Ke$ha visszatér hozzánk
2011. június 27. 13:15
anitaloves1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144881 offline |
Lillith66 : ő maga mondta hogy szentesről jött és a saját szájával mondta hogy csirkepaprikást eszik néha meg rétest. rendesen magyarul mondta hogy rétes.. szerintem ha kint születtél volna, te se tudnál több szót magyarul, főleg hogy már a szüleid se tudnak.
2011. június 27. 13:15
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Remélem visszajön mmég
2011. június 27. 13:17
connvi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 152909 offline |
Elég fura ,hogy mindegyik sztárnak nagyon megtetszik Magyarország......És mind azt mondja,hogy visszajön.Eddig nemsokan jöttek vissza akik azt mondták.Én nem hiszem el.
2011. június 27. 13:39
Ez csak amolyan beteljesítethetetlen ígérgetés. Ha a következő koncertje pl. Franciaországban lesz, akkor kitalálja, hogy az anyja francia? Vagy mi? Annyira naivak vagytok, hogy elhiszitek ezt a sok sajtszöveget. Én bírom Keshát, de valahogy nem tudok bízni benne.
2011. június 27. 13:48
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline |
Idézet (bella98 @ 2011.06.27. 12:19)
tök jó hogy egy ijen nagy sztárban is van magyarság eddig nem naon volt rá példaa
Kedves Bella98! Csak a mostani idők "sztárjaira" gondolsz ugye?Mert régebben igen is voltak az akkori idők nagy sztárjai akiket sajnos a mai fiatalság nem nagyon ismer( mondom ezt 13 évesen). Szerencsére nekem a nagyszüleim révén megadatott megismerni az ő munkásságukat is. Pár példa: Lugosi Béla( minden idők legjobb Drakulája), Gábor Zsazsa, Peter Falk,Marta Eggerth, stb. De a mai generációban is sokan elő fordulnak: Drew Barrymore,Rachel Weisz. Remélem ezt nem vetted támadásnak ha igen bocsánat csak nem hagyhattam szó nélkül
2011. június 27. 13:51
ez tök jó!!!Örülök hogy ennyire tetszik neki Magyarország
2011. június 27. 14:00
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
ennek a cikknek most baromi sok értelme volt. visszatér, mi? úgy fog idejönni a nyáron, mint én Angliába. legalább ha feltételes módot használtál volna...
2011. június 27. 14:05
Már kezdtem örülni,hogy megint koncertezni fog,de kösz szépen!Azért remélem,ha ide jön hozzánk valahol találkozok vele és tényleg visszajön majh koncertezni.
2011. június 27. 14:10
ST1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 152330 offline |
Örülök amúgy lehet hogy igaz lehet h nem az h magyar, de sztem biztos írták volna wiki-n vagy bárhol hogy magyar, mert eddig szerintem senki nem tudott róla.......na mindegy örülök h tetszik neki Magyarország nem ugy mint pl robert pattinsonnak aki le csövestelepezte Budapestet -.-"
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.