Emnem és Justin tarolt a Billboard-gálán
2011. május 23. 19:38
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Idézet (janet7 @ 2011.05.23. 16:38)
Ez tényleg röhejes már, hogy minden díjátadón ugyanazok nyernek illetve vannak jelölve (ráadásul ilyenek). Nem hiszem, hogy ennyire kevés előadó lenne.
A díjazottakról annyit, hogy szívem szerint én sem adtam volna egyiknek sem. Innen mindenki vagy a könyökömön jön ki, vagy pedig elsz.ródott mostanság, mint rengeteg más előadó. Ha Eminem-nek a RÉGEBBI, Stan és Sing For The Moment jellegű zenéit nézzük, amikor még nem 13 éves kislányok csorgatták rá a nyálukat, akkor max úgy ő érdemelte volna meg, de ezekkel a mostani kommersz sz.rjaival nem. Beyoncéről ugyanez (de nem a 2008-as "régebbi" hanem mondjuk a 2003-mas időszak).
A díjazottakról annyit, hogy szívem szerint én sem adtam volna egyiknek sem. Innen mindenki vagy a könyökömön jön ki, vagy pedig elsz.ródott mostanság, mint rengeteg más előadó. Ha Eminem-nek a RÉGEBBI, Stan és Sing For The Moment jellegű zenéit nézzük, amikor még nem 13 éves kislányok csorgatták rá a nyálukat, akkor max úgy ő érdemelte volna meg, de ezekkel a mostani kommersz sz.rjaival nem. Beyoncéről ugyanez (de nem a 2008-as "régebbi" hanem mondjuk a 2003-mas időszak).
janet7 szívemből szóltál. Gagának örülök azért, de aki sokkal jobban megérdemelte volna, azt nem is jelölték. dzsásztinkához meg no komment, várom azt a megváltó napot, mikor elfelejtik.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 23. 19:49
Gaga többet érdemelt volna Bibörke meg mit kerestt ott egyáltalán?
2011. május 23. 21:33
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline |
Justin a nyomorék faktorban is kaphatna díjat. -.-
2011. május 23. 21:51
Idézet (janet7 @ 2011.05.23. 16:38)
Ez tényleg röhejes már, hogy minden díjátadón ugyanazok nyernek illetve vannak jelölve (ráadásul ilyenek). Nem hiszem, hogy ennyire kevés előadó lenne.
Én is teljes mértékben egyet értek veled. Katy Perry-nek mondjuk személy szerint örülök, mert ő szerintem megérdemelte, de Gaga is amit mostanság művel... nem tudom, hogy ezzel hogy nyerhetett 3 díjat. Bíbőr gyerekről nem is beszélek. 6?! Számomra az évezred legrosszabb előadók kategóriájában az első helyet foglalja el! Eminem régen nagyon jó volt. Én a Lose yourself című számát imádom, de a Sing for the moment is abszolút toplistás volt, ahogy a Shake that. De amit tényleg most csinál ő is, szörnyű. A Rihannával alkotott száma szerintem sehol sincs a többihez képest, Rihanna vernyákolásától pedig a plafonon vagyok. A régi Eminem nekem is hiányzik, de a mostani zenéje... nincs mit kertelni ezen, azt játssza, amire igény van, és erre tartanak igényt az emberek. Lassan már ő is egy semmit mondó énekes lesz úgy, ahogyan a többi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 24. 16:19
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline |
Ügyi Justin <3
Eminem
Eminem
2011. május 24. 17:12
BelieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 151556 offline |
JUSTIN.! <3
2011. május 24. 17:51
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline |
én mért nme kaptam.
2011. május 24. 17:56
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline |
Csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.