Danny Schwarz Nagy-Britannia legkeresettebb modellje, a models.com világlistáján 43. helyén áll, hazánkban mégsem ismert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismerd meg Danny Schwarzot
2011. június 26. 18:42
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
de jó neki!! nem tok mit mondani!! XD
2011. június 26. 19:46
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
sztem az a kép annyira nem "polgárpukkasztó"!
2011. június 26. 19:47
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hm, eddig nem ismertem, de jóvágású a gyerek:D Amúgy jó cikk lett és legalább egy értelmes személyről.
Nem rossz ötlet ez az ismerd meg-es dolog, én egy csomó olyan emberről tudnék írni, akiket alig ismernek, pedig több figyelmet érdemelnének. Ehelyett juszinkáról meg szelenítáról minden nap van cikk. Szánalom
Az meg, hogy kishazánkban nem ismerik, amiatt van, hogy ide csak a szenny jut el, mikor lennének olyanok, akik külföldön megérdemelten híresek, itt meg senki sem ismeri őket
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. június 26. 20:08
Már bocsánat de szerintem ezek a képek elég perverzek
2011. június 26. 20:25
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2011.06.26. 19:47)
Hm, eddig nem ismertem, de jóvágású a gyerek:D Amúgy jó cikk lett és legalább egy értelmes személyről.
Nem rossz ötlet ez az ismerd meg-es dolog, én egy csomó olyan emberről tudnék írni, akiket alig ismernek, pedig több figyelmet érdemelnének. Ehelyett juszinkáról meg szelenítáról minden nap van cikk. Szánalom
Az meg, hogy kishazánkban nem ismerik, amiatt van, hogy ide csak a szenny jut el, mikor lennének olyanok, akik külföldön megérdemelten híresek, itt meg senki sem ismeri őket 
Köszönöm, hogy elolvastad
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 26. 20:25
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Egyetértek akik azt irták a képek perverzek!!!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.