Justin Bieber megbabonázza a lányokat
2011. május 30. 08:34
Ezt a parfümöt csak nyomik veszik meg -.-""" és ahogy páran előttem is írták,a 10 éven aluli kiscsajoknál hódít leginkább...
2011. május 30. 11:57
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
ez a reklám nagyon szar lett
2011. május 30. 19:27
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nekem már elegem van Bieberből! Úgy állítják be, mint ha olyan nagy sztár lenne, közben meg teljesen átlagos, csak annyi, hogy fiatalon bukkantak rá az interneten, de ezenkívül semmi, mégis akkora feneket kerítenek neki.
Én soha nem bírtam, amúgy meg szerintem 17 évesen nagyon gyerekes az arca, semmi férfias nincs benne.
Én soha nem bírtam, amúgy meg szerintem 17 évesen nagyon gyerekes az arca, semmi férfias nincs benne.
2011. május 30. 23:04
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
-.-" Zsebkendő, illetve wc papír lenne a számomra használható Justin fejjel ellátott tárgy. Olyat is feltalálnak majd?? Mindegy... addig is a posztereit összefirkálom, lehúzom a wc-n, és persze bajszot rajzolok neki csak hogy legyen valami férfias a fején
Amúgy a reklám is béna. Ki akarja hogy egy kopasztott kakas ott röpködjön körülötte?? Talán aki nyalja a talpát, de az nem én vagyok
Amúgy a reklám is béna. Ki akarja hogy egy kopasztott kakas ott röpködjön körülötte?? Talán aki nyalja a talpát, de az nem én vagyok
2011. május 31. 18:09
Seohyunfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 144074 offline |
Azt hinné az ember (ha nem tudná h ez egy parfümreklám) h animációs filmet néz.Most komolyan, csinálhattak volna normálisabb reklámot is
2011. május 31. 20:08
akkor ki babonáz kit ..???? mert ha Justin babonázgat akkor neki kell használni a NŐI parfümöt nem???,
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni