Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)
2011. július 28. 13:41
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én még csak most láttam az első részt és tetszett
Habár az átváltozás nem igazán tetszett , kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle később ,szóval bevállalom a többi részt is aztán meglátjuk
Habár az átváltozás nem igazán tetszett , kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle később ,szóval bevállalom a többi részt is aztán meglátjuk
2011. július 28. 20:26
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Hát akkor nézzük
1X02
Ez már jobban tetszett mint az első rész.
Stiles-t nagyon bírom , olyanokat szól be hogy csak na A végén a meccs nagyon jól lett megcsinálva , örülök , hogy elkezdte tanulni , hogy hogyan is kell kontrollálni magát Jackson még sok gondot fog okozni , már ennél a résznél éreztem
1X03
A buszos jelenet az elején nagyon rám ijesztett. Azt hittem tényleg megölte őt , habár mondjuk néztem is , hogy megöli a 3. részben az egyik főszereplőt De nem így lett Végre volt egy kis "FIGHT" jelenet Az különösen tetszett És ez a négyes randi , igen vicces szituációkat teremtett
1X04
Hát kezdjük Kate-tel Izgalmas karakter , nagyon kíváncsi vagyok rá a továbbiakban Az a vacsora Szegény Scott , igazi emberkínzás , de a végén az óvszeren nagyon jót nevettem Imádom Tyler Posey mosolyát
1X05
Számomra még mnidig nem jön be az ahogyan megvalósítják a teljesen átváltozott vérfarkasokat Nagyon műnek hat az egész Remélem kezdenek vele valamit. Azt viszont nem értettem , hogy
Lydia és Jackson mitől voltak ennyire ...zavartak Stiles és Lydia Jó kis rész volt
1X02
Ez már jobban tetszett mint az első rész.
Stiles-t nagyon bírom , olyanokat szól be hogy csak na A végén a meccs nagyon jól lett megcsinálva , örülök , hogy elkezdte tanulni , hogy hogyan is kell kontrollálni magát Jackson még sok gondot fog okozni , már ennél a résznél éreztem
1X03
A buszos jelenet az elején nagyon rám ijesztett. Azt hittem tényleg megölte őt , habár mondjuk néztem is , hogy megöli a 3. részben az egyik főszereplőt De nem így lett Végre volt egy kis "FIGHT" jelenet Az különösen tetszett És ez a négyes randi , igen vicces szituációkat teremtett
1X04
Hát kezdjük Kate-tel Izgalmas karakter , nagyon kíváncsi vagyok rá a továbbiakban Az a vacsora Szegény Scott , igazi emberkínzás , de a végén az óvszeren nagyon jót nevettem Imádom Tyler Posey mosolyát
1X05
Számomra még mnidig nem jön be az ahogyan megvalósítják a teljesen átváltozott vérfarkasokat Nagyon műnek hat az egész Remélem kezdenek vele valamit. Azt viszont nem értettem , hogy
Lydia és Jackson mitől voltak ennyire ...zavartak Stiles és Lydia Jó kis rész volt
2011. július 30. 15:57
House Of Wax |
1X06
Egyre jobban beindult a sorozat és ennek örülök Az az első vonyítás Édes és nagyon vicces is volt egyben Jackson kezd bosszantani Miért nem hagyja már őket békén
1X07
Itt volt látható először egy olyan teljesen átváltozott farkas , aki már nem "annyira" mű Alison és Jackson Nem szeretném , hogy bármi is kialakuljon Az a jelenet amikor Scott a gondnokot kereste picit unalmas volt Habár legalább legeltethettük a szemünket Tyler-en
1X08
Talán ez volt az eddigi legjobb rész. Nagyon tetszik ez a "telihold hatása alatt vagyok" Scott Lydia & Scott csók , nem volt meglepő , gondoltam , hogy rámászik majd Jackson & Alison Mégis alakul valami Scott & Derek Fight Ismét csak örülni bírok Kíváncsi vagyok erre a gyógymódra , szerintem nem lesz ilyen egyszerű
1X09
Na ez ütős rész volt Scott olyan aranyos amikor tudja mit kell tennie , de azért előtte elmondja magának minimum 2X Jackson-t nem szeretném farkasként látni Hacsak nem egy döglött farkasként És milyen már , hogy elkezdi zsarolni Scott-ot Nagyon nem szimpi a csávó Stiles & Derek beszélgetésektől szakadok Miguel Amilyen fejeket vág Derek Csodálom , hogy még nem ölte meg Stiles-t
Egyre jobban beindult a sorozat és ennek örülök Az az első vonyítás Édes és nagyon vicces is volt egyben Jackson kezd bosszantani Miért nem hagyja már őket békén
1X07
Itt volt látható először egy olyan teljesen átváltozott farkas , aki már nem "annyira" mű Alison és Jackson Nem szeretném , hogy bármi is kialakuljon Az a jelenet amikor Scott a gondnokot kereste picit unalmas volt Habár legalább legeltethettük a szemünket Tyler-en
1X08
Talán ez volt az eddigi legjobb rész. Nagyon tetszik ez a "telihold hatása alatt vagyok" Scott Lydia & Scott csók , nem volt meglepő , gondoltam , hogy rámászik majd Jackson & Alison Mégis alakul valami Scott & Derek Fight Ismét csak örülni bírok Kíváncsi vagyok erre a gyógymódra , szerintem nem lesz ilyen egyszerű
1X09
Na ez ütős rész volt Scott olyan aranyos amikor tudja mit kell tennie , de azért előtte elmondja magának minimum 2X Jackson-t nem szeretném farkasként látni Hacsak nem egy döglött farkasként És milyen már , hogy elkezdi zsarolni Scott-ot Nagyon nem szimpi a csávó Stiles & Derek beszélgetésektől szakadok Miguel Amilyen fejeket vág Derek Csodálom , hogy még nem ölte meg Stiles-t
2011. augusztus 01. 16:53
a 10. részhez valaki tud linket? nem találok sehol sem
2011. augusztus 01. 16:57
Idézet (Daya @ 2011.08.01. 16:55)
ma sztem nem is fogsz lehet hogy holnap vagy estére
én ilyenkorra már mindig meg szoktam találni, de akkor most várok
2011. augusztus 01. 18:00
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (ownway @ 2011.08.01. 16:57)
én ilyenkorra már mindig meg szoktam találni, de akkor most várok
Mivel még nem is volt az 1x10 (ma este lesz), így nehezen lenne fent a neten.
2011. augusztus 01. 18:02
Idézet (benyaw93 @ 2011.08.01. 18:00)
Mivel még nem is volt az 1x10 (ma este lesz), így nehezen lenne fent a neten.
ja, akkor bocsánat. de eddig hétfőn volt, nem? vagy ennyire h_lye lennék?
2011. augusztus 01. 18:13
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (ownway @ 2011.08.01. 18:02)
ja, akkor bocsánat. de eddig hétfőn volt, nem? vagy ennyire h_lye lennék?
Nem vagy hülye, mert mindig hétfőn vannak a részek, de mi csak másnap tölthetjük le.
2011. augusztus 02. 20:05
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Daya @ 2011.08.02. 17:03)
Tudja valaki h hol lehet megnezni a 10-ik reszt magyarul?
Magyar felirat szerintem holnap vagy azután várható. (sajnos)
1x10 spoileres véleményem
Újabb rész, újabb izgalmak. Remélem nem hagyok ki semmit.
Ha fogalamazhatok így, Derek rosszcsont volt ebben a részben de az is lehet, hogy csak megjátsza, hogy az Alfa mellett van.Majd kiderül.
Jackson Porsche-s jelenete nagyon dögös volt és mikor gyúrt..azok a fejek
Stiles megint hozta a formáját mindenki dzsipjét bántja, szegény meg hogy leitatta az apját. -Ne sokat öts, fiam. Erre ő meg teleöntötte az egész poharat
Az durva volt, hogy Scott anyja randira ment az Alfával
Imádom a Derek-Scott verekedéseket, nagyon szexik olyankor (is)
Szegény Derek remélem nem bántják majd Kate-ék
2011. augusztus 03. 11:48
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Ledina @ 2011.08.03. 11:41)
imádom ezt a sorozatot.. de kár hogy csak 12 részes.. nem tudja valaki hogy lesz-e második évad?
Két oldalt ha visszaolvasol, akkor megtudod
1 felhasználónak tetszik:
benyaw93
2011. augusztus 03. 14:49
House Of Wax |
Jó kis rész volt
Amikor megláttam a félmeztelen törölközős Scott-ot , tudtam , hogy jó résznek nézünk elébe
Derek nagyon szemét volt Milyen már hogy oda dobja Scott-ot mint egy darab húst az Alfának De azért annak sem örültem ami a végén történt Jó , rossz volt , de ezt nem érdemli Scott & Alison jelenet az erdőben nagyon tetszett , főleg az ölelés stlies Már nem is tudok mit hozzáfűzni , a dzsipes jelenet nagyon jó volt
Amikor megláttam a félmeztelen törölközős Scott-ot , tudtam , hogy jó résznek nézünk elébe
Derek nagyon szemét volt Milyen már hogy oda dobja Scott-ot mint egy darab húst az Alfának De azért annak sem örültem ami a végén történt Jó , rossz volt , de ezt nem érdemli Scott & Alison jelenet az erdőben nagyon tetszett , főleg az ölelés stlies Már nem is tudok mit hozzáfűzni , a dzsipes jelenet nagyon jó volt
2011. augusztus 03. 19:44
Ledinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.14. Hozzászólás: 54 Csatolások: 46 Azonosító: 151062 offline |
Idézet (katie993 @ 2011.08.03. 11:48)
Két oldalt ha visszaolvasol, akkor megtudod
köszi... hopsz.. valahogy éreztem hogy kevesebbet olvastam.. pár oldalt ki is hagytam.. de tényleg köszi.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.