!! ebből az előzetesből kiderül, ki a másik Blackwell. Csak saját felelősségre!
Ebből még nem derül ki, még simán kijöhet máshogyan a történet vége!
Barbygirl95
2012. március 30. 20:42
nem azért, de nem lehet h Faye azt hiszi h ő az, és ezért próbálja megállítani a motorost, de nem sikerül neki? talán mégsem ő lesz az nem??
Barbygirl95
2012. március 30. 21:38
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (simoleon @ 2012.03.30. 19:14)
Ebből még nem derül ki, még simán kijöhet máshogyan a történet vége!
Mivel ez van a promoba szinte biztos vagyok benne hogy mégsem Faye az.. sajnos. Pedig hozzá passzolna a legjobban. Aztán lehet valahogy le van kötve az ereje, vagy mittomén
2012. március 31. 17:00
Idézet (Brittany @ 2012.03.30. 21:38)
Mivel ez van a promoba szinte biztos vagyok benne hogy mégsem Faye az.. sajnos. Pedig hozzá passzolna a legjobban. Aztán lehet valahogy le van kötve az ereje, vagy mittomén
De aztán lehet hogy egy ilyen iszonyatosan fordított pszichológia alapján gondolkodnak, hogy beteszik Faye-t hogy mindenki azt higgye hogy nem ő az, aztán a végén meg kiderül hogy mégis.
Amúgy én nem vagyok benne biztos hogy továbbra is nézni fogom ha nem Faye a másik Blackwell, mert egyrészt semmi értelme sem lenne, másrészt akármennyire szeretem Melissát, iszonyatosan unalmas szál lenne a feketemágiához, akárcsak Dinana.
Brittany
2012. április 01. 11:10
Én tumblr-en olvastam, hogy Melissara gyanakodnak... Nem tudom, meg lehet. De én olyan magyarázatot olvastam ehhez, hogy Blackwell ahogyan beszélt Melissa anyjáról, végülis van benne valami. De ahogy Dawn is viselkedett a 17. részben, az is gyanús, na majd kiderül..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.