Fluor: nem tudok énekelni
2011. július 17. 10:17
háát bevalotta...most nem muszály mindenkinek csak énekelnie hanem vkinek belekell adni vmi újjabbat...
2011. július 17. 11:07
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Buglyó Anita @ 2011.07.13. 09:54)
Nem értek eggyet szerintem amit ő csinál azhoz nem kell ébnekelni nem is kell a rephez énekelni ha végighalgatnéátok a zenéit észrevennétek hogy ő nem énekel de áhh haggyuk 
Az értelem megmutatkozik.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. július 19. 14:29
Kérek mindenkit,értse meg,hogy Fluor egy rapper!Ha én előadó akarok lenni,nem csak énekelni kell tudnom!Ha én dalszövegíró akarok lenni,nem kell tudnom énnekelni.És ha valaki az ellenkezőjét állítja,az a saját véleménye,de én ezt gondolom!Nekem sincs szép hangom,mégis írok dalszövegeket!!
2011. július 20. 14:00
Hát nagy gratula hogy rájött! És ha rapper lenne akkor nem olyat írni hogy Mizu,Mizu,Mizu? te lány én meg fiú...., meg Olyan szép a szemed Lájkolnám a Lájkod és folytathatnám tovább és tovább! Ha rapper lenne akkor kicsit azért hasonlíthatna mondjuk az Annimals Cannibals-ra. De ez csak egy példa. Mondjuk én nem értek az ilyen dolgokhoz!
2011. július 24. 23:23
Végre rájött ,hogy ez nem az ő műfaja. Éneklés helyett inkább a home-videózgatást ajánlom. Ott legalább az hallgatja aki röhögni akar vagy tényleg érdekli Fluor "művészete"
2011. augusztus 15. 21:46
|
|
szivecske98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 154315 offline
|
ő így énekel... fogjátok fel. ha utáljátok akkor minek olvassátok a róla szóló cikkeket? -.-"
2011. augusztus 18. 18:19
Már ez is ezzel jön!Az Sp is ugyan ezt nyilatkozta!-.-"Szánalom!
2011. augusztus 20. 08:32
Miért, ha vki nem szeret vkit, már nem mondhatja el a véleményét? Gondolom, Te is írsz olyan cikkekhez, amik azokról a sztárokról szólnak, akiket nem szeretsz!
Ez neked ének? Hallgass már végig egyszer egy Michael Jackson cd-t, és akkor hallasz ÉNEKÉST! Amit fluorid csinál, az nem az, hidd el!
Elég szomorú, h ez az igénytelen "zene", amit ő kiad a két kezéből, ez az, ami az embereket érdekli! Miért nem a minőség számít?
Am meg ne általánosíts kérlek, mert én pl egyáltalán nem szeretem! És nem vagyok egyedül
Idézet (szivecske98 @ 2011.08.15. 21:46)
ő így énekel... fogjátok fel. ha utáljátok akkor minek olvassátok a róla szóló cikkeket? -.-"
Ez neked ének? Hallgass már végig egyszer egy Michael Jackson cd-t, és akkor hallasz ÉNEKÉST! Amit fluorid csinál, az nem az, hidd el!
Idézet (cucika @ 2011.08.15. 21:47)
Szerintem nagyon is jól énekel! 
Elég szomorú, h ez az igénytelen "zene", amit ő kiad a két kezéből, ez az, ami az embereket érdekli! Miért nem a minőség számít?
Am meg ne általánosíts kérlek, mert én pl egyáltalán nem szeretem! És nem vagyok egyedül
Idézet (Liiillus @ 2011.08.18. 18:14)
de akinek van füle az hallja h nem tud énekelni. de még is ott tart ahol... mert ezt szeretik 
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.