nemrég (pár napja pontosabban
Laptop beállítások Win7 alatt
2011. június 29. 19:52
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
A következőre lenne szükségem:
) vettem egy laptopot, amire windows 7-est telepítettem. Azt szeretném beállítani, hogy amikor lecsukom a képernyőjét, akkor zárolja a windowst mint amikor a win+L gombokkal teszem. eddig sehol sem találtam ilyen beállítást benne, csak azt sikerült elérném, hogy ne tegye alvó állapotba, mikor lehajtom a képernyőt.
2011. június 29. 22:13
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Ha csak simán lehajtod, akkor nem zárolja?
Keress az Energiabeállítások között ilyet: Adja meg, mi történjen a képernyő lehajtásakor
Vagy tegyél a bejelentkezési képernyőhöz jelszót, és azzal illetéktelent kizártál a rendszerből.
Keress az Energiabeállítások között ilyet: Adja meg, mi történjen a képernyő lehajtásakor
Vagy tegyél a bejelentkezési képernyőhöz jelszót, és azzal illetéktelent kizártál a rendszerből.
2011. június 29. 23:19
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Amikor belemegyek oda, hogy adja meg mi történjen a képernyő lehajtásakor, ott csak az van, hogy kikapcsolás, alvás, hibernálás.
2011. június 30. 16:41
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.06.30. 16:09)
Nekem is win 7-tel működő laptopom van, és mikor lecsukom, akkor zárolja a rendszert. Ez azért van, mert van jelszó a fiókomhoz. Ha nincs jelszóval védve, akkor csak simán alvó állapotba kerül.
Én is így gondoltam a tegnapi hozzászólásom második részében. Viszont így már ketten mondjuk...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.