én se tudom kiez.. de végülis! tökmind1 nekik hogy milyen zenét vagy nem zenét gyártanak, ez kell a népnek.. mind2 csaj tömegcuc, vannak rajongoik igyis bőven szoval lehet mondani hogy nemcsinálnak igényes zenét.. de kitizgatmár? ők lesz*rják igyis dől a lé amugy az éneklésről.. élőben mindenki sz*r, csak pár kivétel van, aki tényleg tud énekelni élőben is ugyanolyan jol pl: Beyoncé, Jessie J, stb
de rajta kivül vannak még
Britneyt és Keshát is sz*rnak tartják élőben..meg olyan sztárokat mint pl: Ciara, Rihanna, Keri Hilson stb
de mégis keresik a pénzt, szoval tökmind1
amugynekem senkivel nincs bajom emiatt.. sok kedvencem van akit állandoan támadnak hogy mekkora sz*r élőben de attol SZÁMOMRA joszámokat gyártanak, Kesha számai is jok, bár az összes dala tuctuc.. és én meghallgatom Britney számait is szoval szerintem nem rosszak
Moby leszólta Briney-t és Ke$hát
2011. június 04. 20:14
2011. június 04. 20:15
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
britney-t én sem szeretem annyira, de kesha a kedvenc énekesnőim közé tartozik, ezért utána kerestem egy kicsit és rengeteg olyan dalt találtam, amin hallatszik hogy van hangja:
pl.: http://www.youtube.com/watch?v=feX-saq_fjc
http://www.youtube.com/watch?v=w_a8xCZMp7Y
http://www.youtube.com/watch?v=7_Wof32u1-Q
pl.: http://www.youtube.com/watch?v=feX-saq_fjc
http://www.youtube.com/watch?v=w_a8xCZMp7Y
http://www.youtube.com/watch?v=7_Wof32u1-Q
2011. június 04. 20:16
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Egyetértek vele, nem éppen a kedvencem, de igen, valóban nagyon igényes zenét csinál.Britney-t szeretem, de a mostani énjét, kifejezetten ellenzem.Kesha pedig egy kis tömegsztárocska.Ilyet, amit ő kiad a kezei közül, minden buszmegállóban találsz
2011. június 04. 20:23
Már bocs, de ki az a Moby? Soha életemben nem hallottam még róla. Egyébként nem tudom, miért éppen egy DJ magyaráz arról, hogy mi a jó zene - nagy valószínűséggel csak a diszkókban nyomatja a duc-duc-ot. Britney zenéjét én sem szeretem, és szerintem Ke$ha hangja egy merő borzalom, de a dalai jók, mert őszinték és kapósak.
2011. június 04. 20:23
Sajnálom, de én nem ismerem ezt a férfit és nem is értek vele egyet.. (Keshával még egyetértenék, na de Britney??)
2011. június 04. 20:24
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Mivel ebben a topikban (is) sok a kistölcsér™, itt egy Moby szám:
8 felhasználónak tetszik:
Horgi,
Adri98,
LULUPeas,
Grace Benning,
Glamster,
Holly Keller,
Boscorelli,
janet7
2011. június 04. 20:25
Azért Britney tud jó zenét is csinálni.A régebbi dalai nagyon jók voltak.
2011. június 04. 20:27
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline |
hopp, ezt úgy nagyjából egészéből adom.
2011. június 04. 20:27
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Teljes mértékben egyetértek Moby-val
Britney régen (az őskorban) még egész értékelhető volt, de most, hogy ráálltak erre a techno-s, electro-s vonalra... iszonyat. Kesha-t sosem csíptem.
Britney régen (az őskorban) még egész értékelhető volt, de most, hogy ráálltak erre a techno-s, electro-s vonalra... iszonyat. Kesha-t sosem csíptem.
2011. június 04. 20:29
Tamás2.0 ez a szám nagyon ismerős nekem.
Egyébként neki is lehet véleménye, úgy ahogy nekünk is van pl. Justin Bieber-ről, s ez a vicces, hogy mi még zenészek se vagyunk és máris milyeneket mondunl róla vagy akár másról. Én személy szerint egyetértek Moby-val, nem értem Kesha hogy lehet a "zene"iparban.
Egyébként neki is lehet véleménye, úgy ahogy nekünk is van pl. Justin Bieber-ről, s ez a vicces, hogy mi még zenészek se vagyunk és máris milyeneket mondunl róla vagy akár másról. Én személy szerint egyetértek Moby-val, nem értem Kesha hogy lehet a "zene"iparban.
2011. június 04. 20:30
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.06.04. 20:24)
Mivel ebben a topikban (is) sok a kistölcsér™, itt egy Moby szám:
Ugyanmár. Most mit erőlködsz? Szeritned hányan fognak a play-re kattintani? Azt se tudják, hogy ez az egyik legismertebb és legsikereseeb film főcímdala volt. De nem meglepő, nem a dizni csenöl vetítette a filmet.
2011. június 04. 20:39
szavy: én rákattintottam a play-re és mégis ismerős a szám, szóval erőlködhet, ha egyáltalán vkit érdekel hogy ki az a Moby (mert sokan nem ismerik)
2011. június 04. 20:48
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2784 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline |
Amiről azt sem tudom hogy mi az arra nem fogok kattintani és ez a Moby annyit ér mint a "nagyon híres" száma!! SEMMIT
2011. június 04. 20:49
És mennyire igaza van! Mobynak legalább van valami stílusnak nevezhető védjegye. Ők viszont keresik a helyüket, ami alapjáraton nem baj, de britney a visszatérése óta össze-vissza kever mindent amit tud, hogy összehozzon valamit, kesha meg... hát na : DD
2011. június 04. 20:50
pfff.. -.- én szeretem keshát, britneynek meg néhány számát szal nemértek vele egyet.
2011. június 04. 20:52
Én a DJ-ket igenis tisztelem mint pl. Tiesto
Ennyierővel a rappereket is le lehetne szólni , mert nekik meg a hangjuk sincs, de én úgy tudom hogy a "zenéhez" az is kell
(előttem hozzászólóknak üzenem)
Ennyierővel a rappereket is le lehetne szólni , mert nekik meg a hangjuk sincs, de én úgy tudom hogy a "zenéhez" az is kell
(előttem hozzászólóknak üzenem)
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.