Starity

Katy Perry megdöntheti Jackson rekordját!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 01. 14:10 #41
MileyCyrus13
MileyCyrus13

StátuszMileyCyrus13 még nem állította be a státuszát és nem is fogja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 839
Csatolások: 135
Azonosító: 94141
katynek vannak sokkal jobb számai is...ez nálam nem ért el olyan sikert...
2011. július 01. 14:10 #42
R.A.G.
R.A.G.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Csatolások: 1
Azonosító: 129731
Jajj.könyörgök,ne hasonlítgassanak.Soha senki nem lesz Hozzá hasonló....És,most komolyan,az hogy hozzá hasonlítgatnak minden sikeres előadót,az csak azt jelententi,hogy Michael Jackson még mindig nagyobb sztár náluk...
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
2011. július 01. 14:12 #43
- törölt felhasználó -    
Szeretem Katyt és ezt a számát is, de egyetértek az előttem szólókkal, hogy nehogy már pont Katy legyen az aki felülmúlja a pop királyát. Ő felülmúlhatatlan. smileeee.gif
2011. július 01. 14:12 #44
R.A.G.
R.A.G.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Csatolások: 1
Azonosító: 129731
Lehet,hogy lesznek sikerei,de nem fog felérni hozzá.
2011. július 01. 14:13 #45
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 971
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Hű, az gáz, h én még csak nem is hallottam erről a számról?!?! Jacko és Katy Perry? Hm....valakinek nagyon rossz a humorérzéke..
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2011. július 01. 14:13 #46
Muffi95
Muffi95
új tag

Státusz..**Pretty Little Liars**..
Hozzászólás: 67
Csatolások: 0
Azonosító: 143054
Inkább Katy vezesse a listát mint Justin Bieber...
2011. július 01. 14:14 #47
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Azonosító: 152743
Ne már ne hasonlítgassanak most Katyt jackohoz??? ez milyen már??? óóó de jó hogy te is így gondolod R.A.G. smileeee.gif
2011. július 01. 14:15 #48
- törölt felhasználó -    
Ez nem fer a szám annyira béna, Michael számaihoz nem jöhet, nagyon remélem hogy nem lesz első, mert Jackson csak Jackson és nincs még egy olyan ember mint ő!!! Ő örök és az is marad!!!
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
2011. július 01. 14:17 #49
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Most ezt komolyan gondolják? Ha meg is döntené, az rohadt nagy szégyen lenne és nem Michael-nek, hanem mindenkinek, aki vevő erre. Michael 40 éves zenei karrierjét, amiben olyan stílusokat, videóklipeket, koreográfiákat, zenéket talált ki, amik újítóak voltak a zene világban (IS). SENKI nem múlhatja felül azt, amit ő véghez vitt. Itt ugyanis nem arról van szó, hogy ő egy énekes volt, sok lemezeladással. Ez sokkal, de sokkal többről szól. Ha valaki(k) is van(nak), akik akkora hatással voltak a világra, a zenére és mindenre, mint ő, akkor az biztos, hogy nem egy Katy Perry szerű énekesnő lesz. Elvis Presley, John Lennon, James Brown, Ray Charles és hasonlók. Na max rájuk lehetne ezt mondani. Ők pedig már nem élnek. Amikor ők elérték, amit elértek, akkor még nem az számított a zenénél, hogy kinek van cuki pofija és ki a megbotránkozatóbb. Nem volt internet és hasonlók, tehát nekik jóval nehezebb dolguk volt. És mégis ikonok lettek. Katy Perry nem az. És nem akarok úgy tenni, mintha látnám a jövőt, de már most lehet tudni, hogy nem is lesz. Nincsen benne semmi különleges, semmit nem újított, nem volt hatással semmire. Persze most mondhatják a rajongói, hogy de igenis rájuk hatással volt, de ez még édes kevés. Nem utálom, szeretem én is pár számát, de ez akkor is röhejes. Gagáról egyébként ugyanezt gondolom. Tehetséges, de rá sem ezért figyelnek főként, hanem a megbotránkoztatásai miatt. Michaelre viszont enélkül figyeltek fel. Gaga kitalálhat akármilyen ruhát, lehet akármilyen polgárpukkasztó, sőt eladhat akármennyi lemezt, akkor sem fog Michael nyomába érni. Pont úgy, hogy Katy sem fog, és semelyik ilyen kaliberű sztárocska. Aki kicsit tisztában van a dolgokkal és tudja, hogy miket vitt véghez Michael, az ezeket pontosan tudja. Lehet, hogy több lemezt eladnak (nekem ez még mindig bizarr), de sosem lesznek akkora hatással a világra, soha sem lesznek olyan nagyok, mint Michael. Megint csak azzal tudok jönni, hogy aki évek óta elzárkózva él, nem néz ilyen dolgokat a TV-ben és semmi ilyesmit, az nem fogja tudni, hogy ki Katy Perry. De azt biztos, hogy tudni fogja, hogy ki az a Michael Jackson. Sőt vehetjük akár azt is, hogy ha csak egy idősebb embert kérdezünk. Nála is ugyanez lenne. Az én szüleim nem olyan idősek, de fogalmuk sincs ki az a Katy Perry. És szerintem ez egyáltalán nem meglepő, vagy gáz. Az, hogy több lemezt ad el, az meg ELSŐSORBAN megintcsak a nagyon ingatag ízlésű tizenéves korosztálynak köszönhető. Most lehet, hogy több lemezt ad el, de mi a garancia arra, hogy 3 év múlva nem felejti el az emberek nagy része? Semmi, mert egyáltalán nem olyan átütő. Nem mutat semmi olyat, amitől az ember hanyattvágná magát. Gagánál nem ez a helyzet, de nála meg amiatt nem ez, amiket leírtam. Megbotránkoztatás. Lássuk be Katy akárhogyis nem Selena, még mindig a tizenéves korosztályból van a legtöbb rajongója. Én meg valahogy ezt nem tudom komolyan venni. Mindegy, továbbra is azt mondom, hogy senki nem érheti utól Michael-t, vagy csak azok, akiket leírtam az elején. De nem Katy Perry és hasonlók. Mikor Michael elkezdte, akkor még volt egyediség, tehetségek, művészek. Most ebből lényegesen kevesebb van. Akikben meg ez mégis megvan, azok el vannak nyomva, mert nem "Viva-kompatibilisek". És ez külföldön is így van (még ha nem is ilyen mértékben, mint itt), csak ott nyilván nem a Viva a mérvadó, hanem más. Akármilyen tehetséges valaki, az még nagyon kevés ahoz, hogy Michael közelébe érjen. Ráadásul akárhogyis nézzük Katy nem egy hihetetlen nagy tehetség (nem utálom, ne forgassátok ki a szavam). Ha 10-szer ennyire tudna énekelni, még az is kevés lenne, hogy Michael nyomába érjen. Úgyhogy nem tudom komolyan venni ezt a "több lemezt ad el, vagy fog eladni" dolgot. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Azt meg megnézem, hogy Katy Perry-ből 20-30 év múlva mi fog megmaradni. Nem magáról Katy-ről beszélek, hanem mondjuk a hatásáról. Michael zenéjét, mozdulatait, stílusát ugyanis még ma is nem egy híresség PRÓBÁLJA utánozni. Vajon 30 év múlva fogják azt mondani valakire, hogy megdönti Katy Perry rekordját? Hogy ő az új Katy Perry? Kötve hiszem...
5 felhasználónak tetszik: Pandus, szavy, Bogszics, raspberry, Pöttömke
2011. július 01. 14:17 #50
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
szerintem annyira nem nagy szám.. inkább a klip miatt sikeres..de nem hiszem, hogy ez is 1. lesz ..az eddigi kislemezek se olyan jók, hogy mind 1. legyen szerintem ....
2011. július 01. 14:17 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zyta96 @ 2011.07.01. 13:32)
Megtörténhet de nem fog XD Ezt legjeljebb Gaga döntheti meg tongue.gif

ezt ugye viccnek szántad???GaGa sem döntheti meg.Néhány év múlva GaGa sem lesz ilyen híres meg gazdag stb. Egyszer őt is meg fogják utálni és szerintem te is.Az olyanok viszont mint Michael Jackson nagyon sokáig híresek lesznek.Amúgy Katy is nagyon jó,de Jacksont nem tudja megelőzni.
2011. július 01. 14:18 #52
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4735
Csatolások: 31052
Azonosító: 103304
Ki mondta, hogy Katy felül akarja múlni Michael-t? Csak mert annyira problémáztok ezen, ezek csak adatok...
2011. július 01. 14:18 #53
Fruzsiinah
Fruzsiinah
visszatérő vendég

Státusz"He said to be cool but I'm already coolest."
Hozzászólás: 123
Azonosító: 150982
Hajrá Katy wink.gif Mondjuk MJ rekordját 100% h nem dönti meg :/ Egyébként tényleg nagyon jó az a szám laugh.gif
2011. július 01. 14:19 #54
- törölt felhasználó -    
Fruzsiinah egyetértek. smileeee.gif
2011. július 01. 14:21 #55
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Nem volt az én világom Michael Jackson zenéje, Katy Perryé meg pláne nem. De míg Jacksont én is elismerem (bár egy senki vagyok, hogy az én véleményem számítson), addig Katy Perry munkássága egyszerűen értékelhetetlen. Mindennek a legalja lenne, ha ez a felsztárolt, énekelni nem tudó, csak egyre nagyobb mellel rendelkező nő döntené meg ezt a rekordot. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: mikeyla, janet7, kateblock, Bogszics, Pöttömke
2011. július 01. 14:23 #56
- törölt felhasználó -    
Lassan mindenki megdönti a király rekordját.De 20 év múlva is,így tekintünk Katy dalaira? Michael zenéje a mai napig népszerűek.Perry dalait viszont hamar meg lehet unni.{egyéni vélemény}
4 felhasználónak tetszik: janet7, Hina.Isako.Mahoko, Bogszics, Pöttömke
2011. július 01. 14:25 #57
Elizabeth.85
Elizabeth.85
visszatérő vendég

StátuszMég hogy ne haragudjak!!
Hozzászólás: 139
Csatolások: 3
Azonosító: 153156
Hajrá Katy!! Imádom azt a számot!! Michael Jackson-t is szeretem/szerettem, de Katy -t jobban biggrin.gif
2011. július 01. 14:26 #58
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Nekem tetszik Katy új száma smileeee.gif
bár még nem hallgattam meg sokszor!
De,sztem Jacko-t senki sem tudja megdönteni biggrin.gif max,közel állni ahhoz a szinthez amit Jacko elért! tongue.gif pl, Ke$ha,Lady Gaga....vagy ilyenek...de Katy még nem smileeee.gif
2011. július 01. 14:28 #59
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
pedig szerintem vannak jobb számai is mint a last friday night... de mindegy smileeee.gif
2011. július 01. 14:32 #60
Annus xD
Annus xD
visszatérő vendég

StátuszI'm proud to be a Lovatic :D <3
Hozzászólás: 454
Azonosító: 140641
én szeretem a last friday night-ot szóval örülök, hogy nagy sikereket ér el
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!