Keri Hilson elvesztette az irányítást – legalábbis ezt énekli legújabb dalában, amelynek videoklipje már meg is jelent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keri Hilson elveszítette az irányítást
2011. május 20. 15:31
Nagyon tetszik ez a videoklip, a zene is jó.
Nekem egész bejön.
Nekem egész bejön.
2011. május 20. 15:37
Nekem tetszik, de ha nem tudnám, hogy Keri énekeli azt hinném, hogy egy Rihanna szám. :$
2011. május 20. 15:38
A szám zseniális sőt talán Keri egyik legjobb dala,de a klippet valahogy nem így képzeltem.Nelly része viszont eszméletlen jó.
2011. május 20. 15:59
a dal az fantasztikus ám a klip nem nagyon tetszik, valahogy nem erre számitottam...
2011. május 20. 16:26
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Keri Hilson nekem sohasem volt szimpatikus, sem jó énekesnő. Számomra Rihanna utánzat a lány. Nincs egyénisége. Egyéniség nélkül pedig nem fog befutni a mai világban.
2011. május 20. 18:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Keri sosem volt a kedvencem, de tény, hogy tehetséges, ez a szám pedig iszonyatosan jó. Tényleg meglepődtem, hogy új zene és tetszik, nem túl gyakori az ilyen
Szerintem Keri egyáltalán nem koppintja Rihannát. Igen, a számban néhol tényleg Rihannás a hangja, de maga a szám (az első tíz másodpercet leszámítva) nem Rihannás, Keri stílusa pedig mégannyira sem. Attól mert szeretitek Rihannát, meg mert ő ismertebb (legalábbis M.o.-n) mint Keri, attólmég nem kéne rögtön mindenkire ráfogni, hogy utánozza. Főleg mert Rihanna is koppint nem egy előadóról (hogy csak egy példát mondjak: Kelis), csak nektek ezt nehezetekre esik elfogadni, vagy épp nem ismeritek azt, akiről koppint. Nelly új zenéiért megintcsak nem vagyok igazán oda, de ez kifejezetten jól sikerült. A klip lehetett volna egyedibb is, ettől függetlenül szerintem az is egész jó lett. Egyébként szerintem nem lesz a nyár egyik slágere, mert ahoz túl igényes és jó, a sok 13 éves májli fan meg nem erre vevő
2011. május 20. 18:52
szerintem Keri és Rihanna két külön egyéniség!
és kicsit se hasonlitanak ! lehet a hangjuk, és akkor mivan?
Keri sose lesz hiresebb nála, mert Rihanna már tömegcuc
bár amerikában Kerit is sokan szeretik !
amugy a szám és a klipp is egész jo
és kicsit se hasonlitanak ! lehet a hangjuk, és akkor mivan?
amugy a szám és a klipp is egész jo
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: