Hát nem is rossz, ami azt illeti, volt az a rész, amikor a magasban ült egy hintán, az vicces
Akkor én is megemlékezek, a következő kedvencemről Igazából kicsit szégyellem is magam, hogy korábban nem linkeltem semmit Waylon Jenningstől. Igazából őt is a Highwaymen révén ismertem meg, és ez-az egyik legnagyobb kedvenc dalom tőle
Ezt korábban nem ismertem, most találtam valójában. A címe viszont érdekes A fickónak van fantáziája
Márts bele a sörbe és dobj oda a részeg csajoknak.
Szeretem a country-t, de inkább az "újabbakat", pl. Taylor Swift, Lady Antebellum, Brad Paisley, stb. Bár utóbbitól csak egy számot szeretek, a Watert.
Hát ez a cim nagyon jópofa. Csak az a kár, hogy nem szeretem a sört, és lerészegedni sem szoktam, de egy Camparira meghivhatsz.
Ja-ja, az nekem is nagyon tetszett, elsőre nevetséges volt, aztán jobban belegondolva, engem is odadobhatnak bármikor a csajokhoz
Campari? Az nem is rossz. Olyan lightosabb, de 5-7 korsó sör után, jól esik kísérőnek (Nekem speciel a Cinzano az egyik kedvenc italom abból is a Bianco változat. Olyan remek íze van )
Idézet (thunderbird @ 2011.05.26. 18:15)
Szeretem a country-t, de inkább az "újabbakat", pl. Taylor Swift, Lady Antebellum, Brad Paisley, stb. Bár utóbbitól csak egy számot szeretek, a Watert.
Szia Gyere nyugodtan bármikor Szoktunk újabbakat is belinkelni Bár annak én nem vagyok nagy szakértője, de, hátha megtetszik valamelyik
Hát, ha én 5-7 korsó sör után innám a Camparit, kiskanállal kaparnának fel a padlóról. Inkább megmaradok a sima aperitifnél, de ha nincs Campari, jöhet a Cinzano Bianco is.
És most jöjjön egy, a témához kapcsolódó nóta.
Hát, ha én 5-7 korsó sör után innám a Camparit, kiskanállal kaparnának fel a padlóról. Inkább megmaradok a sima aperitifnél, de ha nincs Campari, jöhet a Cinzano Bianco is. És most jöjjön egy, a témához kapcsolódó nóta.
Stílszerű maradtál Alkoholról beszéltünk, és hoztál egy ilyen című countryt.
Nekem is van most egy jóm. Bár biztosan ismered. Ez egy újabb lesz, Gretchentől
A Redneck Woman
Ez egy nagyon szuper szám szerintem. I love (redneck) woman
Tényleg nagyon jó, nekem is megvan a gyűjteményemben, de a videót még nem láttam, az újdonság volt. Köszi.
Úgy látom, Gretchennek még nincs adatlapja. Miért nem csinálsz neki egyet? Két rajongója már biztosan lenne.
Tényleg nagyon jó, nekem is megvan a gyűjteményemben, de a videót még nem láttam, az újdonság volt. Köszi.
A klip nagyon jó, főleg a vége Kár, hogy keveset látunk
Idézet (goldman @ 2011.05.26. 21:02)
Úgy látom, Gretchennek még nincs adatlapja. Miért nem csinálsz neki egyet? Két rajongója már biztosan lenne.
Hát, nem tudom, hogy kell. Meg aztán, megfogadtam, hogy a szerkesztésekbe nem nagyon mászok bele. Sok gond van velük Úgyhogy, most nagyjából én csak képeket szállítok, ha van És fórumozgatok, na meg... Na jó, ezt inkább már csak privátban, ha kíváncsi vagy rá Az már túl nagy off lenne
És, akkor, hogy visszakanyarodjak a témához, hozok ismét egy számot. Ez a dal, a Fekete kutya című, kamionos filmben van. A főszerepet Swayze játszotta. Nyugodjék békében
Jó ez a szám, nagyon tetszik. A filmet még nem láttam, legalábbis nem emlékszem rá. Majd rákeresek, hátha megtalálom valahol.
Örülök, hogy tetszik. A film maga is, egy jó kis kamionos, southern mozi. Rengeteg akció van benne kamionokkal, ha azt szereted, akkor tetszeni fog, szerintem.
A storyban vannak szomorú elemek is, de akkor nem árulok el többet, és, ha megtalálod, akkor jó szórakozást. Ha esetleg, mégse sikerülne megtalálni, de érdekel, szólj nyugodtan, nekem megvan, és feltöltöm Neked szívesen
Egyébként Swayze egy gyönyörű fekete Peterbilt kamiont vezet. Az a kedvenc márkám, nem véletlen, rólam nevezték el Dehogy, én csak viccelek, a márkanév idősebb, mint én.
És, akkor egy másik filmből egy dalt
Eleinte nem szerettem a Jackson című számot, de aztán meggondoltam magam Ez a dal nagyon jó, Reese és Joaquin együtt pedig óriási, ahogy elő tudták adni, az, azt kell mondjam, klasszis. Remek emléket állítottak Johnnynak és Junenak.
Tényleg nagyon jó. A filmet még nem volt alkalmam látni, de remélem, a jövő héten összejön.
A Fekete kutyát is szeretném látni, meg is nézem, hátha sikerül letölteni valahonnan.
Megtaláltam, már jön is.
Tényleg nagyon jó. A filmet még nem volt alkalmam látni, de remélem, a jövő héten összejön.
Semmi gond, akkor nézd meg, amikor kényelmesen jut rá két óra szabadidőd Nagyon klassz, komolyan. Sajnos itt csak ismételni tudom magam, bocsi.
Idézet (goldman @ 2011.05.27. 18:24)
A Fekete kutyát is szeretném látni, meg is nézem, hátha sikerül letölteni valahonnan.
Megtaláltam, már jön is.
Na, az jó. Egyébként korábban linkeltem a Nowhere Road című számot. Nem tudom emlékszel-e arra a dalra, szerintem remek volt az is. Szóval a lényeg az, hogy az is a fekete kutya soundtrack albumán van. Szuper jó country album lett az, meg kell, hogy mondjam
Bocs, hogy megint Walk the line dalt linkelek, de ez is fantasztikus:
Egy másik nagy kedvencem. Igazából azért kattintottam rá, még pár évvel ezelőtt, mert Waylon és Johnny énekel benne, és nálam ők benne vannak a top 3-ban
Viszont nem csalódtam. Egyáltalán nem, jó kis szám ez: