Selena nem kér Bieber illatából!
2011. július 16. 21:34
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
Remek parfüm lehet.De biztos sok tini sztár megvette már.
2011. július 24. 21:16
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
pff -.-"
miért,selenácska-drága kinek képzeli magát ?? azt hiszi,majd justin bíbör csinál neki egy külön parfümöt hogy ne legyen féltékeny a rajongókra vagy mit gondolt??
eddig is rühelltem ezt a csajt,de mostmár esküszöm,ha egyszer találkoznék vele,szembeköpném
miért,selenácska-drága kinek képzeli magát ?? azt hiszi,majd justin bíbör csinál neki egy külön parfümöt hogy ne legyen féltékeny a rajongókra vagy mit gondolt??
eddig is rühelltem ezt a csajt,de mostmár esküszöm,ha egyszer találkoznék vele,szembeköpném
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 24. 21:20
Én sem fújnám magamra a parfümöt, ugyanis iszonyatos szaga van
Az augusztusi Seventeen magazinban van egy promo oldal, de nem az a diszkrét dörzsöld meg, hanem momentán az egész újság bűzlik, olyan erős
Inkább maradok a bevált parfümjeimnél, amíg kiolvastam az újságot, addig elég sokszor támadt tőle hányingerem
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2011. július 25. 09:27
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Licky @ 2011.07.24. 21:16)
pff -.-"
Lehet valami ilyesmit gondolt. Meg milyen már hogy féltékeny,mert Bieber közvetlen viszonyt ápol a rajongóival,ebben nincs semmi rossz. Ez kedves dolog tőle.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.