Az énekes-színésznő újabb baklövése is büntetlenül maradt: Lindsay visszatérhet a villájába, s még alkoholt is ihat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan megúszta a börtönt
2011. június 24. 11:38
2011. június 24. 11:39
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hogy ezen miért nem csodálkozom ?!
"
2011. június 24. 11:43
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
most már visszatérhet a jó öreg Lindsay..végre..
2011. június 24. 11:43
Kár, alig vártam ,hogy bedobják a csajt a hűvösre a vörös hajával együtt...
2011. június 24. 11:55
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Így van,rengeteg rajongót veszített.Tönkretette magát,szinte egy emberi roncs lett-és még végig sem gondolja a történteket.Egy hónapra be kéne már csukni,hogy tanuljon is valamit a hibáiból. Én pedig óriási pénzbírságot is kiszabtam volna rá,no meg elvonóra köteleztem volna.
2011. június 24. 11:57
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.24. 11:55)
Így van,rengeteg rajongót veszített.Tönkretette magát,szinte egy emberi roncs lett-és még végig sem gondolja a történteket.Egy hónapra be kéne már csukni,hogy tanuljon is valamit a hibáiból. Én pedig óriási pénzbírságot is kiszabtam volna rá,no meg elvonóra köteleztem volna.
Teljesen egyetértek.
2011. június 24. 12:09
kezd nagyon szánalmas lenni ez az egész ügy, no meg a nő is. én már régen bedobtam volna a dutyiba de úgy hogy a lába sem érte volna a földet az tuti. hogyan viselkedhet így egy sztár, aki még ráadásul NŐ is. és akkor jön a műsírással hogy megbánta...megbánta a sz@rt csak ahhoz gyáva hogy bemenjen a börtönbe elvonónak meg mi a sz@r értelme van? ha ő nem akarja, akkor nem fog használni neki. ez csak kizárólag akkor működik, amikor ő is felfogja a helyzet súlyosságát, nem több- és több botránnyal sokkol minket. de ez a bíróság is milyen balfék, hihetetlen...
2011. június 24. 12:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Elegem van belőle. Már a csapból is az folyik, hogy LiLo így, meg LiLo úgy.
2011. június 24. 12:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Egyértelmű volt, hogy most sem fogják megbüntetni -.-"
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: