Miley Cyrust megtámadta egy rajongója
2011. július 06. 19:40
|
|
elena gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 34 Azonosító: 133436 offline
|
hát ez no comment nemtom hogy mé kellett mingyá ledobni onnan ő nem akart sztem semmi rosszat
2011. július 07. 14:01
|
|
dorika98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 154574 offline
|
valamit mondjatok már el lécci.hol vannak ilyenkor a biztonsági őrök nem akkor kell felrohanni a sztár mellé mikor már megtámadták vagy ott vannak mellette hanem mikor látják h már mennének oda rosszabb is lehetett volna mondjuk ha felmennek és elkezdik folytogatni v leütik.hát nem csodálom h nem mehetnek le a sztárok a szinpadról a sok hülye miatt.
2011. július 07. 14:17
ez milyen gáz! úgy menekítették le a színpadról Mileyt, mintha bomba lett volna a nézőtéren.
2011. július 07. 14:23
Jaj már
! Megijedt oké, na de egy kislány! Leküldték az oké, bár mondjuk ledobni nem kellett volna, mert semmi rosszat nem csinált.... És akkor vége lett a koncertnek, vagy mi? De tényleg az a biztonsági őr, mintha a nemtudom milyen királynőt mentenék ki egy csata helyszínéről
2011. július 07. 14:58
|
|
Agócs Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 154575 offline
|
Ha énekelni akar énekeljen, oké. Miley-nak nem esett baja de a kislánynak? Mit túloznak!
2011. július 07. 18:14
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
Hát ez gázz.omg Gondolom Miley mennyire megijedhetett..nem a kislánytól..az még sztem elment..hanem attól ahogy a biztonsági őr úgy rohant oda mintha valami gyilkos lett volna a kiscsaj,menesleg Miley-t úgy oldalba ütötte,hogy én igazán csak attól ijedtem volna meg...meg ahogy kivezette a színpadról?!
komolyan!...azért a kiscsajt mégsem kellett volna ledobni..:S sajnálom Miley-t is és a kislányt...egyik sem csinált semmi rosszat..sztem ha nem avatkoznak ennyire közbe,akkor Miley azt is megcsinálta volna hogy megfogja a kislány kezét és együtt énekelnek..nem nagyon izgathattavolna fel a dolog ha ennyire nem ijeszti meg a biztonsági őr..-.-'
szegény...
2011. július 07. 20:09
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Jaj Istenem remélem lecserélte azt a testőrt
2011. július 07. 20:47
XD Most sztem ez nem volt durva .
Szerintem is túlreagálták ^^
2011. július 07. 21:31
Atya úr isten, mintha a csajszi leprás lett volna, vagy valami. Azért a koncertet nem kellett volna emiatt félbehagyni. -.-"
2011. július 07. 23:23
Na jó , ez már nem kicsit hanem nagyon túlzás! Oké hogy ez egy nagy koncert de azért félbehagyni , egy rajongó miatt!! És ráadásul ahogy beszaladtak Mileyval mintha tényleg terror támadás lett volna!
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: