Búcsúzik Grace klinika sztárja
2011. június 04. 11:14
nuuudliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 146223 offline |
Elhiszem, hogy nyolc év után elfáradt, de akkor se akarom, hogy elmenjen! Nélküle nem lesz már ugyanaz a Grace klinika. George, Addison meg Izzy után most ő is... ha Karev vagy Christina is megy, akkor végeztem a sorozattal!
2011. június 14. 23:27
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
pont most volt ez a rész a RTL-en és nagyon izgalmas részre sikeredett, a végén azt hittem, hogy nem itt fog meghalni, de tévedtem az-az irritáló fickó lelőtte..a férfit már láttam egy másik sorozatban a "A Szökés"-ben is és ott is utáltam ott is a kedvenceimet akarta lelőni és itt is..mellesleg a jövőheti évadzáró epizódot még megnézem, de azt hiszem nekem itt a vég.. nincs Dereck nincs GK.
2011. június 15. 13:05
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline |
itt még marad a 8-dik évad után távozik én már megnéztem a tegnapi rész folytatását és nem hal meg ...nem fog távozni ...
2011. augusztus 15. 19:00
kata18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 124408 offline |
azt h lelötték túlélte és a 7 évad ba én a 16.résznél tartok és még ott is benne van.Szóval sztem vagy ennek az évadnak a végén fog kilépni vagy a 8.ba vmikor mert azt írták h 8 év után és még csak a 7.et adták náluk is.
2012. július 27. 04:09
Szandii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144134 offline |
Én most fejeztem be a 8. évadot, és még a fináléban is benne volt. Azért remélem, ez azóta megváltozott, mert Shonda Rhimes is megerősítette, hogy csak két távozó lesz a 8. évad után, és Partick (Dereck) nem volt köztük.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni