2x17 - "Parking Spot" stills HQ
New Girl / Új Csaj (2011-)
2013. március 17. 23:34
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
2x18 - "TinFinity" stills HQ
2 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Cintii
2013. április 05. 20:19
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
egy nap alatt megsasoltam az első évadot és áá nagyon kész!!!
a Jess/Nick páros tényleg idegörlő és Schmidt mekkora arc már
lassan-lassan el kellene kezdeni a második évadot is
2013. április 05. 20:21
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Macaroth @ 2013.04.05. 20:19)
egy nap alatt megsasoltam az első évadot és áá nagyon kész!!!
Ha az első évadban neked már idegörlő Jess és Nick, akkor mi lesz veled a 2. évadban.. Én komolyan behalok rajtuk, a mostani rész is... Kész...
2013. április 05. 20:27
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (Christo @ 2013.04.05. 20:21)
Ha az első évadban neked már idegörlő Jess és Nick, akkor mi lesz veled a 2. évadban.. Én komolyan behalok rajtuk, a mostani rész is... Kész...
ne hergeljél mert egész éjjel fent leszek és lenyomom a 2. évadot
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2013. május 24. 10:55
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Tegnap jutottam el oda, hogy megnézzem a finálét és...tetszett! Végül is tetszett. Bár én alapvetően mindegyik karaktert szeretem, mégis ebben az epizódban Winstont preferáltam. Bár közrejátszottak a poénjai, főleg a szellőzőben vagy csak lehet azért, mert megsajnáltam. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de Ő szenved a legtöbbet a sorozatban, vagy ő nem kapja meg amit akar és a második évad végére már nagyon is a szerelmi szálak kerültek a középpontba. Ugye NIck/Jess és a Schmidt/Cece románc így szegény WInstonnal alig foglalkoznak. De imádom a jeleneteit, Schmidt után ő a legviccesebb karakter a sorozatban.
Taylor Swiftről olvastam, hogy benne lesz a fináléban, de teljesen elfelejtetem, így meglepetésként ért, amikor egyszer csak felbukkant a sorok között. Nem valami nagy színésznő, abban az 1 percben is kifejezetten idegesített, örülök, hogy csak egy epizód erejéig volt a része.
Nagyon várom már a kövi évadot, kíváncsi vagyok, hogyan tovább!
Taylor Swiftről olvastam, hogy benne lesz a fináléban, de teljesen elfelejtetem, így meglepetésként ért, amikor egyszer csak felbukkant a sorok között. Nem valami nagy színésznő, abban az 1 percben is kifejezetten idegesített, örülök, hogy csak egy epizód erejéig volt a része.
Nagyon várom már a kövi évadot, kíváncsi vagyok, hogyan tovább!
2 felhasználónak tetszik:
otyg,
Vampire Lady
2013. május 24. 12:32
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
2x25 Elaine's Big Day
Iszonyat jó volt a finálé, féltem hogy meglépik azt a cliffhangert, hogy Nick és Jess szakítanak és akkor ez fog lebegni a levegőben a következő évadig. De szerencsére nem voltak hülyék, megint összejöttek és komolyan akkora kémia van köztük, hogy már fáj. Nem gondoltam volna, hogy a Jóbarátok után lesz még egy vígjáték sorozat, amit élvezettel megnézek akár többször is. Egyszerúen imádom, a poénok nem erőltetettek, minden résznél sírok a röhögéstől. Ebben a részben pölö Schmidtnél adtam fel, mikor kezdte a Cotton Eye Joe-t tátogni Jessnek, vagy Nick csápolása a számra.
Szóval nagyon várom a folytatást, de magasra tették a lécet, remélem tudják tartani a színvonalat.
2013. május 24. 13:58
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Christo @ 2013.05.24. 12:32)
2x25 Elaine's Big Day
Iszonyat jó volt a finálé, féltem hogy meglépik azt a cliffhangert, hogy Nick és Jess szakítanak és akkor ez fog lebegni a levegőben a következő évadig. De szerencsére nem voltak hülyék, megint összejöttek és komolyan akkora kémia van köztük, hogy már fáj. Nem gondoltam volna, hogy a Jóbarátok után lesz még egy vígjáték sorozat, amit élvezettel megnézek akár többször is. Egyszerúen imádom, a poénok nem erőltetettek, minden résznél sírok a röhögéstől. Ebben a részben pölö Schmidtnél adtam fel, mikor kezdte a Cotton Eye Joe-t tátogni Jessnek[size=14][/size], vagy Nick csápolása a számra.
Szóval nagyon várom a folytatást, de magasra tették a lécet, remélem tudják tartani a színvonalat.
Igen, az a jelenet baromi vicces volt, nekem a kedvencem még Winston, magával folytatott párbeszéde volt, a szellőzőben!
"You know sometimes I feel like I've never really felt love.
You knoow
Youu Knoow" Az a hangsúly, életemben nem nevettem még ennyit.
2013. május 24. 16:33
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Christo @ 2013.05.24. 12:32)
Iszonyat jó volt a finálé, féltem hogy meglépik azt a cliffhangert, hogy Nick és Jess szakítanak és akkor ez fog lebegni a levegőben a következő évadig. De szerencsére nem voltak hülyék, megint összejöttek és komolyan akkora kémia van köztük, hogy már fáj. Nem gondoltam volna, hogy a Jóbarátok után lesz még egy vígjáték sorozat, amit élvezettel megnézek akár többször is. Egyszerúen imádom, a poénok nem erőltetettek, minden résznél sírok a röhögéstől. Ebben a részben pölö Schmidtnél adtam fel, mikor kezdte a Cotton Eye Joe-t tátogni Jessnek, vagy Nick csápolása a számra.
A színvonallal szerintem nem lesz gond, mert a mostani évad egy picit talán rá is tett az előzőre, de úgy, hogy nem azt másolta (az elsőben Schmidt mellett mindenki elszürkült, de a mostaniban sokkal jobban eltalálták az arányokat, Nick teljesen megőrült (a jó értelemben véve ), de az eddig kicsit háttérbe szorult Winston is nagyon feljött - a Happy endings kaszájával sokan szeretnék vissza Coach-ot, de ha ez Winston távozását jelentené, akkor köszönöm, de nem, ők így négyen (Cece-vel együtt öten) együtt nagyon jók).
Ha visszagondolok az idei sitcomokra, akkor azt hiszem, hogy a New girl-ön röhögtem a legtöbbet - volt ugyan két rész, ami nem sikerült szerintem olyan jól, de még ezek is az átlag fölött voltak.
Jöjjön már a következő, JÖJJÖN MÁR A KÖVETKEZŐ!!!
2014. május 09. 17:46
4. évad berendelve!!
2014. szeptember 15. 23:54
vickistarletúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 179142 offline |
Anything from the new season?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!