Ki a legszebb énekesnõ?
2015. július 29. 13:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A zenéjét annyira nem szeretem, de Katy Perry tényleg elég szép.
2015. július 29. 18:14
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Victoria Justice
2015. július 30. 13:25
|
|
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline
|
Fogalmam sincs. Mindig mást látok szépnek, ma például mondhatnám: Selena Gomez, de mondható szépnek akár Demi Lovato és Rihanna is (csak példának mondtam!). Nézőpont kérdése.
2015. július 31. 12:39
Több is van akit én személy szerint szépnek tartok pl:Selena Gomez (a smink nélküli képeken is szép),mivel én Violetta fan vagyok nyilván szépnek tartom Tinit,és a magyarok közül Muri Enikő és Csobot Adél a legszebb.
2015. július 31. 13:33
Martina Stoessel és Lodovica Comello, az a két nő akit nagyon szépnek tartok
Beautiful girls
2015. augusztus 06. 19:32
Hát sok szép énekesnő van, de szerintem ők a legszebbek: Katy Perry, Rita Ora, Perrie Edwards, Ariana Grande,Selena Gomez
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

1 felhasználónak tetszik: