Betiltották Lady Gaga új albumát
2011. június 07. 21:12
Engem nem nagyon érdekel, hogy betiltják, nem lakom ott, de akinek kellett az már rég letöltötte... Amúgy szerintem, azért készít ilyen botrányos klippeket, hogy mindig Róla beszéljünk. Aki imádja azért, aki utálja azért.
2011. június 07. 21:13
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
És? Ez csak egy album, videoklip, stb. Nem értem miért akadnak ki rajta. Jó, persze, egy olyan vallásos ország, mint Libanon... hát a lényeg , hogy MO-n lehet kapni, nézni, hallgatni stb.
2011. június 07. 21:19
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Isten, hogy milyen egy világban élünk. Nem igaz, hogy nem bírnak magukkal foglalkozni!
2011. június 07. 21:26
Az agyamra mennek. De ő bajuk, mert ez a lemez... atyaég. Én imádom
Én nem vagyok vallásos egyáltalán, viszont azt tudom, hogy a kereszténység lényege az elfogadás, a szeretet blabla. És akkor nem fogadják el a homoszexuálisokat? Szánalom. Nekem nem egy barátom / barátnőm az. És? Akkor ők kevesebbek, mint mások, vagy mi? GaGa kiáll értük, a homik ezért is imádják a Born This Wayt, ami amúgy szvsz elég vacak szám, de a szövege meg erőt ad nekik.
Én nem vagyok vallásos egyáltalán, viszont azt tudom, hogy a kereszténység lényege az elfogadás, a szeretet blabla. És akkor nem fogadják el a homoszexuálisokat? Szánalom. Nekem nem egy barátom / barátnőm az. És? Akkor ők kevesebbek, mint mások, vagy mi? GaGa kiáll értük, a homik ezért is imádják a Born This Wayt, ami amúgy szvsz elég vacak szám, de a szövege meg erőt ad nekik.
2011. június 07. 21:52
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
ki sem kellett volna adni
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Kelsey
2011. június 07. 22:03
Ez csak azt bizonyítja, hogy néhány országban még létezik erkölcs és fegyelem. Nagyon helyes!
2011. június 07. 22:05
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Regina @ 2011.06.07. 21:26)
Az agyamra mennek. De ő bajuk, mert ez a lemez... atyaég. Én imádom
A kereszténység egyik lényege, hogy egy párt egy férfi és egy nő alkothat és gyermek is e két nem kapcsolatából születhet. Ennek ellenére elfogadja a keresztény egyház a homoszekszualitást viszont a malajziában gyakorolt vallás szerint ott nem ismerik ezt el, ezért lett ott betiltva korábban a dal. Ezért nem is értem, hogy miért kevered ide a kereszténységet. A cikkben Libanonról van szó, ahol a lakosság 60%-ban muzulmán - ergó, megint csak nem a keresztény vallás miatt lett bevonva ott a lemez.
Véleményem szerint nem is a vallási utalások zavarja őket sem, hanem a meleg téma, hiszen ezt ott sem ismerik el.
Idézet (lilics @ 2011.06.07. 21:12)
Engem nem nagyon érdekel, hogy betiltják, nem lakom ott, de akinek kellett az már rég letöltötte...
Erre ne vegyél mérget. Tucatjával vannak olyan országok ahol csak olyan weboldalakat látogathatsz az adott országban amit a mindenkori kormány és a cenzorok engedélyeznek és most nem is a letöltésekről beszélek feltétlenül, hanem sima weboldalakról ami mondjuk sérti az ország vallását, nézeteit, károsnak tartják az ott élő gyermeke fejlődésére stb, stb, stb - nem hogy letölteni nem tudod - de ha komoly bajuk van Gagával vagy bárki mással, hiába írod be a böngészőbe a nevét és hogy keresés - nem fogsz találni semmit és nem azért, mert megszakadt a netkapcsolatod, hanem mert kormányszinten le van szabályozva a nethozzáférés. Neked/nekünk ez töltögetősdi itt rohadtúl természetes, de hidd el, hogy több tucatnyi kissebb-nagyobb országban ez nem így megy és nem azért mert a letöltés eleve illegális, hanem mert károsnak találnak valamit vagy valakit az ő hitükben, meggyőződésükben, akkor nem teszik elérhetővé, hogy a 'szemét' besomfordáljon az országukba az Ő kis világukba.
És ami a legérdekesebb, hogy lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi akik azt hisszük, hogy nincsenek határok, mindent szabad mondani vagy csinálni következmények nélkül - de ez nem így van, csak áltatjuk magunkat.
2011. június 07. 22:24
Ez annyira hülyeség, meg szánalmas... Ne ezeket a dolgokat vonják be, hanem a drogot.. Istenem...-.-
2011. június 07. 23:07
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
_ToTo_
Tudom, h mi nem vagyunk beszélő viszonyba, de erre: "lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi "
azt tudom mondani, h én olvastam egy könyvet ami igaz történet alapján íródott, és hát ha te itt olyan országot akarsz mint az övüké akkor csak gratulálni tudok, de valószínűleg nem tudod, h mit kívánsz!
JA és ezért most ha lehet akk ne tilts, mert NEM, ez nem kritizálás, ez csak a meglátásom! (ami lehet nem érdekel, de az meg engem nem )
Tudom, h mi nem vagyunk beszélő viszonyba, de erre: "lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi "
azt tudom mondani, h én olvastam egy könyvet ami igaz történet alapján íródott, és hát ha te itt olyan országot akarsz mint az övüké akkor csak gratulálni tudok, de valószínűleg nem tudod, h mit kívánsz!
JA és ezért most ha lehet akk ne tilts, mert NEM, ez nem kritizálás, ez csak a meglátásom! (ami lehet nem érdekel, de az meg engem nem )
2011. június 07. 23:27
_ToTo_Cinikus kritikus |
Idézet (sewenteen @ 2011.06.07. 23:07)
_ToTo_
Semmi gond ha valaki normálisan érvel vagy gondolkozik és nem csak vaktában fröcsög. Amúgy valószínűleg félreértettél és a te lelki szemeid elött egy olyan ország jelent meg, mint Észak-Korea - így értem mire gondolsz. Viszont amire én céloztam és gondoltam az egy olyan ország, mint pl Bhutan.
Bhután a világ talán legzártabb országa, fél Magyarországnyi terület, India és Kína között, a Himalája néhol 6 ezer méter magas hegyei mögé rejtve. Turisták nehezen jutnak el ide, évente mindössze pár ezren. A tévések a forgatási engedélyről többnyire csak álmodni szoktak. Európából stábunk előtt utoljára a BBC járt itt, annak is már több mint 3 éve, Michael Palin és stábja. Ő akkor lóháton jött Nepál felől, mi viszont a király jóvoltából az ő saját légitársaságával érkeztünk, már ha az uralkodó két repülőjét légitársaságnak lehet nevezni. Bhutánban ez az egyetlen repülőtér, 20 éve építették, előtte egy sem volt. A világ számára ráadásul ez az egy sem létezik, mert csak a királyi légitársaság gépei használhatják... Az a kettő...Úgyhogy nincs nagy forgalom, bár ez aligha véletlen! Bhután ugyanis szándékosan távol tartja a turistákat - nincs rájuk szükség, vigyék a pénzüket máshová, hangoskodjanak és szemeteljenek a Föld többi pontján. Ott ezt így gondolják, a buddhista Bhután csendre és nyugalomra vágyik. Ezért aztán csak a vízum napi 200 amerikai dollár - amolyan turistaelrettentésként. Vagyis ha ketten mennek, mondjuk 10 napra, akkor csak az országba lépéshez az engedély majdnem félmillió forint. Ha pedig valaki kamerát is akar vinni, mint stábunk, akkor a forgatási engedély szerényen 40 ezer dollár, több mint 8 millió forint.
Itt egy videó, ezt nézd meg, sajnos nem teljes, eredetileg 1 órás, de tanulságos ez is és megérted mire gondoltam - amúgy ha érdekel megvan nekem az egész teljes film is. Ne sajnáld rá azt a 12 percet ameddig tart.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.