Ben Afflecket megverték
2011. június 05. 00:14
Ez kapásból hülyeség. Jennt nem úgy ismerjük, mint a legagresszívabb állat, aki bántalmazza a férjét. Még az is nevetséges, hogy a nő veri a férfit, de, hogy pont Jenn Garner? Tény, Jennifer az Alias miatt megtanulta a kick-bokszot, de, ha Bent akarta volna bántani, hát az szerintem törött csontokkal feküdne a kórházban.
2011. június 05. 13:17
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Én itt valami PR-fogást szimatolok. Tökmindegy ki okozta a sérülést, vagy esetleg csak beverte valahova, de ha feltesz egy napszemüveget, amikor fotósok előtt sétálgat, máris nem látszik belőle semmi. Nincsenek képek, nincs pletyka. Ennyi esze ne lenne?
2011. június 09. 18:28
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ez mekkora marhaság...Még hogy a Jennifer ütötte le....Nem azért de gondolkozzanak már az emberek mielőtt hülyeségeket kreálnának a fantáziadús elméjükkel :S Arra nem gondoltak,hogy baleset volt...De akkor is szerintem a felesége lenne az utolsó aki le tudná ütni
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: