A kalózok mindenkit leköröztek
2011. május 22. 20:24
|
iciripiciriborsökörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 142650 offline
|
Én is nagyon szeretném már látni,nagyon kíváncsi vagyok rá.(Az előzetes is nagyon szuper)
2011. május 22. 20:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A héten megnézem, már eléggé várom a dolgot, hisz az egyetlen szálat, amit gyűlöltem kivették (Elisabeth Willl!!), berakták a kedvenc színésznőmet és adtak egy Rob Marshallt is, szóval nagyok az elvárások.
És a film nagyon dícsérendő tulajdonsága, hogy nem egy igazi blockbustert készítettek, hanem egy közepes költségvetést hoztak, ami sokkal lejjebb van, mint a harmadik rész gyártási költsége. De úgy látom, visszatérül.
És a film nagyon dícsérendő tulajdonsága, hogy nem egy igazi blockbustert készítettek, hanem egy közepes költségvetést hoztak, ami sokkal lejjebb van, mint a harmadik rész gyártási költsége. De úgy látom, visszatérül.
2011. május 22. 20:27
pontosan ezért készítették el!a bevétel miatt még jobban nyúzzuk le róla amit lehet ez kell népnek!
én személy szerint kicsit sajnálom Johnny Deep-et mert gyakorlatilag a világ azonosítja be ezzel a szerepével ami nem más mint Jack Sparrow!
jobban szeretek rá Raoul Duke-ként vagy Donnie Brasco-ként emlékezni!
és most lehet rám fröcsögni de remélem ezzel a résszel vége ennek a kalózosdinak!
az első rész zseniális volt kellett és nagyon jó időzített volt hogy felélessze a szórakoztató kosztümös kalandfilmeket.de hogy ebből tucat film legyen és még jobban lehúzzuk a bőrt az egészről ezt szerintem nem kellett volna!
én személy szerint kicsit sajnálom Johnny Deep-et mert gyakorlatilag a világ azonosítja be ezzel a szerepével ami nem más mint Jack Sparrow!
jobban szeretek rá Raoul Duke-ként vagy Donnie Brasco-ként emlékezni!
és most lehet rám fröcsögni de remélem ezzel a résszel vége ennek a kalózosdinak!
az első rész zseniális volt kellett és nagyon jó időzített volt hogy felélessze a szórakoztató kosztümös kalandfilmeket.de hogy ebből tucat film legyen és még jobban lehúzzuk a bőrt az egészről ezt szerintem nem kellett volna!
2011. május 22. 20:54
láttam már a filmet és szerintem ez a rész lett a legjobb
rohadt jó
bár a nővérem szerint nem lesz több része
de remélem nem így fejezik be h ott hagyja a csaj a szigeten...
rohadt jó
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: