Ben Affleck ismét rendez: ezúttal a Senkinek egy szót se című könyvet filmesíti meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét rendez Ben Affleck
2011. június 21. 23:16
2011. június 22. 09:52
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
A Hideg nyomon nagyon jó film, a Tolvajok városa már kevésbé. De könyörgök, mikor az amerikaiak francia filmek remake-elnek, abból sosem jön ki semmi jó...
2011. június 22. 10:04
Azt hiszem, hogy a cikkben az Argo filmről van szó, mivel az IMDb szerint ez az egyetlen film amit Ben a közeljövőben rendezni fog, valamint 2013-ra van tervezve, amúgy nekem sem nagyon jött be a Tolvajok városa, ám a Hideg nyomon egy remek alkotás volt
2011. június 22. 13:04
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (kriszti145 @ 2011.06.22. 10:04)
Azt hiszem, hogy a cikkben az Argo filmről van szó, mivel az IMDb szerint ez az egyetlen film amit Ben a közeljövőben rendezni fog, valamint 2013-ra van tervezve, amúgy nekem sem nagyon jött be a Tolvajok városa, ám a Hideg nyomon egy remek alkotás volt 
Először valóban az Argót készíti el, de a cikkben szereplő film nem az lesz. Először jön az Argo, aztán pedig az említett remake.
2011. június 22. 14:28
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
kíváncsi vagyok
2011. június 22. 16:19
én nemigazán ismerek rendezőket. nemigazán érdekel ki rendezi a filmet/sorozatot a lényeg h jo legyen xD
2011. június 22. 17:31
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Igen hallottam róla, és tűkön ülök!
Ben igazán különleges és tehetséges rendező (színészként szegényem hát...), a Hideg nyomon szerintem kultfilm lesz, a Tolvajok városa szintén remek alkotás. Várom a következőt
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét