Tyler Posey Miley-val csókolózott először
2011. június 16. 13:45
még a tojáshéj a seggükön volt, amikor először "randiztak". erősen kétlem hogy valódi csók csattant el kettőjük között, inkább egy ártatlan arcra - inkább szájra PUSZI.
2011. június 16. 13:50
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Idézet (x maite x @ 2011.06.16. 13:39)
Aztaa de komoly kapcsolat lehetett meg mennyi IGAZI csók!! 9-11 éves korig tartó kapcsolat... Hú, ember... xD
veled vagyok.
2011. június 16. 14:39
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
mieza hülyeséég omg XDDDD 9 évesen én amgamról nem tudtam nem , hogy még csokolózzak valakivel.. pff...
2011. június 16. 14:55
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez de aranyos!
Mondjuk biztos nem volt komoly kapcsolat, de aranyosak lehettek.
Bár mondjuk én 9 évesen még nem is gondolkoztam a csókon.
Most nem azért, de azokból amiket tapasztaltam, Billy nem jó szülő. :S
Bár mondjuk én 9 évesen még nem is gondolkoztam a csókon.
2011. június 16. 15:37
Aranyos 
Én mondjuk 7 évesen az általánosban kaptam az első puszimat...Nos,hogy már 8 évesen járni valakivel szerintem korai,jó oké nem kell engem utánozni meg semmi,de szerintem az első barátnak 7. osztályban kéne lennie..8 évesen minden héten más-más fiúba voltam szerelmes.Nos én 7.-ben jártam az első barátommal akivel még mindig együtt vagyunk....
Nos azért jó,hogy barátok maradtak!!
Én mondjuk 7 évesen az általánosban kaptam az első puszimat...Nos,hogy már 8 évesen járni valakivel szerintem korai,jó oké nem kell engem utánozni meg semmi,de szerintem az első barátnak 7. osztályban kéne lennie..8 évesen minden héten más-más fiúba voltam szerelmes.Nos én 7.-ben jártam az első barátommal akivel még mindig együtt vagyunk....
2011. június 16. 15:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Képzelem milyen kapcsolat volt.
2011. június 16. 15:56
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Tényleg eléggé fiatalok voltak akkoriban, dehát kb. akkora is lehetett a szerelem..
Szerintem a két év úgy jött ki, hogy félévente látták egymást.. aztán ki tudja. De amúgy aranyos történet. Furcsa, hisz akkoriban még nem ismerte őket senki.
2011. június 16. 16:05
Hát nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én 9 évesen állandóan Minimaxot néztem és a nagy kedvencem a Varázslatos iskolabusz, meg a Sharon naplója volt. Tizenegy évesen pedig valami macis játékkal játszottam állandóan a gépen. Azt hiszem, én totál kispályás, ha 18 évesen kaptam meg életem első csókját.
Mondjuk nekem ez a sztori kissé erőltetettnek tűnik valahogy. Nem tudom. Ha már a srác 9 éves volt, akkor májli csak 8?
Meg két évig jártak? Nekem valahogy sántít. Ma az a párkapcsolat is ritka, ahol egy évig együtt vannak. Szerintem kicsit kiszínezett sztori.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.