2x17 - "Parking Spot" stills HQ
New Girl / Új Csaj (2011-)
2013. április 05. 20:19
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
egy nap alatt megsasoltam az első évadot és áá nagyon kész!!!
a Jess/Nick páros tényleg idegörlő és Schmidt mekkora arc már
lassan-lassan el kellene kezdeni a második évadot is
2013. április 05. 20:21
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2013.04.05. 20:19)
egy nap alatt megsasoltam az első évadot és áá nagyon kész!!!
Ha az első évadban neked már idegörlő Jess és Nick, akkor mi lesz veled a 2. évadban..
2013. április 05. 20:27
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.04.05. 20:21)
Ha az első évadban neked már idegörlő Jess és Nick, akkor mi lesz veled a 2. évadban..
Én komolyan behalok rajtuk, a mostani rész is...
Kész...
ne hergeljél mert egész éjjel fent leszek és lenyomom a 2. évadot
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2013. május 24. 10:55
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tegnap jutottam el oda, hogy megnézzem a finálét és...tetszett! Végül is tetszett. Bár én alapvetően mindegyik karaktert szeretem, mégis ebben az epizódban Winstont preferáltam. Bár közrejátszottak a poénjai, főleg a szellőzőben
vagy csak lehet azért, mert megsajnáltam. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de Ő szenved a legtöbbet a sorozatban, vagy ő nem kapja meg amit akar és a második évad végére már nagyon is a szerelmi szálak kerültek a középpontba. Ugye NIck/Jess és a Schmidt/Cece románc így szegény WInstonnal alig foglalkoznak. De imádom a jeleneteit, Schmidt után ő a legviccesebb karakter a sorozatban.
Taylor Swiftről olvastam, hogy benne lesz a fináléban, de teljesen elfelejtetem, így meglepetésként ért, amikor egyszer csak felbukkant a sorok között. Nem valami nagy színésznő, abban az 1 percben is kifejezetten idegesített, örülök, hogy csak egy epizód erejéig volt a része.
Nagyon várom már a kövi évadot, kíváncsi vagyok, hogyan tovább!
Taylor Swiftről olvastam, hogy benne lesz a fináléban, de teljesen elfelejtetem, így meglepetésként ért, amikor egyszer csak felbukkant a sorok között. Nem valami nagy színésznő, abban az 1 percben is kifejezetten idegesített, örülök, hogy csak egy epizód erejéig volt a része.
Nagyon várom már a kövi évadot, kíváncsi vagyok, hogyan tovább!
2013. május 24. 12:32
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
2x25 Elaine's Big Day
Iszonyat jó volt a finálé, féltem hogy meglépik azt a cliffhangert, hogy Nick és Jess szakítanak és akkor ez fog lebegni a levegőben a következő évadig. De szerencsére nem voltak hülyék, megint összejöttek és komolyan akkora kémia van köztük, hogy már fáj.
Szóval nagyon várom a folytatást, de magasra tették a lécet, remélem tudják tartani a színvonalat.
2013. május 24. 13:58
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.05.24. 12:32)
2x25 Elaine's Big Day
Iszonyat jó volt a finálé, féltem hogy meglépik azt a cliffhangert, hogy Nick és Jess szakítanak és akkor ez fog lebegni a levegőben a következő évadig. De szerencsére nem voltak hülyék, megint összejöttek és komolyan akkora kémia van köztük, hogy már fáj.
Szóval nagyon várom a folytatást, de magasra tették a lécet, remélem tudják tartani a színvonalat.
"You know sometimes I feel like I've never really felt love.
You knoow
Youu Knoow"
2013. május 24. 16:33
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.05.24. 12:32)
A színvonallal szerintem nem lesz gond, mert a mostani évad egy picit talán rá is tett az előzőre, de úgy, hogy nem azt másolta (az elsőben Schmidt mellett mindenki elszürkült, de a mostaniban sokkal jobban eltalálták az arányokat, Nick teljesen megőrült (a jó értelemben véve
Ha visszagondolok az idei sitcomokra, akkor azt hiszem, hogy a New girl-ön röhögtem a legtöbbet - volt ugyan két rész, ami nem sikerült szerintem olyan jól, de még ezek is az átlag fölött voltak.
Jöjjön már a következő, JÖJJÖN MÁR A KÖVETKEZŐ!!!
2014. május 09. 17:46
4. évad berendelve!!
2014. szeptember 15. 23:54
|
|
vickistarletúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 179142 offline
|
Anything from the new season?
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.