Nem mondom, hogy a többi műfaj nem jó, de nekem a country marad a szivem csücske.
Ez a Jimmy Dean szám tényleg más, mint amiket eddig hoztunk, de nagyon jó. A felvétel is jó régi lehet, olyan, mintha bakelit lemezről szólna.
Most ismét egy nagy kedvenc Ricky Van Shelton jön.
Amerikai country zene topik
2011. július 30. 11:59
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. július 30. 17:17
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (goldman @ 2011.07.30. 11:59)
Nem mondom, hogy a többi műfaj nem jó, de nekem a country marad a szivem csücske.
Persze, tudom, hogy nem mondtál ilyet
Őszintén szólva, én a country-n kívül még két stílust szeretek De nálam is a country a kedvenc
Ez a Jimmy Dean szám tényleg más, mint amiket eddig hoztunk, de nagyon jó. A felvétel is jó régi lehet, olyan, mintha bakelit lemezről szólna.
Igen, tényleg olyan
Nekem nagyon tetszik Kicsit más is, mint a többi country dal, de nem is baj, ettől egyedi
Most ismét egy nagy kedvenc Ricky Van Shelton jön.
Ez a srác véletlen nem testvére Blake Sheltonnak?
Akkor én is egy kedvencet, illetve, úgy tudom, neked Kenny Chesney is nagy kedvenced, ha jól emlékszem
Ez a dala az amerikai futballról szól, amit mi európaiak kevésbé értünk, érzünk át, mi is a jelentősége, de odaát, ez a dal igazán sokat jelent az embereknek:
goldman
2011. július 31. 11:56
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Hát, szerintem Blake Sheltonnak annyi köze van Ricky Van Sheltonhoz, hogy mindketten countryt énekelnek.
Ezt a Kenny Chesney számot, még nem hallottam, de nagyon jó. Nem tudok túl sokat a sportokról, de úgy sejtem az amerikai foci a nemzeti sportjuk.
Most ismét egy hölgy, Sara Evans következik.
Ezt a Kenny Chesney számot, még nem hallottam, de nagyon jó. Nem tudok túl sokat a sportokról, de úgy sejtem az amerikai foci a nemzeti sportjuk.
Boscorelli
2011. augusztus 09. 11:23
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Vissza is jöttem a nyaralásból, szerencsére jó időt fogtunk ki.
Ja Én azt hittem, hogy rokonok lehetnek
Örülök, hogy tetszik
Így van. Illetve, az is, mert Amerikában a jéghokinak, kosárlabdának, baseballnak is nagy hagyományai vannak. De az amcsi foci talán az, amire azt lehet mondani, hogy a leginkább nemzeti sportjuk. Igazából, náluk ezt nagyon komolyan veszik, rengeteg egyetemnek, általános/közép iskolának van foci csapata. Külön bajnokságaik is vannak, attól függően, milyen suliról van szó, szóval, kicsit más náluk a foci, mint nálunk. Sajnos.
Egyébként rengeteg jó film készült ebben a témában, pl. We are Marshal, Remember the Titans, The blind side, és a Varsity Blues. Paul Walker miatt direkt megemlítettem, de tudom, hogy azt ismered
Apropó film, hogy tetszett a Walk the line?
Nagyon klassz Már egy hete is tetszett, bocsi, hogy csak most válaszolok rá
Én most egy Clint Black dalt szerettem volna, bár szerintem te tuti ismered, régebbi már, de nagyon jó. Az elmúlt héten sokat hallgattam:
Idézet (goldman @ 2011.07.31. 11:56)
Hát, szerintem Blake Sheltonnak annyi köze van Ricky Van Sheltonhoz, hogy mindketten countryt énekelnek.
Ezt a Kenny Chesney számot, még nem hallottam, de nagyon jó.
Örülök, hogy tetszik
Nem tudok túl sokat a sportokról, de úgy sejtem az amerikai foci a nemzeti sportjuk.
Így van. Illetve, az is, mert Amerikában a jéghokinak, kosárlabdának, baseballnak is nagy hagyományai vannak. De az amcsi foci talán az, amire azt lehet mondani, hogy a leginkább nemzeti sportjuk. Igazából, náluk ezt nagyon komolyan veszik, rengeteg egyetemnek, általános/közép iskolának van foci csapata. Külön bajnokságaik is vannak, attól függően, milyen suliról van szó, szóval, kicsit más náluk a foci, mint nálunk. Sajnos.
Egyébként rengeteg jó film készült ebben a témában, pl. We are Marshal, Remember the Titans, The blind side, és a Varsity Blues. Paul Walker miatt direkt megemlítettem, de tudom, hogy azt ismered
Én most egy Clint Black dalt szerettem volna, bár szerintem te tuti ismered, régebbi már, de nagyon jó. Az elmúlt héten sokat hallgattam:
goldman
2011. augusztus 10. 10:16
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Ezt a country sky rádión hallottam először tavaly és egyből megtetszett!! Nagyon széép
Boscorelli
2011. augusztus 10. 11:16
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Ezeket is imádoom
Ez ilyen romantikus , érzelmes dal
Ez meg ilyen vidááám, nagyon jóóó
Ez ilyen romantikus , érzelmes dal
Ez meg ilyen vidááám, nagyon jóóó
goldman
2011. augusztus 12. 13:53
nicol belloxHuncut |
2011. augusztus 12. 13:54
nicol belloxHuncut |
Ez olyan szééép
2 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
goldman
2011. augusztus 12. 15:44
BoscorelliLost but Won |
Üdv a topikban Niki
Nem rég volt egy cikk Brad és Carrie közös dalának új klipjéről, és arra gondoltam, hogy most belinkelem ide is, mert szerintem nagyon jó lett.
Első hallásra nem tetszett a dal, de az nem is volt olyan minőségű egyébként, de ez már jó
Nem rég volt egy cikk Brad és Carrie közös dalának új klipjéről, és arra gondoltam, hogy most belinkelem ide is, mert szerintem nagyon jó lett.
Első hallásra nem tetszett a dal, de az nem is volt olyan minőségű egyébként, de ez már jó
goldman,
nicol bellox
2011. augusztus 12. 17:59
goldman |
[quote=Boscorelli,2011.08.09. 11:23~2354394]Vissza is jöttem a nyaralásból, szerencsére jó időt fogtunk ki.
Örülök, hogy tetszik
Szia.
Örülök, hogy jó időt fogtatok ki, mert nincs is rosszabb annál, ha az ember épp nyaraláskor fogja ki a rossz időt.
Sportot nem nagyon nézek, igy elég járatlan is vagyok bennük, a Prérifarkas Bluest is, csak Paul miatt néztem meg, de erre, gondolom, hogy Te is rájöttél.
Szégyellem, de a Nyughatatlant még mindig nem láttam, de igérem, ha megnéztem elmondom a véleményem, de bizonyára nem lesz csalódás.
Ez a Clint Black dal tényleg csodás, nekem is az egyik kedvencem.
És most ismét egy hölgy, Patty Loveless.
Örülök, hogy tetszik
Szia.
Örülök, hogy jó időt fogtatok ki, mert nincs is rosszabb annál, ha az ember épp nyaraláskor fogja ki a rossz időt.
Sportot nem nagyon nézek, igy elég járatlan is vagyok bennük, a Prérifarkas Bluest is, csak Paul miatt néztem meg, de erre, gondolom, hogy Te is rájöttél.
Szégyellem, de a Nyughatatlant még mindig nem láttam, de igérem, ha megnéztem elmondom a véleményem, de bizonyára nem lesz csalódás.
Ez a Clint Black dal tényleg csodás, nekem is az egyik kedvencem.
És most ismét egy hölgy, Patty Loveless.
Boscorelli
2011. augusztus 14. 12:23
nicol belloxHuncut |
Boscorelli,
goldman
2011. augusztus 17. 23:51
BoscorelliLost but Won |
Köszi Niki az Alan Jackson számokat, Chattahoochee már volt korábban, de semmi baj, én bármikor szívesen meghallgatom ezt a remek számot, sosem fogom megunni, köszi még egyszer
A country boy is jó szám. Alan jó zenész
Esetleg, ha érdekel Tőle még egy jó szám, akkor tudom ajánlani a Remember when című dalt, korábban ez is szerepelt, de akkor még nem voltál köreinkben, és arra gondoltam, lehet tetszene
Én most két Johnny dalt szeretnék belinkelni, ha jól emlékszem, még eddig nem voltak
Mindkettő óriási. Hát igazi Johnny játszik benne, úgyhogy ez annyira nem is meglepő.
A country boy is jó szám. Alan jó zenész
Esetleg, ha érdekel Tőle még egy jó szám, akkor tudom ajánlani a Remember when című dalt, korábban ez is szerepelt, de akkor még nem voltál köreinkben, és arra gondoltam, lehet tetszene
Én most két Johnny dalt szeretnék belinkelni, ha jól emlékszem, még eddig nem voltak
Mindkettő óriási. Hát igazi Johnny játszik benne, úgyhogy ez annyira nem is meglepő.
goldman
2011. augusztus 20. 19:07
BoscorelliLost but Won |
Egy régi nagy kedvenc
Brooks & Dunn még nem volt, ha jól emlékszem
Szeretitek őket? (Bár sajnos tavaly feloszlott a banda)
Brooks & Dunn még nem volt, ha jól emlékszem
Szeretitek őket? (Bár sajnos tavaly feloszlott a banda)
goldman
2011. augusztus 22. 10:58
goldman |
Végre sikerült megnéznem a Nyughatatlant, és tényleg remek film, mint ahogy mondtad. Joaquin Phoenix nagyszerű szinész, és számomra teljesen érthetetlen, miért nem kapta meg az Oscart, pedig szerintem már igazán kiérdemelte.
Ez a Brooks and Dunn szám nekem is az egyik kedvencem. Nem is tudtam, hogy feloszlottak.
Nem tudom, hogy ez a Billy dal volt-e már, ha volt, akkor ezer bocsi.
Azt hiszem az előbbi már volt, de ami most jön, még nem.
Ez a Brooks and Dunn szám nekem is az egyik kedvencem. Nem is tudtam, hogy feloszlottak.
Azt hiszem az előbbi már volt, de ami most jön, még nem.
Boscorelli
2011. augusztus 22. 11:26
BoscorelliLost but Won |
Idézet (goldman @ 2011.08.22. 10:58)
Végre sikerült megnéznem a Nyughatatlant, és tényleg remek film, mint ahogy mondtad. Joaquin Phoenix nagyszerű szinész, és számomra teljesen érthetetlen, miért nem kapta meg az Oscart, pedig szerintem már igazán kiérdemelte.
Nahát, örülök, hogy tetszett.
Bocsi, múltkor nem siettetni akartalak, csak gondoltam rákérdezek.
Joaquin szerintem is kiváló volt a filmben, komolyan, ezek után nem értem miért nem kezdtek mindketten country karrierbe. Én nagyon díjaztam volna. Mindegyik albumukat meghallgattam volna, nem is kérdéses. Reese-nek is és Joaquin-nak is remek hangja van.
Az Oscar érdekes, Reese-nek megadták, Joaquin-nak nem. Nem értem. Mert, még, ha már lett volna Phoenix-nek, akkor azt mondom, lehet rá magyarázat, hogy mást akartak díjazni, de még neki sem volt, és azóta sincsen. És ebben a filmben viszont olyat alakított, amiért (szerintem) nem is lett volna kérdéses, hogy Ő érdemli meg. Kb. mint Tom Hanks esetében, a Forrest Gump filmért.
Egyébként, van egy jó hírem is, aki esetleg Phoenix rajongó. 2013-ban visszatér a színészethez, akkor debütál egy új filmje. Szerintem már épp itt volt az ideje, hogy visszatérjen.
Akkor telitalálat Sajnos igen.
Igen, már volt, általam. 7.oldal, utolsó hozzászólás, tetszikelted is De semmi baj ám, engem abszolút nem zavar, hogy itt van ismét, plusz, én nem a klipes verziót linkeltem be, szóval ez még új is
Nagyon bírom ezt a számot, People are crazy után egyik nagy kedvenc, a Heal me, és az I wanna be hillbilly mellett.
Szóval köszi, ismét szívesen hallgattam.
Én még mindig azt a Buddy Jewell számot keresgélem jobb minőségben, sajnos kevés sikerrel.
Most Walk the line-t akartam belinkelni, de azt hiszem, már minden dalt előttem Viszont, ha Reese-től akarok egyet, akkor ez a szám a legnagyobb kedvencem. Fantasztikus énekesnő lehetne.
2011. augusztus 23. 17:25
goldman |
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.22. 11:26)
Nahát, örülök, hogy tetszett.
Joaquin szerintem is kiváló volt a filmben, komolyan, ezek után nem értem miért nem kezdtek mindketten country karrierbe. Én nagyon díjaztam volna. Mindegyik albumukat meghallgattam volna, nem is kérdéses. Reese-nek is és Joaquin-nak is remek hangja van.
Az Oscar érdekes, Reese-nek megadták, Joaquin-nak nem. Nem értem. Mert, még, ha már lett volna Phoenix-nek, akkor azt mondom, lehet rá magyarázat, hogy mást akartak díjazni, de még neki sem volt, és azóta sincsen. És ebben a filmben viszont olyat alakított, amiért (szerintem) nem is lett volna kérdéses, hogy Ő érdemli meg. Kb. mint Tom Hanks esetében, a Forrest Gump filmért.
Egyébként, van egy jó hírem is, aki esetleg Phoenix rajongó. 2013-ban visszatér a színészethez, akkor debütál egy új filmje. Szerintem már épp itt volt az ideje, hogy visszatérjen.
Igen, már volt, általam. 7.oldal, utolsó hozzászólás, tetszikelted is De semmi baj ám, engem abszolút nem zavar, hogy itt van ismét, plusz, én nem a klipes verziót linkeltem be, szóval ez még új is
Nagyon bírom ezt a számot, People are crazy után egyik nagy kedvenc, a Heal me, és az I wanna be hillbilly mellett.
Én még mindig azt a Buddy Jewell számot keresgélem jobb minőségben, sajnos kevés sikerrel.
Most Walk the line-t akartam belinkelni, de azt hiszem, már minden dalt előttem Viszont, ha Reese-től akarok egyet, akkor ez a szám a legnagyobb kedvencem. Fantasztikus énekesnő lehetne.
Szerintem is mindketten megállnák a helyüket énekesként, de szerintem számukra ez csak egy kirándulás volt, és mindketten megmaradnak a filmeknél.
És hogy a témánál maradjuk, azt hiszem, Don Williams még nem volt, ezért most tőle hozok egy dalt.
2011. augusztus 25. 20:44
nicol belloxHuncut |
2011. szeptember 01. 19:12
goldman |
Jó régen nem irtam már ide. Ideje bepótolnom.
Remélem tetszik nektek is.
Boscorelli
2011. szeptember 01. 19:56
BoscorelliLost but Won |
Idézet (goldman @ 2011.09.01. 19:12)
Jó régen nem irtam már ide. Ideje bepótolnom.
Igen, én is.
Mostanában túl sok képet töltögettem fel, és kicsit megfeledkeztem erről a klassz kis topikról. Pedig nagyon szeretek ide járni
De most már vége a nyárnak, így gyakrabban is leszek netközelben is, úgyhogy jövök ide majd sokszor
Erről jut eszembe, Csilla, régebben beszéltük, hogy Gretchenről kéne adatlap. Arra gondoltam, mégis megcsinálnám, de majd ToTo-val azért egyeztetek előtte, de szeptemberben valamelyik héten, szerintem felkerül majd, ha igent mond majd rá
Én most debütáltatom Justin Moore-t, egy fiatal, 27 éves country zenészt.
Igen, nekem tetszett. Köszi Csilla. És nagyon szívesen a Fast Five posztert
goldman
2011. szeptember 01. 20:28
goldman |
Szia Peti.
Igen, egy kicsit valóban elhanyagoltuk a topikot, de majd ezután bepótoljuk.
Én is jó ötletnek tartom, hogy megcsináld Gretchen adatlapját, biztos lennének rajongói, és szerintem is megérdemel egy szép és igényes lapot, nem?
A szám, amit linkeltél nagyon jó, tetszik a srác hangja, remélem, hozol még dalt tőle.
Még egyszer köszi a posztert. Biztosan nem rám gondoltál, amikor feltöltötted, de mégis én örülök neki a legjobban.
Igen, egy kicsit valóban elhanyagoltuk a topikot, de majd ezután bepótoljuk.
Én is jó ötletnek tartom, hogy megcsináld Gretchen adatlapját, biztos lennének rajongói, és szerintem is megérdemel egy szép és igényes lapot, nem?
A szám, amit linkeltél nagyon jó, tetszik a srác hangja, remélem, hozol még dalt tőle.
Még egyszer köszi a posztert. Biztosan nem rám gondoltál, amikor feltöltötted, de mégis én örülök neki a legjobban.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.