Starity

Amerikai country zene topik

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 30. 11:59 #181
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2469
Csatolások: 6673
Azonosító: 67315
Nem mondom, hogy a többi műfaj nem jó, de nekem a country marad a szivem csücske. blush.gif
Ez a Jimmy Dean szám tényleg más, mint amiket eddig hoztunk, de nagyon jó. A felvétel is jó régi lehet, olyan, mintha bakelit lemezről szólna. biggrin.gif
Most ismét egy nagy kedvenc Ricky Van Shelton jön.

1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. július 30. 17:17 #182
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Idézet (goldman @ 2011.07.30. 11:59)
Nem mondom, hogy a többi műfaj nem jó, de nekem a country marad a szivem csücske.  blush.gif

Persze, tudom, hogy nem mondtál ilyet wink.gif
Őszintén szólva, én a country-n kívül még két stílust szeretek blush.gif De nálam is a country a kedvenc wink.gif

Ez a Jimmy Dean szám tényleg más, mint amiket eddig hoztunk, de nagyon jó. A felvétel is jó régi lehet, olyan, mintha bakelit lemezről szólna.  biggrin.gif

Igen, tényleg olyan thumbsup.gif
Nekem nagyon tetszik blush.gif Kicsit más is, mint a többi country dal, de nem is baj, ettől egyedi wink.gif

Most ismét egy nagy kedvenc Ricky Van Shelton jön.

Ez a srác véletlen nem testvére Blake Sheltonnak? think.gif blush.gif

Akkor én is egy kedvencet, illetve, úgy tudom, neked Kenny Chesney is nagy kedvenced, ha jól emlékszem wink.gif

Ez a dala az amerikai futballról szól, amit mi európaiak kevésbé értünk, érzünk át, mi is a jelentősége, de odaát, ez a dal igazán sokat jelent az embereknek:

1 felhasználónak tetszik: goldman
2011. július 31. 11:56 #183
goldman
goldman
Hát, szerintem Blake Sheltonnak annyi köze van Ricky Van Sheltonhoz, hogy mindketten countryt énekelnek. biggrin.gif

Ezt a Kenny Chesney számot, még nem hallottam, de nagyon jó. thumbsup.gif Nem tudok túl sokat a sportokról, de úgy sejtem az amerikai foci a nemzeti sportjuk.

Most ismét egy hölgy, Sara Evans következik. biggrin.gif

2011. augusztus 09. 11:23 #184
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Vissza is jöttem a nyaralásból, szerencsére jó időt fogtunk ki. smileeee.gif

Idézet (goldman @ 2011.07.31. 11:56)
Hát, szerintem Blake Sheltonnak annyi köze van Ricky Van Sheltonhoz, hogy mindketten countryt énekelnek.  biggrin.gif

Ja _nevet.gif Én azt hittem, hogy rokonok lehetnek nea.gif

Ezt a Kenny Chesney számot, még nem hallottam, de nagyon jó. thumbsup.gif

Örülök, hogy tetszik wink.gif beer.gif

Nem tudok túl sokat a sportokról, de úgy sejtem az amerikai foci a nemzeti sportjuk.

Így van. Illetve, az is, mert Amerikában a jéghokinak, kosárlabdának, baseballnak is nagy hagyományai vannak. De az amcsi foci talán az, amire azt lehet mondani, hogy a leginkább nemzeti sportjuk. Igazából, náluk ezt nagyon komolyan veszik, rengeteg egyetemnek, általános/közép iskolának van foci csapata. Külön bajnokságaik is vannak, attól függően, milyen suliról van szó, szóval, kicsit más náluk a foci, mint nálunk. Sajnos.

Egyébként rengeteg jó film készült ebben a témában, pl. We are Marshal, Remember the Titans, The blind side, és a Varsity Blues. Paul Walker miatt direkt megemlítettem, de tudom, hogy azt ismered wink.gif

Apropó film, hogy tetszett a Walk the line? wink.gif

Most ismét egy hölgy, Sara Evans következik.  biggrin.gif

Nagyon klassz thumbsup.gif Már egy hete is tetszett, bocsi, hogy csak most válaszolok rá blush.gif

Én most egy Clint Black dalt szerettem volna, bár szerintem te tuti ismered, régebbi már, de nagyon jó. Az elmúlt héten sokat hallgattam:

2011. augusztus 10. 10:16 #185
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Ezt a country sky rádión hallottam először tavaly és egyből megtetszett!! smileeee.gif Nagyon széép wub.gif

2011. augusztus 10. 11:16 #186
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Ezeket is imádoom wub.gif

Ez ilyen romantikus , érzelmes dal smileeee.gif

Ez meg ilyen vidááám, nagyon jóóó thumbsup.gif

2011. augusztus 12. 13:53 #187
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

2011. augusztus 12. 13:54 #188
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Ez olyan szééép smileeee.gif

2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, goldman
2011. augusztus 12. 15:44 #189
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Üdv a topikban Niki wink.gif

Nem rég volt egy cikk Brad és Carrie közös dalának új klipjéről, és arra gondoltam, hogy most belinkelem ide is, mert szerintem nagyon jó lett.
Első hallásra nem tetszett a dal, de az nem is volt olyan minőségű egyébként, de ez már jó wink.gif

2 felhasználónak tetszik: goldman, nicol bellox
2011. augusztus 12. 17:59 #190
goldman
goldman
[quote=Boscorelli,2011.08.09. 11:23~2354394]Vissza is jöttem a nyaralásból, szerencsére jó időt fogtunk ki. smileeee.gif
Ja _nevet.gif Én azt hittem, hogy rokonok lehetnek nea.gif
Örülök, hogy tetszik wink.gif beer.gif
Így van. Illetve, az is, mert Amerikában a jéghokinak, kosárlabdának, baseballnak is nagy hagyományai vannak. De az amcsi foci talán az, amire azt lehet mondani, hogy a leginkább nemzeti sportjuk. Igazából, náluk ezt nagyon komolyan veszik, rengeteg egyetemnek, általános/közép iskolának van foci csapata. Külön bajnokságaik is vannak, attól függően, milyen suliról van szó, szóval, kicsit más náluk a foci, mint nálunk. Sajnos.
Egyébként rengeteg jó film készült ebben a témában, pl. We are Marshal, Remember the Titans, The blind side, és a Varsity Blues. Paul Walker miatt direkt megemlítettem, de tudom, hogy azt ismered wink.gif
Apropó film, hogy tetszett a Walk the line? wink.gif
Nagyon klassz thumbsup.gif Már egy hete is tetszett, bocsi, hogy csak most válaszolok rá blush.gif
Én most egy Clint Black dalt szerettem volna, bár szerintem te tuti ismered, régebbi már, de nagyon jó. Az elmúlt héten sokat hallgattam:

Szia.
Örülök, hogy jó időt fogtatok ki, mert nincs is rosszabb annál, ha az ember épp nyaraláskor fogja ki a rossz időt. smileeee.gif

Sportot nem nagyon nézek, igy elég járatlan is vagyok bennük, a Prérifarkas Bluest is, csak Paul miatt néztem meg, de erre, gondolom, hogy Te is rájöttél. rohog.gif

Szégyellem, de a Nyughatatlant még mindig nem láttam, de igérem, ha megnéztem elmondom a véleményem, de bizonyára nem lesz csalódás. smileeee.gif

Ez a Clint Black dal tényleg csodás, nekem is az egyik kedvencem. thumbsup.gif

És most ismét egy hölgy, Patty Loveless. biggrin.gif

2011. augusztus 14. 12:23 #191
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, goldman
2011. augusztus 17. 23:51 #192
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Köszi Niki az Alan Jackson számokat, Chattahoochee már volt korábban, de semmi baj, én bármikor szívesen meghallgatom ezt a remek számot, sosem fogom megunni, köszi még egyszer beer.gif
A country boy is jó szám. Alan jó zenész meghajolo.gif

Esetleg, ha érdekel Tőle még egy jó szám, akkor tudom ajánlani a Remember when című dalt, korábban ez is szerepelt, de akkor még nem voltál köreinkben, és arra gondoltam, lehet tetszene wink.gif

Én most két Johnny dalt szeretnék belinkelni, ha jól emlékszem, még eddig nem voltak think.gif
Mindkettő óriási. Hát igazi Johnny játszik benne, úgyhogy ez annyira nem is meglepő. beer.gif

2011. augusztus 20. 19:07 #193
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Egy régi nagy kedvenc beer.gif

Brooks & Dunn még nem volt, ha jól emlékszem think.gif
Szeretitek őket? (Bár sajnos tavaly feloszlott a banda)

2011. augusztus 22. 10:58 #194
goldman
goldman
Végre sikerült megnéznem a Nyughatatlant, és tényleg remek film, mint ahogy mondtad. thumbsup.gif Joaquin Phoenix nagyszerű szinész, és számomra teljesen érthetetlen, miért nem kapta meg az Oscart, pedig szerintem már igazán kiérdemelte. mellow.gif
Ez a Brooks and Dunn szám nekem is az egyik kedvencem. Nem is tudtam, hogy feloszlottak. blink.gif

Nem tudom, hogy ez a Billy dal volt-e már, ha volt, akkor ezer bocsi. pardon.gif

Azt hiszem az előbbi már volt, de ami most jön, még nem. biggrin.gif

2011. augusztus 22. 11:26 #195
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (goldman @ 2011.08.22. 10:58)
Végre sikerült megnéznem a Nyughatatlant, és tényleg remek film, mint ahogy mondtad.  thumbsup.gif  Joaquin Phoenix nagyszerű szinész, és számomra teljesen érthetetlen, miért nem kapta meg az Oscart, pedig szerintem már igazán kiérdemelte.  mellow.gif

Nahát, örülök, hogy tetszett. yahoo.gif
Bocsi, múltkor nem siettetni akartalak, csak gondoltam rákérdezek. blush.gif
Joaquin szerintem is kiváló volt a filmben, komolyan, ezek után nem értem miért nem kezdtek mindketten country karrierbe. Én nagyon díjaztam volna. Mindegyik albumukat meghallgattam volna, nem is kérdéses. Reese-nek is és Joaquin-nak is remek hangja van.

Az Oscar érdekes, Reese-nek megadták, Joaquin-nak nem. Nem értem. Mert, még, ha már lett volna Phoenix-nek, akkor azt mondom, lehet rá magyarázat, hogy mást akartak díjazni, de még neki sem volt, és azóta sincsen. És ebben a filmben viszont olyat alakított, amiért (szerintem) nem is lett volna kérdéses, hogy Ő érdemli meg. Kb. mint Tom Hanks esetében, a Forrest Gump filmért. beer.gif

Egyébként, van egy jó hírem is, aki esetleg Phoenix rajongó. 2013-ban visszatér a színészethez, akkor debütál egy új filmje. Szerintem már épp itt volt az ideje, hogy visszatérjen. beer.gif

Ez a Brooks and Dunn szám nekem is az egyik kedvencem. Nem is tudtam, hogy feloszlottak.  blink.gif

Akkor telitalálat wink.gif Sajnos igen. sad.gif

Nem tudom, hogy ez a Billy dal volt-e már, ha volt, akkor ezer bocsi. pardon.gif

Igen, már volt, általam. 7.oldal, utolsó hozzászólás, tetszikelted is wink.gif De semmi baj ám, engem abszolút nem zavar, hogy itt van ismét, plusz, én nem a klipes verziót linkeltem be, szóval ez még új is wink.gif
Nagyon bírom ezt a számot, People are crazy után egyik nagy kedvenc, a Heal me, és az I wanna be hillbilly mellett.
Szóval köszi, ismét szívesen hallgattam. wink.gif

Én még mindig azt a Buddy Jewell számot keresgélem jobb minőségben, sajnos kevés sikerrel. blush.gif

Most Walk the line-t akartam belinkelni, de azt hiszem, már minden dalt előttem think.gif Viszont, ha Reese-től akarok egyet, akkor ez a szám a legnagyobb kedvencem. Fantasztikus énekesnő lehetne. wink.gif
2011. augusztus 23. 17:25 #196
goldman
goldman
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.22. 11:26)
Nahát, örülök, hogy tetszett. yahoo.gif
Bocsi, múltkor nem siettetni akartalak, csak gondoltam rákérdezek. blush.gif 
Joaquin szerintem is kiváló volt a filmben, komolyan, ezek után nem értem miért nem kezdtek mindketten country karrierbe. Én nagyon díjaztam volna. Mindegyik albumukat meghallgattam volna, nem is kérdéses. Reese-nek is és Joaquin-nak is remek hangja van. 
Az Oscar érdekes, Reese-nek megadták, Joaquin-nak nem. Nem értem. Mert, még, ha már lett volna Phoenix-nek, akkor azt mondom, lehet rá magyarázat, hogy mást akartak díjazni, de még neki sem volt, és azóta sincsen. És ebben a filmben viszont olyat alakított, amiért (szerintem) nem is lett volna kérdéses, hogy Ő érdemli meg. Kb. mint Tom Hanks esetében, a Forrest Gump filmért. beer.gif 
Egyébként, van egy jó hírem is, aki esetleg Phoenix rajongó. 2013-ban visszatér a színészethez, akkor debütál egy új filmje. Szerintem már épp itt volt az ideje, hogy visszatérjen. beer.gif 
Akkor telitalálat wink.gif Sajnos igen. sad.gif
Igen, már volt, általam. 7.oldal, utolsó hozzászólás, tetszikelted is wink.gif De semmi baj ám, engem abszolút nem zavar, hogy itt van ismét, plusz, én nem a klipes verziót linkeltem be, szóval ez még új is wink.gif 
Nagyon bírom ezt a számot, People are crazy után egyik nagy kedvenc, a Heal me, és az I wanna be hillbilly mellett.
Szóval köszi, ismét szívesen hallgattam. wink.gif 
Én még mindig azt a Buddy Jewell számot keresgélem jobb minőségben, sajnos kevés sikerrel. blush.gif 
Most Walk the line-t akartam belinkelni, de azt hiszem, már minden dalt előttem think.gif Viszont, ha Reese-től akarok egyet, akkor ez a szám a legnagyobb kedvencem. Fantasztikus énekesnő lehetne. wink.gif

Szerintem is mindketten megállnák a helyüket énekesként, de szerintem számukra ez csak egy kirándulás volt, és mindketten megmaradnak a filmeknél. smileeee.gif
És hogy a témánál maradjuk, azt hiszem, Don Williams még nem volt, ezért most tőle hozok egy dalt.

2011. augusztus 25. 20:44 #197
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

2011. szeptember 01. 19:12 #198
goldman
goldman
Jó régen nem irtam már ide. Ideje bepótolnom. biggrin.gif

Remélem tetszik nektek is. biggrin.gif
2011. szeptember 01. 19:56 #199
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (goldman @ 2011.09.01. 19:12)
Jó régen nem irtam már ide. Ideje bepótolnom.  biggrin.gif 
Remélem tetszik nektek is.  biggrin.gif

Igen, én is. sorry.gif
Mostanában túl sok képet töltögettem fel, és kicsit megfeledkeztem erről a klassz kis topikról. Pedig nagyon szeretek ide járni beer.gif

De most már vége a nyárnak, így gyakrabban is leszek netközelben is, úgyhogy jövök ide majd sokszor wink.gif

Erről jut eszembe, Csilla, régebben beszéltük, hogy Gretchenről kéne adatlap. Arra gondoltam, mégis megcsinálnám, de majd ToTo-val azért egyeztetek előtte, de szeptemberben valamelyik héten, szerintem felkerül majd, ha igent mond majd rá smileeee.gif

Én most debütáltatom Justin Moore-t, egy fiatal, 27 éves country zenészt. beer.gif

Igen, nekem tetszett. Köszi Csilla. És nagyon szívesen a Fast Five posztert wink.gif
2011. szeptember 01. 20:28 #200
goldman
goldman
Szia Peti.
Igen, egy kicsit valóban elhanyagoltuk a topikot, de majd ezután bepótoljuk. smileeee.gif
Én is jó ötletnek tartom, hogy megcsináld Gretchen adatlapját, biztos lennének rajongói, és szerintem is megérdemel egy szép és igényes lapot, nem? smileeee.gif

A szám, amit linkeltél nagyon jó, tetszik a srác hangja, remélem, hozol még dalt tőle. biggrin.gif

Még egyszer köszi a posztert. Biztosan nem rám gondoltál, amikor feltöltötted, de mégis én örülök neki a legjobban. biggrin.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok