Jön az újabb Megasztár
2011. június 23. 19:35
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
én mindig csak a castingig nézem, röhögök jó sokat, de utána már unalom az egész...
2011. június 23. 19:39
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hááát én annyira nem várom
2011. június 23. 20:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Úgyis csak egyre rosszabb lesz. Az első kettő volt a legjobb, most meg már teljesen erőltetett. Azért mondjuk majd megnézem és röhögök a sok hülyén.
2011. június 23. 20:23
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
már úgy unom
2011. június 23. 21:16
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
sztem már az 5. évad is elég gáz volt... nem voltak olyan tehetségesek...
2011. június 23. 21:23
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
janet7
nem értek veled egyet... ugyanis az x faktor első évadában csak tehetségesek jutottak a döntőbe. a megasztárban mit keresett ott a patai anna /az xfaktorban legalább meg van határozva, hogy hány éves kortól lehet/ és a többieket sem mondanám kifejezetten tehetségesnek. A Tolvai Reni meg hát... elég alacsony a színvonal ha ő nyerte meg... egy adást sem tudtam végig nézni a megasztárból
nem értek veled egyet... ugyanis az x faktor első évadában csak tehetségesek jutottak a döntőbe. a megasztárban mit keresett ott a patai anna /az xfaktorban legalább meg van határozva, hogy hány éves kortól lehet/ és a többieket sem mondanám kifejezetten tehetségesnek. A Tolvai Reni meg hát... elég alacsony a színvonal ha ő nyerte meg... egy adást sem tudtam végig nézni a megasztárból
2011. június 23. 21:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Csincsilla22 @ 2011.06.23. 21:23)
janet7
Tényleg? Ha már itt tartunk Király L. Norbi mit keresett ott? Mert ha szerinted ő tehetséges, akkor szerintem nincs miről beszélgetnünk. Ezenkívül szerintem a Nyári p.csák is tehetségtelenek, sőt -akármilyen megbotránkoztató- én a Nyálas Brothers-t (Vastagok) sem tartom tehetségesnek. Igencsak átlagosak. Patai Annát én sem kedvelem, ezt leírtam már egy másik hozzászólásban, ahogy Szeleczky-t sem és még jó pár embert, aki a Megasztárban volt (még Tolvai-t sem). Sőt a műsort sem tartom semmire, nem is a Megasztárt akartam megvédeni (nézd csak meg a 4. oldalon lévő hozzászólásomat), csupán annyit mondtam, hogy az X-Faktor semmivel sem jobb. És továbbra is tartom ezt.
2011. június 24. 01:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Na legalább a válogatásokon lehet röhögni. xD
2011. június 24. 13:30
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Jön állítólag az újabb X-faktor,úgyhogy lépést kell tartaniuk.Mondjuk a Megasztárt nem tartom semmire,mert amelyik műsor szerint Patai Anna tehetséges,az ne is várjon jó kritikát.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: