Moby leszólta Briney-t és Ke$hát
2011. június 06. 16:45
Szerintem, aki nem ismeri Moby-t (köztük velem) azokkal szemben nem kellene általánosítani. Én Britney-t és Ke$hát is csak azért ismerem, mert velük van tele a sajtó, Moby-t pedig azért nem, mert nem hallgatok olyan zenét, amit ő csinál (igen, utánanéztem). Szóval szerintem ezzel az "aki-nem-ismeri-Moby-t-az-biztos-csökött-Disney-fan" dologgal le kellene állni, már bocs.
2011. június 06. 19:48
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Én Britneyt és Ke$hát is imádom, Mobyról meg még soha életemben nem hallottam. És az hogy a többség nem ismeri csak arra tudok következtetni hogy irigyli a két lányt, mert ők világsztárok ő meg nem. Úgyhogy ennyi.
2011. június 06. 20:45
Ki az a Mobyy???!!!! Pff. Gratulálok ismét.
Természetesen Moby irigy, mert Britney és Kesha koncertjein sok tinilány ugrándozik, az ő koncertjein pedig a sok igényesebb zenehallgató.
Én szeretem Britney-t, Keshának pedig néhány számát, magát a csajt nem. De nem élek abban a tévhitben, hogy amit ők csinálnak, az igényes... Nekem megvannak az igényes, a mainstream, és a fullgagyi zenehallgató pillanataim, de el tudom helyezni azokat, amiket hallgatok valamelyik kategóriában.
És akármennyire is szeretem Britney-t, nem fogok kiállni mellette, mert valóban nem kifejezetten ZENE az, amit hmm... még csak nem is ő csinál, hanem neki csinálják, rákornyikál, feljavítják és cső. Biztos nagy munka neki az 50 tucatdalból kiválasztani azt a 15-öt, ami felkerül az albumra, de szerintem nagyobb munka igényesebb, kísérletezőbb, alternatív zenét csinálni. Majd ha nagyok lesztek, megváltozik valamelyest a zenei ízlésetek. Vagy nem.
Természetesen Moby irigy, mert Britney és Kesha koncertjein sok tinilány ugrándozik, az ő koncertjein pedig a sok igényesebb zenehallgató.
Én szeretem Britney-t, Keshának pedig néhány számát, magát a csajt nem. De nem élek abban a tévhitben, hogy amit ők csinálnak, az igényes... Nekem megvannak az igényes, a mainstream, és a fullgagyi zenehallgató pillanataim, de el tudom helyezni azokat, amiket hallgatok valamelyik kategóriában.
És akármennyire is szeretem Britney-t, nem fogok kiállni mellette, mert valóban nem kifejezetten ZENE az, amit hmm... még csak nem is ő csinál, hanem neki csinálják, rákornyikál, feljavítják és cső. Biztos nagy munka neki az 50 tucatdalból kiválasztani azt a 15-öt, ami felkerül az albumra, de szerintem nagyobb munka igényesebb, kísérletezőbb, alternatív zenét csinálni. Majd ha nagyok lesztek, megváltozik valamelyest a zenei ízlésetek. Vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. június 07. 16:58
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline |
Szerintem Britney és Ke$Ha is jó zenét csinálnak... De ízlések és pofonok.
2011. június 09. 19:44
Idézet (Lucille @ 2011.06.04. 19:46)
Moby-ról még nem is hallottam, szóval...
xd
2011. június 10. 16:33
Ki a franc az a Moby?! Valaki hallott már róla életében?!!
2011. június 11. 21:25
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
Moby igenis nagy ember,képzeld....többet tett le az asztalra keshánál,persze te aki a mai popon nőttél fel,nem ismerheted. Britneyvel kapcsolatban talán kicsit túlzott,hiszen amit ő csinált az már nevezhető valaminek...
2011. június 13. 11:43
Britney és Ke$ha eléggé híressek ahoz hogy tudják hogy jó az amit csinálnak az hogy ez mindenkinek fog e tetszeni mint nekik az nem biztos de szerintem jó a zenéjük
2011. június 13. 19:25
govindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 152870 offline |
aki nem ismeri mobyt:
1. kurva gyorsan szégyelje el magát
2. youtubeba kötelezően pötyögje be ezeket: porcelain, lift me up, why does my heart feel so bad, bodyrock, natural blues
3. essen le az állad, hogy jééé ezeket ismerem!
1. kurva gyorsan szégyelje el magát
2. youtubeba kötelezően pötyögje be ezeket: porcelain, lift me up, why does my heart feel so bad, bodyrock, natural blues
3. essen le az állad, hogy jééé ezeket ismerem!
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
trallali
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.