Selena Gomez első áldozata Debby Ryan
2011. július 07. 19:02
Értelmetlen számomra ez a műsor.Nos a videó láttán kicsit kiakadtam,hogy mit akar szelena egyáltalán?!Sajnálom azért Debbs mivel tiszta szánalmas egy ilyen műsorban szerepelni,ha már a mókáról és a nevetésről szól minden akkor keresek egy oldalt és nézek ott vicces videókat és szívatásokat.Az én véleményem szerintem semmi,de semmi értele nincsen ennek a műsornak.
2011. július 07. 23:55
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Hogy mekkora egy agyon megrendezett sz*rság! (amúgy Debby tök szép ezen a képen)
2011. július 08. 08:31
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
num1Kololusszus:amm,te sem
2011. július 08. 08:35
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Elküldeném a linket,na de mondom,nem tudod,mert nincs hozzá,mert mini video!
Ha meg magát a honlapnak a linkét küldeném,akkor nem mutatna sem videót,sem képeket!
Ha meg magát a honlapnak a linkét küldeném,akkor nem mutatna sem videót,sem képeket!
2011. július 08. 14:42
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.08. 08:35)
Elküldeném a linket,na de mondom,nem tudod,mert nincs hozzá,mert mini video!
Igen, én meg tegnap találkoztam Michael Jacksonnal, aki egy pegazusháton ülve zoknikat dobálgatott a kéményembe.
De nem tudom bizonyítani, pedig levideóztam.
Ne fárassz már...
2011. július 08. 14:58
|
|
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hólye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
Hülye vagy és otsoba,csak nem érzed!
De azt tudom,h beirtam:"Befejeződött MC turnéja"-és kiadott egy Selenás képet,a Bang-Bang-Bangről és rámentem,a képet nem lehetett kinagyitani,de ott volt a honlap.
De azt tudom,h beirtam:"Befejeződött MC turnéja"-és kiadott egy Selenás képet,a Bang-Bang-Bangről és rámentem,a képet nem lehetett kinagyitani,de ott volt a honlap.
2011. július 08. 14:58
|
|
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hÜlye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
2011. július 08. 20:57
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.07. 14:38)
Most irtad,h azt irok,amit akarok,akkor nem gondolod,h ez felesleges szócséplés.
Amúgy elegem van Selenádból,mert te csak a "Tündi Bündi" oldalát ismered,most ezen percen láttam egy videót,ahol méghozzá a Round and Roundot forgatta ott sétált beszélgetett a prdoducerével,arra ment egy kb 4 éves kislány meg az anyja,természetesen magyarok,a kislány autógrammot kért és méghozzá Selena volt a felsőjén,Sellykéd meg simán leorditotta,sajnos a linket nem tudom elküldeni,mert mini video és egy honlapon van!Szal Selena marhára nem az,akinek tűnik,komoly,a kislány scak egy tollat vitt neki,még papirja sem volt,és feliratozva is volt,ezt üvöltötte neki Sellykétek:-"Just Go Away,leave me alone,do not you see,I'm busy"-azaza "Menj már innen,hagyj békén,nem látod,hogy nem érek rá!"
Most véképp megutáltam,h ilyet tud tenni!
Amúgy elegem van Selenádból,mert te csak a "Tündi Bündi" oldalát ismered,most ezen percen láttam egy videót,ahol méghozzá a Round and Roundot forgatta ott sétált beszélgetett a prdoducerével,arra ment egy kb 4 éves kislány meg az anyja,természetesen magyarok,a kislány autógrammot kért és méghozzá Selena volt a felsőjén,Sellykéd meg simán leorditotta,sajnos a linket nem tudom elküldeni,mert mini video és egy honlapon van!Szal Selena marhára nem az,akinek tűnik,komoly,a kislány scak egy tollat vitt neki,még papirja sem volt,és feliratozva is volt,ezt üvöltötte neki Sellykétek:-"Just Go Away,leave me alone,do not you see,I'm busy"-azaza "Menj már innen,hagyj békén,nem látod,hogy nem érek rá!"
Most véképp megutáltam,h ilyet tud tenni!
wtf...
2011. július 08. 22:11
|
|
sunnystic:most akkor mi van?
2011. július 09. 14:29
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.08. 14:58)
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hÜlye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
Igen, igen, én vagyok a hülye és ostoba, te pedig nagyon ügyes és okos vagy
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: