Jared Leto a Hugo Boss új arca
2011. június 03. 17:41
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
eléggé vékony itt..de azért mondjuk jó lett a reklám.de én hiányolom azt, hogy nem ő mondja a szöveget O_O
1 felhasználónak tetszik:
smiley-lemonade
2011. június 03. 18:46
|
|
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline
|
Nekem így tökéletes.
<3 amennyiben neki így jó akkor minden rendben van.csak fáradt szegénykém:(
oké énis hosszabbra számítottam, de valljuk be a tökéletes reklámfilm Jared-del kb.2 órás lenne.
vagy több. Ja és őszintén a "Behind the sceens" videó jobban tetszik inkább azt rakják be reklámnak!
ebben túl kevés az arca meg ott rohangálnak utána azok a csicskák is..
és abban legalább ő mondja a szöveget azzal a "vigyázz mert valószínüleg meghalsz tőlem" hangjával<3 és annyira szeretem h a végén ha jól megfigyeljük látszik a tetkó de majd ha tvben lesz nem is fogja midenki tudni h mit jelent.
csak a mi kis családunk.semmit se fognak tudni róla csak h "jujj de cukiii" --' vagy azt h "anorexiás" --" ...huhh..'újrajátszás'
2011. június 03. 19:34
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Régóta várunk már erre a reklámra, végre kijött.
Nekem nagyon bejön, tetszik hogy miután a zebrán átmentek, a sávok között jönnek elő, meg ez fejjel-lefele dolog, szóval az egész reklám. Viszont azt sajnálom, hogy nem ő mondja alá a szöveget, ezt nem is értem miért nem így csinálták meg, ha már ő reklámozza...
Remélem lesz hosszabb/másmilyen változat is, én bízok benne, mert néhány jelenet tényleg kimaradt.
Köszi a cikket!
Nekem nagyon bejön, tetszik hogy miután a zebrán átmentek, a sávok között jönnek elő, meg ez fejjel-lefele dolog, szóval az egész reklám. Viszont azt sajnálom, hogy nem ő mondja alá a szöveget, ezt nem is értem miért nem így csinálták meg, ha már ő reklámozza...
Remélem lesz hosszabb/másmilyen változat is, én bízok benne, mert néhány jelenet tényleg kimaradt.
Köszi a cikket!
Idézet (janet7 @ 2011.06.03. 17:18)
Nem tudom eldönteni, hogy melyik kommentek akasztanak ki inkább. Amikben azt taglaljátok, hogy milyen borzalmasan néz ki és biztos anorexiás, vagy pedig az, ahol -olyanok, akikkel mondjuk még egyszer sem találkoztam sem Mars topikban, sem sehol, de ha cikk van róla akkor rögtön- "jajj de cuki" jellegű hozzászólásokat írnak. Könyörgök emberek, ne azért szeressük már, mert jól néz ki. Az is tény persze, de mellékes.
2011. június 03. 20:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
úúú .... jó választás !!!
2011. június 03. 21:48
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
deszexiii
2011. június 03. 22:04
Szerintem jobbat nem is választhattak volna erre.Maga a reklám pedig szintén jól sikerült,ötletes,tetszenek benne az átváltások.Én is sajnálom,amit már korábban is említettek,hogy nem ő mondja a szöveget.De igazából remekül sikerült összeségében az egész,nincs okom panaszra:D
2011. június 03. 23:37
Úr Isten, Jared! Hogy a halálba nézel ki? Mint egy összeaszott szilva. Egy csontváz. Pedig milyen jó hapsi voltál, milyen kár...
2011. június 04. 14:48
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Orlando Bloom-tól nem lesz jobb reklámarc!!!!!!
Ez a srác meg sem közelíti Orlyt!!!Nem örülök ennek a hírnek.Sorry!!!!
Ez a srác meg sem közelíti Orlyt!!!Nem örülök ennek a hírnek.Sorry!!!!
2011. június 04. 17:05
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Csak nekem tűnik úgy, hogy Leton most nagyon szarul néz ki?? Mindig is jóképű volt, most meg valahogy olyan... Nem tudom. Tényleg jót tesz majd neki a a kis szünet a csapattal.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.