Peller Mariann táncosnőt csókolt
2011. május 20. 18:01
Én nem csinálnék ilyet semennyi pénzért se, de ő tudja.
2011. május 20. 18:24
|
|
moominvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.11. Hozzászólás: 192 Csatolások: 409 Azonosító: 122462 offline
|
az hogy közel hajol valakihez,az nem smár.....ez kamu.....szerintem.Nem akarok megbántani senkit,de láttam már rá példát hogy valaki ugyanezt mondta hogy FÚÚÚJ!!!,5-7 év mulva meg megcsinálja....mert kinyílt a csipája fősulin....nem csak puszmuszra gondolok...upsz
2011. május 20. 18:36
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Hát, kíváncsi leszek majd erre. Nem olyan nehéz szerintem előadni ezt a dalt, de Katy Perryt, biztos nem fogják felülmúlni.
Én valahogyan nem szívlelem annyira ezt a páros. Mariannt bírom... de már kieshettek volna. =/
2011. május 20. 18:44
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hát ez nem nagy "csók".
2011. május 20. 19:03
Színészet : ) Mit értünk mi ehhez? Semmit : )
Kíváncsian várom,mindig nézem a Nagy Duettet.
Kíváncsian várom,mindig nézem a Nagy Duettet.
2011. május 20. 19:06
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Erre kíváncsi leszek
Hajrá Zoli
Hajrá Zoli
2011. május 20. 19:43
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Fú de gyenge egy sztori. Több sebből vérzik, gyerekek.
Már eleve: ha egy műsor a hangi adottságokról és a szórakoztatásról szól, akkor abba miért kellenek ilyen elemek? (ha valakinek ez izgató hatással van a bioritmusára - ne adj' isten az idegrendszerére, az forduljon orvoshoz! lehetőleg minél előbb)
Aztán meg amúgy sem eredeti az ötlet, és ezt ő maga is lenyilatkozta. Akkor most én kérdem emberek:
Mi értelme is ennek az egésznek?
(tényleg örülnék neki, ha valaki elmondaná)
Már eleve: ha egy műsor a hangi adottságokról és a szórakoztatásról szól, akkor abba miért kellenek ilyen elemek? (ha valakinek ez izgató hatással van a bioritmusára - ne adj' isten az idegrendszerére, az forduljon orvoshoz! lehetőleg minél előbb)
Aztán meg amúgy sem eredeti az ötlet, és ezt ő maga is lenyilatkozta. Akkor most én kérdem emberek:
2011. május 20. 19:57
Idézet (EszterLondon @ 2011.05.20. 19:43)
Fú de gyenge egy sztori. Több sebből vérzik, gyerekek.
Semmi. Nézd a csatornát, csak annyi. Nézzétek is és valaki legyen szíves írni nekem egy privit, ha kiderül hogy az SP- I. Eszter párosból melyik a hivatalos énekes
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.