Starity

Betiltották Lady Gaga új albumát

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 07. 21:12 #61
- törölt felhasználó -    
Engem nem nagyon érdekel, hogy betiltják, nem lakom ott, de akinek kellett az már rég letöltötte... Amúgy szerintem, azért készít ilyen botrányos klippeket, hogy mindig Róla beszéljünk. Aki imádja azért, aki utálja azért.
2011. június 07. 21:13 #62
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2001
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
És? Ez csak egy album, videoklip, stb. Nem értem miért akadnak ki rajta. Jó, persze, egy olyan vallásos ország, mint Libanon... hát a lényeg , hogy MO-n lehet kapni, nézni, hallgatni stb.smileeee.gif
2011. június 07. 21:19 #63
BlackPrincess...stb.
BlackPrincess...stb.
Like Daniel

StátuszWhat is the point of living? NOTHING! Never was!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 2523
Csatolások: 62
Azonosító: 135221
Isten, hogy milyen egy világban élünk. Nem igaz, hogy nem bírnak magukkal foglalkozni!
2011. június 07. 21:26 #64
- törölt felhasználó -    
Az agyamra mennek. De ő bajuk, mert ez a lemez... atyaég. Én imádom smileeee.gif
Én nem vagyok vallásos egyáltalán, viszont azt tudom, hogy a kereszténység lényege az elfogadás, a szeretet blabla. És akkor nem fogadják el a homoszexuálisokat? Szánalom. Nekem nem egy barátom / barátnőm az. És? Akkor ők kevesebbek, mint mások, vagy mi? GaGa kiáll értük, a homik ezért is imádják a Born This Wayt, ami amúgy szvsz elég vacak szám, de a szövege meg erőt ad nekik.
2011. június 07. 21:27 #65
- törölt felhasználó -    
Még mit tiltanak be?
2011. június 07. 21:30 #66
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 832
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
nanemáááár..
2011. június 07. 21:34 #67
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
szerintem tényleg joggal teszik ezt. de szerintem túlzás ._.
2011. június 07. 21:44 #68
stelly28
stelly28
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
lehet h nem túl szép de azért nem kell kíitiltani!!
2011. június 07. 21:52 #69
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
ki sem kellett volna adni pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Kelsey
2011. június 07. 21:55 #70
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
nekem tetszett mind a két száma smileeee.gif
2011. június 07. 21:55 #71
viviennxd
viviennxd
visszatérő vendég
Hozzászólás: 109
Azonosító: 138211
a klippek elég ratyik... megértem őket tongue.gif gaga undorító és bizarr dolgokat művel :S
2011. június 07. 22:00 #72
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
Na már megint ez mert nem is veszik meg más országokban hagyjuk már...
2011. június 07. 22:03 #73
- törölt felhasználó -    
Ez csak azt bizonyítja, hogy néhány országban még létezik erkölcs és fegyelem. Nagyon helyes!
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, _ToTo_, Kelsey, LittleVampire
2011. június 07. 22:05 #74
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Regina @ 2011.06.07. 21:26)
Az agyamra mennek. De ő bajuk, mert ez a lemez... atyaég. Én imádom smileeee.gif
Én nem vagyok vallásos egyáltalán, viszont azt tudom, hogy a kereszténység lényege az elfogadás, a szeretet blabla. És akkor nem fogadják el a homoszexuálisokat? Szánalom. Nekem nem egy barátom / barátnőm az. És? Akkor ők kevesebbek, mint mások, vagy mi? GaGa kiáll értük, a homik ezért is imádják a Born This Wayt, ami amúgy szvsz elég vacak szám, de a szövege meg erőt ad nekik.

A kereszténység egyik lényege, hogy egy párt egy férfi és egy nő alkothat és gyermek is e két nem kapcsolatából születhet. Ennek ellenére elfogadja a keresztény egyház a homoszekszualitást viszont a malajziában gyakorolt vallás szerint ott nem ismerik ezt el, ezért lett ott betiltva korábban a dal. Ezért nem is értem, hogy miért kevered ide a kereszténységet. A cikkben Libanonról van szó, ahol a lakosság 60%-ban muzulmán - ergó, megint csak nem a keresztény vallás miatt lett bevonva ott a lemez.

Véleményem szerint nem is a vallási utalások zavarja őket sem, hanem a meleg téma, hiszen ezt ott sem ismerik el.

Idézet (lilics @ 2011.06.07. 21:12)
Engem nem nagyon érdekel, hogy betiltják, nem lakom ott, de akinek kellett az már rég letöltötte...

Erre ne vegyél mérget. Tucatjával vannak olyan országok ahol csak olyan weboldalakat látogathatsz az adott országban amit a mindenkori kormány és a cenzorok engedélyeznek és most nem is a letöltésekről beszélek feltétlenül, hanem sima weboldalakról ami mondjuk sérti az ország vallását, nézeteit, károsnak tartják az ott élő gyermeke fejlődésére stb, stb, stb - nem hogy letölteni nem tudod - de ha komoly bajuk van Gagával vagy bárki mással, hiába írod be a böngészőbe a nevét és hogy keresés - nem fogsz találni semmit és nem azért, mert megszakadt a netkapcsolatod, hanem mert kormányszinten le van szabályozva a nethozzáférés. Neked/nekünk ez töltögetősdi itt rohadtúl természetes, de hidd el, hogy több tucatnyi kissebb-nagyobb országban ez nem így megy és nem azért mert a letöltés eleve illegális, hanem mert károsnak találnak valamit vagy valakit az ő hitükben, meggyőződésükben, akkor nem teszik elérhetővé, hogy a 'szemét' besomfordáljon az országukba az Ő kis világukba.
És ami a legérdekesebb, hogy lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi akik azt hisszük, hogy nincsenek határok, mindent szabad mondani vagy csinálni következmények nélkül - de ez nem így van, csak áltatjuk magunkat.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Grace Benning, Kelsey
2011. június 07. 22:24 #75
- törölt felhasználó -    
Ez annyira hülyeség, meg szánalmas... Ne ezeket a dolgokat vonják be, hanem a drogot.. Istenem...-.-
2011. június 07. 22:49 #76
Esztii77.
Esztii77.
Hozzászólás: 564
Azonosító: 146607
egyikneksem adok igazat :S.
2011. június 07. 22:50 #77
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Lenore07 egyetértek.
2011. június 07. 22:55 #78
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Jól van, ezek az országok már inkább azt sorolják, hogy mit NEM tiltanak be tongue.gif
2011. június 07. 23:07 #79
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
_ToTo_
Tudom, h mi nem vagyunk beszélő viszonyba, de erre: "lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi "
azt tudom mondani, h én olvastam egy könyvet ami igaz történet alapján íródott, és hát ha te itt olyan országot akarsz mint az övüké akkor csak gratulálni tudok, de valószínűleg nem tudod, h mit kívánsz!

JA és ezért most ha lehet akk ne tilts, mert NEM, ez nem kritizálás, ez csak a meglátásom! (ami lehet nem érdekel, de az meg engem nem biggrin.gif)
2011. június 07. 23:27 #80
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (sewenteen @ 2011.06.07. 23:07)
_ToTo_ 
Tudom, h mi nem vagyunk beszélő viszonyba, de erre: "lefogadom, hogy boldogabbak és békésebbek a nyugati kulturának nevezet szemét nélkül, mint mi " 
azt tudom mondani, h én olvastam egy könyvet ami igaz történet alapján íródott, és hát ha te itt olyan országot akarsz mint az övüké akkor csak gratulálni tudok, de valószínűleg nem tudod, h mit kívánsz!
JA és ezért most ha lehet akk ne tilts, mert NEM, ez nem kritizálás, ez csak a meglátásom! (ami lehet nem érdekel, de az meg engem nem biggrin.gif)

Semmi gond ha valaki normálisan érvel vagy gondolkozik és nem csak vaktában fröcsög. Amúgy valószínűleg félreértettél és a te lelki szemeid elött egy olyan ország jelent meg, mint Észak-Korea - így értem mire gondolsz. Viszont amire én céloztam és gondoltam az egy olyan ország, mint pl Bhutan.

Bhután a világ talán legzártabb országa, fél Magyarországnyi terület, India és Kína között, a Himalája néhol 6 ezer méter magas hegyei mögé rejtve. Turisták nehezen jutnak el ide, évente mindössze pár ezren. A tévések a forgatási engedélyről többnyire csak álmodni szoktak. Európából stábunk előtt utoljára a BBC járt itt, annak is már több mint 3 éve, Michael Palin és stábja. Ő akkor lóháton jött Nepál felől, mi viszont a király jóvoltából az ő saját légitársaságával érkeztünk, már ha az uralkodó két repülőjét légitársaságnak lehet nevezni. Bhutánban ez az egyetlen repülőtér, 20 éve építették, előtte egy sem volt. A világ számára ráadásul ez az egy sem létezik, mert csak a királyi légitársaság gépei használhatják... Az a kettő...Úgyhogy nincs nagy forgalom, bár ez aligha véletlen! Bhután ugyanis szándékosan távol tartja a turistákat - nincs rájuk szükség, vigyék a pénzüket máshová, hangoskodjanak és szemeteljenek a Föld többi pontján. Ott ezt így gondolják, a buddhista Bhután csendre és nyugalomra vágyik. Ezért aztán csak a vízum napi 200 amerikai dollár - amolyan turistaelrettentésként. Vagyis ha ketten mennek, mondjuk 10 napra, akkor csak az országba lépéshez az engedély majdnem félmillió forint. Ha pedig valaki kamerát is akar vinni, mint stábunk, akkor a forgatási engedély szerényen 40 ezer dollár, több mint 8 millió forint.

Itt egy videó, ezt nézd meg, sajnos nem teljes, eredetileg 1 órás, de tanulságos ez is és megérted mire gondoltam - amúgy ha érdekel megvan nekem az egész teljes film is. Ne sajnáld rá azt a 12 percet ameddig tart.

1 felhasználónak tetszik: Kelsey
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok