Starity

Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)

50 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 14. 18:31 #421
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Ez a rész maga volt a pokol számomra. Stiles ahogyan Dereket ébresztgette annyira.. vicces volt biggrin.gif Jennifer megint csak játszotta a pszihopatát, de be kell hogy valljam nagyon tetszik. Alison és Isaac. Te jó ég, nagyon nem birom őket együtt, főleg azért mert Isaac-nek Scott a legjobb barátja és ezt nem tartom helyénvalónak. Scott álla hogy leesett, és milyen arca volt amikor Deaton mondta hogy kötődő emberrel kell lenni. blink.gif Azért érezni lehetett a feszültséget. Kali végre megtudta - ha el is hitte - hogy Ennist Deucalion ölte meg, hála Morellnek, akit mostanában nagyon megkedveltem. Peter Hale. Te jó ég, annyira imádom a karakterét, és végre látni lehet rajta azt is hogy meg akarja védeni a megmaradt Hale családot. Amikor meg Lydiával találkoztak rohog.gifEz a kép meg, "You?" "Me" biggrin.gif Stilinki seriff beszámolója érzelemdús volt, de ugyanakkor nagyon tetszett. Az pedig hogy Derek megmenti Corát a legszebb pillanata volt az egész epizódnak heart.gif
Emberek, már csak egy rész van hátra, nem tudom hogy fogom kibirni 5 teljes hónapot Teen Wolf nélkül cray.gif Ti hogy vagytok vele?
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Zsuzsy93, mikieger, hayley4, Misao
2013. augusztus 14. 20:23 #422
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.01.24.
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Offline offline
Őszintén megmondom, nem sok mindent lehetett megtudni ebből a videóból, de annyi kiderült, hogy a három emberből, akiért az utolsó percekben aggódtunk, kettőt ki lehet szúrni, és úgy nézem megúszták. Bár Scottnak elég érdekes a tekintete... mellow.gif
Itt az előzetes:
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, hayley4, Lady Suzy, mikieger
2013. augusztus 14. 21:47 #423
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™
 
StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.21.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Offline offline
SPOILER!!
A büdös mindenit ez mennyire jó rész volt. Komolyan mondom, mindig felül tudják múlni az előző részt. El sem tudom képzelni mi lesz a következőben, de már nagyon várom. Stiles hozta a formáját megint. Imádom őt. Lydiával aranyosak voltak. Allison és Isaac is édesek, de Allison az én szememben még mindig Scottal okés. Szegény Scottot úgy sajnáltam mikor rájött, hogy Isaac lesz Allison párja... sad.gif Peter bácsi tuti sunnyog valamit. Scott apja egy se.g így első ránézésre. Argent apu dögös, mint mindig, és imádom a karakterét, még mindig. laugh.gif Stiles aput nagyon sajnáltam, amikor mesélte, hogy mi történt. Ms Morell is nagyon szimpi volt ebben a részben, meg hát a doki is, de ő mindig. smileeee.gif Derekkel nem tudom mi lesz, de szerencsétlen csak szenved össze vissza. Remélem Cora túléli... Nagyon várom a kövi részt. Ez baromi ütős volt.
5 felhasználónak tetszik: Misao, Alison Lerman, mikieger, Zsuzsy93, hayley4
2013. augusztus 14. 22:44 #424
- törölt felhasználó -    
Hűha, ez valami fantasztikus és egyben idegesítő volt! Alig várom a következő részt. Kíváncsi vagyok, hogy zárják le a történet ezen felét.
A rész alatt sok dolog megfogalmazódott bennem, de ami a leginkább foglalkoztat az Stiles és Lydia. (mint mindig) Egy kérdés motoszkált bennem: Stiles miért nem kapott már előbb pánikrohamot? rohog.gif Na jó nem leszek kegyetlen. Én úgy érzem Lydia is érzi valahol mélyen, hogy őket valami összekapcsolja. Remélem valamikor komolyabb dolog is lesz közöttük.
Rájöttem, hogy nekem van még egy kedvenc párosom, ha nem is kapcsolat szempontjából, de kínos jelenetek szempontjából tuti. Lydia és Peter. Peter egyre inkább a szívemhez nő. Eddig semleges volt számomra, de a poénkodásai miatt egyre szimpatikusabb. Most ott tartok, hogy hiányolom, ha nincs benne egy-egy jelenetben, de ennek ellenére is kettősnek érzem. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ő most jót akar vagy rosszat. Kiismerhetetlen számomra. Ezzel az alfa képes megmenteni egy bétát dologgal is ezt erősítette bennem, mert ahogy Derek mondta, hogy nem érdeklik a következmények, visszajött az első évados sunyi Peter tekintet, ami sosem sugall jót.
Jennifer engem kezd kiborítani, állandóan a szükséges rosszról, áldozatról papol, holott simán csak gyilkos.
Isaac, mindig is a szívem csücske volt, de most kifejezetten tetszett, hogy a sarkára állt és a barátai segítségére sietett. Tetszett, ahogy kiosztotta Dereket. Hol van már az az Isaac Lahey, aki félt az apjától? Ő az a karakter, aki valóban az előnyére változott.
Derektől úgy érzem már tényleg sok mindent elvesznek a készítők és egyáltalán nem érdemli meg. Tény, hogy a falkavezér dolgot nem éppen a jó oldaláról kezelte, de ezért úgy érzem Erica és Boyd halálával is megfizetett, Cora halála nem szülséges vagy csak nem tudjuk, hogy miért fontos.
Lydiáról kiderült, hogy banshee és slussz. Ennyi volt Lydia. Még mindig nem pontosítottak vele kapcsolatban semmit. Ez is csak egy újabb rejtélyhez vezetett. Kiborító.
A szülőkért aggódom kicsit, de Argent apuka egész ügyes volt ezzel a 'farkasriasztós' cuccal. Stilinski seriff története pedig szívszorító volt. A kádas dolog remélem bejön és sikerül megmenteni őket. Scott arca annak ellenére is, hogy azt mondta, hogy minden rendben, azért nem volt boldog a tudattól, hogy Allison és Isaac szorosabb kapcsolatot ápolnak, mint ő és Allison. A csajszi szerintem becsapja önmagát is, hiszen még ő maga sem tudja, hogy akkor Scott vagy Isaac.
Az alfa falka most érdektelen volt, legalábbis az Ennis halálával kapcsolatos jelenetig. Azért látszott mindhármójukon, hogy ha nem is feltétlenül hiszik el a Deucalion ellen felhozott vádat, de simán kinézik belőle, hogy megölje valamelyiküket és talán ezért láthattunk egy kicsi félelmet is a szemükben. Remélem az ikrek észbe kapnak és csatlakoznak a jókhoz, mert nagyon a szívemhez nőttek, főként Ethan. Meglepő, de most Kaliról is pozitívan kell, hogy írjak, mert egész kellemes csalódás lenne, ha a sarkára állna Ennis miatt. Hajrá Kali! Csak így tovább, még a végén megszeretlek. rohog.gif
McCall apuka meg FBI-os? Ezen én meglepődtem. Nem gondoltam volna. Viszont érdekes lehet még a megérkezése a kis csapat miatt. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül- e neki is kederítenie valamit és ha igen, hogy fog reagálni? A végén, mintha kicsit agódott volna a családért, legalábbis ezt láttam a szemében.

Úgy érzem nem biztos, hogy ki tudom várni a folytatást, mikor megláttam a folytatjuk feliratot, azt hittem felrobbanok. Mondom itt nem lehet vége, könyörgöm csak még egy pernyi Teen Wolfot adjatok. _nevet.gif Mi lesz velem januárig? Lehet egy gyors darát beiktatok a szünetben.
7 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lady Suzy, Corby, mikieger, Zsuzsy93, Kyra99, hayley4
2013. augusztus 14. 23:38 #425
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.06.11.
Hozzászólás: 8513
Csatolások: 350243
Azonosító: 98426
Offline offline
Hát én csak most jutottam el arra a pontra, hogy egyáltalán fel tudjam dolgozni a történteket. Mikor Isaac arról kérdezte Dereket, hogy miért változtatta át őket és Derek a Were you lonely? kérdésre azt válaszolta, hogy Maybe, akkor úgy összeszorult a szívem. Még bele sem gondoltam, hogy mennyi mindent elvesztett és gyakorlatilag ott ült a haldokló húga mellett, aki mellesleg az egyetlen ember volt, aki megmaradt a régi életéből ésés úgy megsajnáltam. sad.gif Peter tuti, hogy sántikál valamiben. Biztos vagyok benne. Nagyon gyanúsan viselkedett ebben a részben, főleg akkor, amikor Derek mondta, hogy meg fogja tenni azt a bizonyos dolgot annak érdekében, hogy Cora életben maradjon és akkor Peter mintha elégedett lett volna, vagy én nem is tudom. Nekem ez a Stydia csók nem tetszett, én valahogy teljesen más körülmények között képzeltem el, ez olyan jelentéktelennek tűnt, annak ellenére, hogy valószínűleg Stiles számára nem volt az. Viszont az Allison & Isaac rész aranyos volt, de van egy olyan érzésem, hogy egy erős szerelmi háromszög felé haladunk. Imádkozzunk, hogy ne olyan legyen, mint a TVD-ben, mert én nem akarom az elkövetkezendő évadokban azt nézni, ahogy Allison azon szenved, hogy nem tud választani Scott és Isaac között. rohog.gif A rész vége egyenesen sokkolt, ahogy Derek csak úgy lemondott az erejéről. Ha ezek után Cora meghal, én szálanként tépem ki az összes hajam. Arra kíváncsi leszek, hogy ezek után Derek mégis hogy a francba szeretne szembenézni az alfákkal. Ajj, jöhetne már a hétfő. Nem tudok várni. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Misao, mikieger, Zsuzsy93, MissAjsa., hayley4
2013. augusztus 15. 09:46 #426
Gerloczy
Gerloczy
visszatérő vendég
 
StátuszI belive in Rock 'N' Roll
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.14.
Hozzászólás: 106
Csatolások: 2
Azonosító: 162080
Offline offline
Hú srácok Összevissza izgulom magamat. Ez a rész is nagyon ütős lett Alig várom már a következőt. Nagyon örültem Slydiának smileeee.gif Bár mondjuk az ütősebb lett volna ha az újra élesztő csók után Stiles hirtelen megcsókolja Lydiát és L vissza csókolja:D Bár értem én hogy a rendező nem akarja elsietni a dolgokat. Én az elejétől kezdve sejtettem, hogy az a fa amit rajzolgat az nagyon fontos lesz és a végefelé már azt is sejtettem mi az. Szegény Dereket nagyon sajnálom, de szerintem Cora megfog halni mivel a következő évadban már nem szerepel. Nagyon sajnáltam Scott-ot a Alison párja résznél. Remélem nem lesz köztük semmi és a Scott&Alison páros megmarad. Ők együtt jók<3 Peter bácsi megint manupulálja Dereket, pont mint kis korukban, amikor az a szegény lány meghalt. Nagyon várom már a kövi részt!
2013. augusztus 15. 11:49 #427
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Úgy voltam a sorozattal, hogy csak a harmadik évadot nézem meg, azt is az ikrek miatt. Kíváncsi vagyok, h tudnak eljátszani egy ilyen szerepet.
De annyira jó olvasni a lelkes hozzászólásaitokat, hogy úgy döntöttem, beszerzem az első két évadot is, és megnézem őket! smileeee.gif Elmondhatnátok, h nagyjából mire számíthatok? Sok vér, kavarás, szerelem? blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. augusztus 15. 12:50 #428
mikieger
mikieger
visszatérő vendég
 
Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.08.
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
Offline offline
A jövőheti nyári szezonfinálé bővített előzetese. Lesz itt minden biggrin.gif

2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lady Suzy
2013. augusztus 15. 13:33 #429
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Idézet (Chelsy @ 2013.08.15. 11:49)
Sziasztok!
Úgy voltam a sorozattal, hogy csak a harmadik évadot nézem meg, azt is az ikrek miatt. Kíváncsi vagyok, h tudnak eljátszani egy ilyen szerepet.
De annyira jó olvasni a lelkes hozzászólásaitokat, hogy úgy döntöttem, beszerzem az első két évadot is, és megnézem őket! smileeee.gif Elmondhatnátok, h nagyjából mire számíthatok? Sok vér, kavarás, szerelem?  blush.gif


Jó döntés, mert tényleg egy remek sorozat. smileeee.gif Az első évadban van egy két durvább, ijesztőbb jelenet, azt hiszem az első vagy második részben, de amúgy nem olyan vészesek. Inkább lelkileg szoktak megnyomorítani egyes részek és nem a látvány miatt! smileeee.gif Bár számomra a sztori kezdeteben az akkor még ismeretlen szereplők miatt volt félelmetes. Tele van szeretetre méltó, vicces, karakterekkel akik egyből a szívedhez nőnek. Az eseményszál annyira nem bonyolult, húgom is a harmadik évadtól kezdte velem nézni, addig csak pár részt látott, vagy az én beszámolóim alapján tájékozódott a sorozatban, de hamar tudta, mi a dörgés. wink.gif De neki is ezt javasoltam, neked is mindenféleképpen azt ajánlom, hogy kezdd el előröl. Nem halad olyan hatalmas léptekkel a sztori, de vannak olyan visszatérő idegen kifejezések, vagy emlegetett szereplők, akiket érdemes lenne ismerni. Szerelem az van bőven, csavar az eseményekben, rengeteg jó zene és egy csomó helyes pasi! rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: mikieger, Kyra99, hayley4, Lady Suzy, adriienn96
2013. augusztus 15. 14:47 #430
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor
 
StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.08.
Hozzászólás: 3267
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Offline offline
Előre érzem, hogy a nyári szezonfinálé után nagyon idegsokkos leszek laugh.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: mikieger, Zsuzsy93
2013. augusztus 15. 22:22 #431
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikieger @ 2013.08.15. 12:50)
A jövőheti nyári szezonfinálé bővített előzetese. Lesz itt minden biggrin.gif 


Van egy olyan érzésem hogy a True alfa dolgot nem fogják most elárulni, majd csak a második részben. De lehet hogy tévedek biggrin.gif
2013. augusztus 15. 23:19 #432
Zsuzsy93
Zsuzsy93
 
StátuszA clone is never alone.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.16.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Offline offline
Engem a true alpha dolog nem igazán érdekel. Cora miatt kaparom a falat. Vajon mi lesz vele? ***SPOILER*** Az előzetes alapján ezt túléli ami most van vele, de utána hogy fogják kiírni? SPOILER VÉGE A nagy harc is hogy fog alakulni? Jennit ki öli meg? Derek is bétaként vonul harcba. Megőrülök még addig. crazy.gif
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. augusztus 16. 09:00 #433
- törölt felhasználó -    
Örülök, h nem túl bonyolult a sorozat, de mégis izgalmasnak tűnik biggrin.gif biggrin.gif Köszi a választ beer.gif A jó zene meg a helyes pasik biztos sokat dobnak rajta tongue.gif

Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.15. 13:33)
Jó döntés, mert tényleg egy remek sorozat. smileeee.gif Az első évadban van egy két durvább, ijesztőbb jelenet, azt hiszem az első vagy második részben, de amúgy nem olyan vészesek. Inkább lelkileg szoktak megnyomorítani egyes részek és nem a látvány miatt! smileeee.gif  Bár számomra a sztori kezdeteben az akkor még ismeretlen szereplők miatt volt félelmetes. Tele van szeretetre méltó, vicces, karakterekkel akik egyből a szívedhez nőnek. Az eseményszál annyira nem bonyolult, húgom is a harmadik évadtól kezdte velem nézni, addig csak pár részt látott, vagy az én beszámolóim alapján tájékozódott a sorozatban, de hamar tudta, mi a dörgés. wink.gif De neki is ezt javasoltam, neked is mindenféleképpen azt ajánlom, hogy kezdd el előröl. Nem halad olyan hatalmas léptekkel a sztori, de vannak olyan visszatérő idegen kifejezések, vagy emlegetett szereplők, akiket érdemes lenne ismerni. Szerelem az van bőven, csavar az eseményekben, rengeteg jó zene és egy csomó helyes pasi!  rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: mikieger, Alison Lerman
2013. augusztus 16. 18:39 #434
Misao
Misao
dracarys™
 
StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.11.
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Offline offline
Hali,
Gondoltam szólok,hogy a Teen Wolf 12- része kiszivárgott (in a nutshell: vki feltöltötte iTunes-ra, onnan meg ment a torrent oldalakra) lényegében itt le lehet gyorsan tölteni;

http://kat.unlocktorrent.com/teen-wolf-s03e12-web-dl-xvid-fum-ettv-t7742151.html

Van HD-s is,de a facebook csoportban írják sokan,hogy lassú szval...
4 felhasználónak tetszik: mikieger, benyaw93, Alison Lerman, hayley4
2013. augusztus 16. 23:35 #435
- törölt felhasználó -    
SPOILER
A 12. rész brutálisan jóra sikeredett, sok dolog tisztázódott, annak ellenére, hogy az első néhány perc kissé zavaros volt. Jennifer ereje nekem nagyon bejött, bár az "igazi" arcán eléggé látszott, hogy mű, de attól még ügyes munka. Demonfarkasbácsika pedig végre lát és Derek meg Scott meghagyta az életét, tehát lesz it még bonyodalom rendesen. :D Amúgy Petertől nem vártam mást,hozta a formáját, ahogy megszokhattuk. 11 részen át lapul, és az évad felét lezáró fináléban meg alakít egy nagyot. Ezért is imádom. :D
Jaj, nem tudom, hogyan fogom kibírni hónapokig a sorozat nélkül. Azt hiszem párszor ismét megnézem az évadokat. :D
6 felhasználónak tetszik: benyaw93, Minimanó94, mikieger, Lady Suzy, Alison Lerman, hayley4
2013. augusztus 17. 10:47 #436
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.
 
Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.05.
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Offline offline
azt a k*rva eget. ez a 12rész annyira tetszett öcséééém. Tudtam hogy Peter a "főgonosz". Öcsééééééééééééém. Sajnáltam Kali-t... :s de Jennifer milyen "okos" hogy megtudta ölni. Peter milyen kisszemét hogy alfa akar lenni.. nem írok tovább majd hétfőn amikor megjött tv-ben a sorozat. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, mikieger, TheDanush
2013. augusztus 18. 20:46 #437
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™
 
StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.21.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Offline offline
SPOILER!!
TUDTAM, hogy Peter bácsi sunnyog valamit. De basszus, ez most földhöz vágott. Piszok jó rész volt. Derekért és Isaacért teljesen odavoltam most (is). Scottot is nagyon megszerettem ahhoz képest, hogy eleinte tök nem érdekelt. Kali halála valahogy nem rázott meg. Rohadtul idegesített a nő. Viszont annak örülök, hogy az ikrek túlélték. Aranyosak voltak. laugh.gif A szülőket most is nagyon bírtam. Stiles apu és Scott anyu igazán összejöhetnének. Remélem Cora is visszajön még, én kedveltem a csajt. Sejtettem, hogy Stiles majd valahogy megmenti a helyzetet. Nem csalódtam. laugh.gif Viszont olyan fura volt, hogy Scott úgy mosolygott az Isaac, Allison pároson... kíváncsi leszek mi lesz még velük. De ahogy megjelent Stiles. Nagyon jó befejezés volt. De hol van még a folytatás... sad.gif sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Zsuzsy93, mikieger, hayley4, marti27, TheDanush, Genevieve
2013. augusztus 19. 15:11 #438
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor
 
StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.08.
Hozzászólás: 3267
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Offline offline
Azért azt hittem, kicsit nagyobb durranás lesz a vége smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Zsuzsy93, hayley4
2013. augusztus 21. 10:00 #439
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.08.18. 20:46)
Stiles apu és Scott anyu igazán összejöhetnének.


Na ezzel én is így vagyok laugh.gif

Nekem tetszett az eddigi évad,kár,hogy annyit kell várni a folytatásra sad.gif
Viszont általában úgy szoktak elmenni szünetre,hogy vagy 20 kérdésünk legyen addig míg rájuk várunk most meg csak egy maradt,Peter... blush.gif Ezt nem értem.Tökéletes rész volt,de úgy fejezték be mintha ez tényleg az utolsó rész lenne,mindenki boldog,blablabla..ettől függetlenül alig várom a következő részt...ami jó soká lesz sad.gif
Isaac és Scott fognak a legjobban hiányozni sad.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. augusztus 21. 10:12 #440
- törölt felhasználó -    
Nagyon tetszett az új rész,csak kár hogy olyan sokat kell várni a folytatásra. sad.gif Izgalmas rész volt,de végre Scott alfa lett,szerintem lesz majd valami Isaac és ALison között( blush.gif ) és végre meghalt Jennifer.De tudtam...végig tudtam hogy Peter rejteget valamit. biggrin.gif Azonban azt nagyon sajnálom hogy nem alakult tovább Styles és Lydia kapcsolata...sőt.Na de ez van,akkor is a legjobb sorozat. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
50 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!