Tragikus haláleset Daniel Radcliffe előadásán
2011. június 28. 16:42
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Egyet értek Kelly-el
2011. június 28. 16:43
Én sajnálom, tényleg. De nem kellett volna droghoz nyúlnia. Egy idő után rászokott, stb.., de akkor is. Csak magának köszönheti, de azért nyugodjon békében. Szívinfarktus? Az szörnyű.
2011. június 28. 16:48
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Idézet (Dóríthá @ 2011.06.28. 16:35)
ez most hülyén fog hangzani, de leírom: mért kell valakit 'lenézni' 'elítélni' azért, mert drogozik, úgy hogy NEM IS ISMERED? nem tudhatod, hogy miért kezdett el így élni, mennyi ideig használta, stb. nyilván nem helyes dolog kábszerezni, de ő ebben látta az életét. utólag persze mindenki okosabb, nyilván. lehet, hogy nem is használta régóta, vagy elszaladt vele a ló. a drogosokat nem lehet megérteni, de ha változtatni nem tudsz rajta, be kell hunynod a szemedet. meg hogy 'megérdemelte'. kíváncsi lennék, hogyha egy ismerősöd is így járna, akkor is ezt mondanád-e (igen, elolvastam a komment többi részét is).
mindenesetre nyugodjon békében!
mindenesetre nyugodjon békében!
Pontosan. Hányingerem van a sok okos embertől. Azt hiszik mindent tudnak. De most elmondok nekik valamit. Ha valaki drogozik, az már egy szenvedély betegségnek számít. Teljesen mindegy milyen fajta betegségről beszélünk. A betegség, az betegség. Ha valaki le tudja győzni, akkor túléli. Ha nem, akkor sajnos belehal. Ebben az esetben az utóbbi történt. Nem tudott ellent állni ennek a káros szenvedélynek. Nem tudta legyőzni. Sajnálatosan meghalt. A drogosokat, alkoholistákat és egyéb más betegeket nem kell lenézni, elítélni. Először nézzetek magatokba. Lehet, hogy jobban járnátok.
UI; Nyugodjon békében!
2011. június 28. 16:56
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline |
Egyetértek DiscoDiva-val
2011. június 28. 17:16
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 821 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline |
Nyugodjon békében
2011. június 28. 17:19
holczi96919új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 128352 offline |
:/
2011. június 28. 17:22
Idézet (Kelly @ 2011.06.28. 16:29)
Trinda, ne haragudj, de szerintem egy ember sem érdemli meg a halált. Mármint persze, ő tehet róla, de ilyet én senkinek sem kívánnék
Ő sem azt írta, hogy a halálát kívánja minden drogosnak, hanem azt, hogy az ő hibája, hogy így alakult, és most már így járt. És igaza is van. Aki van olyan féleszű, hogy drogozni kezd, az meg is érdemli.
2011. június 28. 17:24
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Egyetértek thunderbird-del!
2011. június 28. 17:32
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
részvétem, de ezt magának csinálta...
2011. június 28. 17:35
nem értek egyet thunderbird, mivel igenis van olyan, aki saját hibáján kívül kezd el drogozni, nem lehet mindenkit elítélni anélkül, hogy tudnánk, mi pontosan a háttérsztori. Vannak kivételek, még ha sokan/legtöbben maguknak köszönhetik, de szerintem még ők sem érdemlik meg...
Hülyeség és elítélendő a droghasználat, de halált akkor sem érdemelnek, inkább segítséget.
Hülyeség és elítélendő a droghasználat, de halált akkor sem érdemelnek, inkább segítséget.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.