Idézet (Regina @ 2011.06.10. 00:02)
Köszi Johnny Cash-t, épp a Hurt-öt hallgatom. Akármilyen jókedvemből is mély depresszióba tud dönteni. Ebből látszik, mennyire jó. Imádom.
Bizony-bizony. A Hurt pont ilyen, ahogy te is leírtad, és az is igaz, épp ezért ilyen zseniális.
Nagyon örülök, hogy tetszik a Dixie Chicks és a Lady Antebellum is. Akkor hozok majd még kedvenceket, de nem akarok mindent az elején ellőni.
Jöhet bármikor Mindenesetre a Need you Know és a Cowboy Take me away nagyon erős kezdés volt
Viszont itt van még két kedvenc dalom a Lady Antebellumtól...
Ehhez nem is tudtam, hogy van klip, egészen mostanáig, hogy rákerestem a linkhez.
Ehhez nem is tudtam, hogy van klip, egészen mostanáig, hogy rákerestem a linkhez.
Nem tudom emlékszel-e még arra a vicces filmre, hogy Jég veled. Igazából egy kellemes limonádé, de még mindig tudok rajta nevetni
Szóval volt néhány country szám abban a bárban, ahol voltak, a film közepénél. A párbeszédeket nyugodtan tekerd el, ha gondolod, igazából, a zene az, ami lényeges. Szerintem nagyon jók, évek óta keresem ezeket a dalokat, de sehol sem találtam sajnos
Link - jég veled - bár jelenet