Katy Perry megdöntheti Jackson rekordját!
2011. július 01. 14:10
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
katynek vannak sokkal jobb számai is...ez nálam nem ért el olyan sikert...
2011. július 01. 14:10
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline |
Jajj.könyörgök,ne hasonlítgassanak.Soha senki nem lesz Hozzá hasonló....És,most komolyan,az hogy hozzá hasonlítgatnak minden sikeres előadót,az csak azt jelententi,hogy Michael Jackson még mindig nagyobb sztár náluk...
2011. július 01. 14:12
Szeretem Katyt és ezt a számát is, de egyetértek az előttem szólókkal, hogy nehogy már pont Katy legyen az aki felülmúlja a pop királyát. Ő felülmúlhatatlan.
2011. július 01. 14:14
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
Ne már ne hasonlítgassanak most Katyt jackohoz??? ez milyen már??? óóó de jó hogy te is így gondolod R.A.G.
2011. július 01. 14:17
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Most ezt komolyan gondolják? Ha meg is döntené, az rohadt nagy szégyen lenne és nem Michael-nek, hanem mindenkinek, aki vevő erre. Michael 40 éves zenei karrierjét, amiben olyan stílusokat, videóklipeket, koreográfiákat, zenéket talált ki, amik újítóak voltak a zene világban (IS). SENKI nem múlhatja felül azt, amit ő véghez vitt. Itt ugyanis nem arról van szó, hogy ő egy énekes volt, sok lemezeladással. Ez sokkal, de sokkal többről szól. Ha valaki(k) is van(nak), akik akkora hatással voltak a világra, a zenére és mindenre, mint ő, akkor az biztos, hogy nem egy Katy Perry szerű énekesnő lesz. Elvis Presley, John Lennon, James Brown, Ray Charles és hasonlók. Na max rájuk lehetne ezt mondani. Ők pedig már nem élnek. Amikor ők elérték, amit elértek, akkor még nem az számított a zenénél, hogy kinek van cuki pofija és ki a megbotránkozatóbb. Nem volt internet és hasonlók, tehát nekik jóval nehezebb dolguk volt. És mégis ikonok lettek. Katy Perry nem az. És nem akarok úgy tenni, mintha látnám a jövőt, de már most lehet tudni, hogy nem is lesz. Nincsen benne semmi különleges, semmit nem újított, nem volt hatással semmire. Persze most mondhatják a rajongói, hogy de igenis rájuk hatással volt, de ez még édes kevés. Nem utálom, szeretem én is pár számát, de ez akkor is röhejes. Gagáról egyébként ugyanezt gondolom. Tehetséges, de rá sem ezért figyelnek főként, hanem a megbotránkoztatásai miatt. Michaelre viszont enélkül figyeltek fel. Gaga kitalálhat akármilyen ruhát, lehet akármilyen polgárpukkasztó, sőt eladhat akármennyi lemezt, akkor sem fog Michael nyomába érni. Pont úgy, hogy Katy sem fog, és semelyik ilyen kaliberű sztárocska. Aki kicsit tisztában van a dolgokkal és tudja, hogy miket vitt véghez Michael, az ezeket pontosan tudja. Lehet, hogy több lemezt eladnak (nekem ez még mindig bizarr), de sosem lesznek akkora hatással a világra, soha sem lesznek olyan nagyok, mint Michael. Megint csak azzal tudok jönni, hogy aki évek óta elzárkózva él, nem néz ilyen dolgokat a TV-ben és semmi ilyesmit, az nem fogja tudni, hogy ki Katy Perry. De azt biztos, hogy tudni fogja, hogy ki az a Michael Jackson. Sőt vehetjük akár azt is, hogy ha csak egy idősebb embert kérdezünk. Nála is ugyanez lenne. Az én szüleim nem olyan idősek, de fogalmuk sincs ki az a Katy Perry. És szerintem ez egyáltalán nem meglepő, vagy gáz. Az, hogy több lemezt ad el, az meg ELSŐSORBAN megintcsak a nagyon ingatag ízlésű tizenéves korosztálynak köszönhető. Most lehet, hogy több lemezt ad el, de mi a garancia arra, hogy 3 év múlva nem felejti el az emberek nagy része? Semmi, mert egyáltalán nem olyan átütő. Nem mutat semmi olyat, amitől az ember hanyattvágná magát. Gagánál nem ez a helyzet, de nála meg amiatt nem ez, amiket leírtam. Megbotránkoztatás. Lássuk be Katy akárhogyis nem Selena, még mindig a tizenéves korosztályból van a legtöbb rajongója. Én meg valahogy ezt nem tudom komolyan venni. Mindegy, továbbra is azt mondom, hogy senki nem érheti utól Michael-t, vagy csak azok, akiket leírtam az elején. De nem Katy Perry és hasonlók. Mikor Michael elkezdte, akkor még volt egyediség, tehetségek, művészek. Most ebből lényegesen kevesebb van. Akikben meg ez mégis megvan, azok el vannak nyomva, mert nem "Viva-kompatibilisek". És ez külföldön is így van (még ha nem is ilyen mértékben, mint itt), csak ott nyilván nem a Viva a mérvadó, hanem más. Akármilyen tehetséges valaki, az még nagyon kevés ahoz, hogy Michael közelébe érjen. Ráadásul akárhogyis nézzük Katy nem egy hihetetlen nagy tehetség (nem utálom, ne forgassátok ki a szavam). Ha 10-szer ennyire tudna énekelni, még az is kevés lenne, hogy Michael nyomába érjen. Úgyhogy nem tudom komolyan venni ezt a "több lemezt ad el, vagy fog eladni" dolgot. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Azt meg megnézem, hogy Katy Perry-ből 20-30 év múlva mi fog megmaradni. Nem magáról Katy-ről beszélek, hanem mondjuk a hatásáról. Michael zenéjét, mozdulatait, stílusát ugyanis még ma is nem egy híresség PRÓBÁLJA utánozni. Vajon 30 év múlva fogják azt mondani valakire, hogy megdönti Katy Perry rekordját? Hogy ő az új Katy Perry? Kötve hiszem...
2011. július 01. 14:17
Idézet (Zyta96 @ 2011.07.01. 13:32)
Megtörténhet de nem fog XD Ezt legjeljebb Gaga döntheti meg
ezt ugye viccnek szántad???GaGa sem döntheti meg.Néhány év múlva GaGa sem lesz ilyen híres meg gazdag stb. Egyszer őt is meg fogják utálni és szerintem te is.Az olyanok viszont mint Michael Jackson nagyon sokáig híresek lesznek.Amúgy Katy is nagyon jó,de Jacksont nem tudja megelőzni.
2011. július 01. 14:18
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline |
Hajrá Katy Mondjuk MJ rekordját 100% h nem dönti meg :/ Egyébként tényleg nagyon jó az a szám
2011. július 01. 14:21
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Nem volt az én világom Michael Jackson zenéje, Katy Perryé meg pláne nem. De míg Jacksont én is elismerem (bár egy senki vagyok, hogy az én véleményem számítson), addig Katy Perry munkássága egyszerűen értékelhetetlen. Mindennek a legalja lenne, ha ez a felsztárolt, énekelni nem tudó, csak egyre nagyobb mellel rendelkező nő döntené meg ezt a rekordot.
2011. július 01. 14:23
Lassan mindenki megdönti a király rekordját.De 20 év múlva is,így tekintünk Katy dalaira? Michael zenéje a mai napig népszerűek.Perry dalait viszont hamar meg lehet unni.{egyéni vélemény}
2011. július 01. 14:25
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline |
Hajrá Katy!! Imádom azt a számot!! Michael Jackson-t is szeretem/szerettem, de Katy -t jobban
2011. július 01. 14:26
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
Nekem tetszik Katy új száma
bár még nem hallgattam meg sokszor!
De,sztem Jacko-t senki sem tudja megdönteni max,közel állni ahhoz a szinthez amit Jacko elért! pl, Ke$ha,Lady Gaga....vagy ilyenek...de Katy még nem
bár még nem hallgattam meg sokszor!
De,sztem Jacko-t senki sem tudja megdönteni max,közel állni ahhoz a szinthez amit Jacko elért! pl, Ke$ha,Lady Gaga....vagy ilyenek...de Katy még nem
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.