Spoiler-veszély:
Most volt alkalmam megnézni mindkét részt, és hát sok minden van a fejemben Az első rész kicsit gyenge volt, de azért tetszett is. Dylan annyira jól adja át az érzelmeket, hogy mindig az ő oldalára állok, akármit is csinál. Most gondolok az utolsó éves mondandójára, mert az annyira meghatott. Maliával nagyon aranyos párost alkotnak, még mindig, imádom őket Scott egy pillanatra elgyengített, amikor Allison monogramját beleírta a polcba, és eszembe juttatta mennyire hiányzik Crystal. Ha pedig hiány, azért eléggé éreztem, hogy Derek nem volt ott, amikor viszont feltűnt a farkas reménykedtem, erre kiderül, hogy Theo. Lydia és Parrish valamiért nagyon vonz, szerintem remek párost alkotnak, remélem lesz még több is köztük Theo. Ahogy Malia mondta, rendkívül dögös, és persze vonzó is, nemcsak külsőre, hanem belsőre is. Persze lehet, hoyg ez a rosszfiús oldala az, ami megragadott, de nagyon remélem hogy a végén kiderül, hogy amúgy jófiú. Ezek a dokik pedig nagyon ijesztőek, és hogy át tudták Traceyt változtatni egy szerrel farkassá, na hát az nagyon meglepő volt. Kira. Nekem valamiért még mindig nem szimpatikus, Scottal kicsit erőltetett az egész kapcsolatuk, vagy nem tudom.. A végére hagytam pici Liamet. Te jó ég, ez a gyerek mennyire cuki? Stiles és Scott pedig odakötözte egy fához? Ez már az új módszer, ilyet még Derek se pipált Stilesszal bírom őket együtt, olyan kis hülyék, de ezért szeretjük őket Várom a következő részt
Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)
2015. július 02. 20:16
2015. július 07. 12:08
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ebben az évadban is úgy lesz, hogy csak az utolsó részben kapunk magyarázatot a dolgokra? Vagy még ott sem? Megint alig értek valamit, legalább ezeknek a doktoroknak a munkáját mutathatnák részletesebben. Na meg ezek az újítások a Kanimánál, ahogy "átváltozik". Hm, minél több pénz van a sorozatban, annál több speckó effekt.
Lassan amúgy össze lehetne vetni a TVD-vel a sorozatot, hogy melyikben van több természetfeletti lény, mint ember. Liam volt osztálytársa vagy ki is érdekesen nézett ki ott a mosdóban. Hm, és még csak le sem bénult. wtf? Most kicsit zavarodott vagyok, de még fel kell dolgoznom a látottakat.
Lassan amúgy össze lehetne vetni a TVD-vel a sorozatot, hogy melyikben van több természetfeletti lény, mint ember. Liam volt osztálytársa vagy ki is érdekesen nézett ki ott a mosdóban. Hm, és még csak le sem bénult. wtf? Most kicsit zavarodott vagyok, de még fel kell dolgoznom a látottakat.
2015. július 08. 09:27
5x03 - 'Dreamcatchers' stills
12 felhasználónak tetszik:
standoffan,
Klauflau,
idone,
Rebíí97,
SmileyZ,
alexahemingway,
rammievengeance,
Blackheart.com,
kurrek,
adriienn96,
Genevieve,
Dorina1024
2015. július 11. 11:59
Mit szóltok hozzá,hogy berendelték a 6.évadot?
Posey,Dylan és Holland is maradnak a sorozatban
2015. július 11. 18:16
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Idézet (FashionGirl @ 2015.07.11. 11:59)
Na de melyik Dylan?
1 felhasználónak tetszik:
adriienn96
2015. július 11. 19:41
Idézet (Dorina1024 @ 2015.07.11. 18:16)
Na de melyik Dylan?
Mindkettő
adriienn96
2015. július 12. 11:33
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Idézet (diuss02 @ 2015.07.11. 19:41)
Mindkettő
Hála az égnek
2015. július 12. 15:43
Idézet (FashionGirl @ 2015.07.11. 11:59)
Cody és Shelley nem marad?
2015. július 13. 14:32
Idézet (aloerie @ 2015.07.12. 15:43)
Cody és Shelley nem marad?
Shelley gondolom marad,Codyt viszont nem tudom,mert ugye attól függ,hogy mit kezdnek Theo karakterével.Valahol azt olvastam,hogy csak az 5.évad első felében lesz benne,de egyenlőre ez még csak pletyka.
Nagyon remélem,hogy Hoechlin visszatér a 6.évadba,nagyon hiányzik Derek.
2 felhasználónak tetszik:
rammievengeance,
adriienn96
2015. július 13. 15:50
Idézet (FashionGirl @ 2015.07.13. 14:32)
Shelley gondolom marad,Codyt viszont nem tudom,mert ugye attól függ,hogy mit kezdnek Theo karakterével.Valahol azt olvastam,hogy csak az 5.évad első felében lesz benne,de egyenlőre ez még csak pletyka.
Én is azt hallottam, hogy Cody csak az 5A-ban lesz benne, de nagyon remélem, hogy tovább is marad
Ne is mondd, nekem is nagyon hiányzik Azt hallottátok/láttátok, hogy a Comic Con kellős közepén felhívták Hoechlint?
Blackheart.com,
adriienn96
2015. július 13. 17:18
Idézet (aloerie @ 2015.07.13. 15:50)
Én is azt hallottam, hogy Cody csak az 5A-ban lesz benne, de nagyon remélem, hogy tovább is marad
Ne is mondd, nekem is nagyon hiányzik Azt hallottátok/láttátok, hogy a Comic Con kellős közepén felhívták Hoechlint?
Én is örülnék neki,ha marada,el tudnám még bámulni Codyt egy darabig.
Igen,és Dylan mennyire aranyos volt,szinte fangirlködött.Meg amikor egy fan bekiabálta neki,hogy "i love you" ő mondta,hogy "no". Jó kis panel volt,volt min nevetni.
adriienn96
2015. július 13. 18:49
Idézet (aloerie @ 2015.07.13. 15:50)
Szerintem Cody marad az egész évadban mert Jeff említett egy olyat itt ,hogy szeretné a Teen Wolf saját Joffrey-át (aki nézi a GoT-tot tudja miről van szó) és hogy, bízzunk benne nagyon fogjuk utálni Theot az évad végére. Szóval remélem ez azt jelenti, hogy végig marad. Mondjuk Jeffnél sosem lehet tudni.
ohm nem tudom mennyire számítanak spoilernek, de a biztonság kedvéért inkább fehérrel írtam.
rammievengeance
2015. július 13. 19:33
Idézet (FashionGirl @ 2015.07.13. 17:18)
Én is örülnék neki,ha marada,el tudnám még bámulni Codyt egy darabig.
Én is tudnám még nézni, hidd el, főleg miután farkasból emberré válik
Idézet (diuss02 @ 2015.07.13. 18:49)
Szerintem Cody marad az egész évadban mert Jeff említett egy olyat itt ,hogy szeretné a Teen Wolf saját Joffrey-át (aki nézi a GoT-tot tudja miről van szó) és hogy, bízzunk benne nagyon fogjuk utálni Theot az évad végére. Szóval remélem ez azt jelenti, hogy végig marad. Mondjuk Jeffnél sosem lehet tudni.
Én azt hittem a Stiles/Malia kapcsolatra gondol ebben a kijelentésben, mert mondta, hogy utálni fogjuk. Ez mondjuk még csak a jobbik eset lenne De ha azt vesszük alapul, akkor Derek, Isaac és Aiden is rosszfiú volt, és a végén mindegyik Scott mellett kötött ki, szóval van remény.
Apropó Isaac. Meg se magyarázták hogy tűnt el
adriienn96
2015. július 13. 20:29
Idézet (aloerie @ 2015.07.13. 19:33)
Én azt hittem a Stiles/Malia kapcsolatra gondol ebben a kijelentésben, mert mondta, hogy utálni fogjuk. Ez mondjuk még csak a jobbik eset lenne De ha azt vesszük alapul, akkor Derek, Isaac és Aiden is rosszfiú volt, és a végén mindegyik Scott mellett kötött ki, szóval van remény.
Apropó Isaac. Meg se magyarázták hogy tűnt el
De mondjuk ha Theo tenné tönkre Staliat (ha erre gondoltál), akkor, szerintem a Stydia fanok csak még jobban imádnák szóóval... Meg ugye, ha saját Joffreyt akar csinálni Theoból, akkor az lenne a karakter lényege, hogy senki se tudja megszeretni. Bár, ha ezt akarta elérni vele akkor nem egy Cody-féle ahwwjópasit kellett volna választani a szerepre, mert már csak a cukisága miatt sem tudnám megutálni és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
Isaac eltűnése, hmmm, tényleg jó lenne legalább valami utalást kapni rá, hogy mi lett vele. Vagy már volt csak én nem vettem észre?
Igazából hiányzik Daniel, nem lenne rossz látni is esetleeg.
adriienn96
2015. július 13. 20:38
Idézet (diuss02 @ 2015.07.13. 20:29)
De mondjuk ha Theo tenné tönkre Staliat (ha erre gondoltál), akkor, szerintem a Stydia fanok csak még jobban imádnák szóóval... Meg ugye, ha saját Joffreyt akar csinálni Theoból, akkor az lenne a karakter lényege, hogy senki se tudja megszeretni. Bár, ha ezt akarta elérni vele akkor nem egy Cody-féle ahwwjópasit kellett volna választani a szerepre, mert már csak a cukisága miatt sem tudnám megutálni és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
Lehet. Mondjuk nem látok esélyt az ő kapcsolatukra, és kövezzetek meg, de már nem is akarom. Mármint Lydia mindig mást választott Stiles helyett, és most végre itt van neki egy nagyszerű lány, aki szereti és jót akar neki, Lydiának pedig ott van Parrish, akivel elég jó párost alkotnak.
Sajnos vannak, akik így is utálják. Pedig tényleg nagyon helyes pasi
Nina 10,
Blackheart.com
2015. július 15. 08:08
5x04 - 'Terminal Condition' stills
2015. július 15. 08:09
Idézet (aloerie @ 2015.06.30. 19:43)
5x01 - 'Creatures of The Night' Stills
2015. július 15. 08:10
Idézet (aloerie @ 2015.07.01. 16:56)
5x02 - 'Parasomnia' stills
2015. július 15. 08:11
Idézet (aloerie @ 2015.07.08. 09:27)
5x03 - 'Dreamcatchers' stills
2015. július 25. 08:13
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Így fog kinézni az a lény, amit az egyik rajongó rajzolt, és megnyerte. Szerintem jóra sikeredett.
Egyébként Holland ellátogatott Pestre, aki nagyobb rajongó, és pesti, keresse meg nekem és rabolja el, aztán majd megyek érte, köszi.
Egyébként Holland ellátogatott Pestre, aki nagyobb rajongó, és pesti, keresse meg nekem és rabolja el, aztán majd megyek érte, köszi.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.